2009 Aralık Anneleri

olabalir canim artik kocaman kiz oluyolar yerleri daraliyo belkide ondan takla atamiyolar aminn insallah vakt geldiginde sag salim insallah :Saruboceq:

olabalir canim artik kocaman kiz oluyolar yerleri daraliyo belkide ondan takla atamiyolar aminn insallah vakt geldiginde sag salim insallah :Saruboceq:

bazen boyle stres olunca esıme dıyorum bır dogsun hergun popusunu ısırıcam dıyesırnaşık şey:dance:
oda sımdı boyle dıyosunu ama kıyamazsın dıyoookaydirigubbakcemile3

ya kızlr ne dıycem
benım karnım sankım asagı ınmeye basladı gıbı
gobek degılıgım daha dısarı cıkmadı
gercıde
yanı gobegım alt kısmım daha sısıp kocaman olmadı benım gogsumun altından buyuyodu oglum
sımdılerde ınıyo bı benmıyım boyle olan acep

benim dün akşamdan beri canım çoook sıkılıyor kendimi acayip mutsuz hissediyorum ama ortada hiçbir neden yok hiç kimse hiçbir şey canımı sıkmadı ama felaket moralim bozuk mutsuzum neden yaaaaa offffffffffff var mı benim gibi olan

benım bıldıgım bebegın duruş şekliyle alakalı olusuyor sanırım karnın tipide

duruşu ile alakalı olabilir canım ben hep yukarda hissediyorum şu aralar nefes almamı bile zorluyo.C.tesi doktor başaşağı olduğunu söyledi onun için öyle hissediyorum sanırım.

canım o hepimizde var galiba bende öyleyim herşeyi kafama takıyorum bişey yokken ağlıyorum artık son dönemler normal bence bunlar

yemege gıden arkadaslar afıyet olsun bebıslere yarasın
duygu degısıklıkler yasıyoryz buda tamamıyle hormonlarla alakalı bencede

duruşu ile alakalı olabilir canım ben hep yukarda hissediyorum şu aralar nefes almamı bile zorluyo.C.tesi doktor başaşağı olduğunu söyledi onun için öyle hissediyorum sanırım.

hımmm dogru mantıklı
benım bebegım ters durdugu ıcın ust kısım daha buyuk we dolgun o zaman
ay saglıklı olsunda buda sorun degıl
hatta cogu zaman yan yattıgını cok net hıssedıyorum
bunun ıcınde ozel korse kullanıyorum bebek asagı ınmesın dıyeyerimseniben

inan hepimizde o dalgalanmalar oluyor.. bende bir öyleyim bir böyle iyice dengesizleştim.. sonuçta vücudumuzla birlikte ruhsal yönde de değişm yaşanıyor.. eskiden yapabildiğimiz bir çok şeyi geçici de olsa az değil 9 ay yapamıyoruz.. birçoğumuzun çeşitli alışkanlıkları var.. en basiti uyku pozisyonumuz bile kısıtlı.. ama biz ne diyoruz herşeye değer melekler içinyerimseniben

alkisalkisalkis
alkisalkisalkisalkisalkisalkis
kesınlıkle

Cok cakalsin dunur sen

tecrübe diyoruz güzelim buna şakkıdı bu saçları değirmende ağartmadım ehmmm şakkıdı

her gün değil ama bende de var o melikecim... hiçbir şeye yaramıyorum, hiçbir şey istediğim gibi değil, kimse beni sevmiyo, kimse beni anlamıyo... bi nevi ikinci ergenlik yaşıyorum kaydirigubbakcemile3

canım o hepimizde var galiba bende öyleyim herşeyi kafama takıyorum bişey yokken ağlıyorum artık son dönemler normal bence bunlar

Bi de ilave olarak biraz sinir de var sanki bu aralar . Birilerine satasiyorum surekli beyin sivisi akitma modundayim :)

hıhh ayynen öle işte burcu sürekli birilerine çatasım var benimde herşeye sinir oluyorum.

hepsi bende de var ama bunlar bu dönemde ortaya çıkmadı hamile kaldım kalalı böyleyim... her şeye kızıyorum, üzülüyorum, darılıyorum, alınıyorum, güceniyorum, tepki gösteriyorum... lohusalık bitince bitcek inşallah :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…