canım herhalde cok uykucu olcak bızım kızlar artık ben oyle duşunuyorumkaydirigubbakcemile3
en azından içimi oyle rahatlatıyorumkaydirigubbakcemile3
yada baska ıhtımal yerleri dar gelıyor artık
cunku bazen döndügüne cok feci hıssedıyorumm
ıns sagsalım allah kucagımıza almayı nasıp eder yagmur kar camur farketmezzzzsüprizzzzz
Burcu eline sağlık çok güzel olmuş, ne konuluyo bu sepete??
olabalir canim artik kocaman kiz oluyolar yerleri daraliyo belkide ondan takla atamiyolar aminn insallah vakt geldiginde sag salim insallah :Saruboceq:
ya kızlr ne dıycem
benım karnım sankım asagı ınmeye basladı gıbı
gobek degılıgım daha dısarı cıkmadı
gercıde
yanı gobegım alt kısmım daha sısıp kocaman olmadı benım gogsumun altından buyuyodu oglum
sımdılerde ınıyo bı benmıyım boyle olan acep
bazen boyle stres olunca esıme dıyorum bır dogsun hergun popusunu ısırıcam dıyesırnaşık şey:dance:
oda sımdı boyle dıyosunu ama kıyamazsın dıyoookaydirigubbakcemile3
ya kızlr ne dıycem
benım karnım sankım asagı ınmeye basladı gıbı
gobek degılıgım daha dısarı cıkmadı
gercıde
yanı gobegım alt kısmım daha sısıp kocaman olmadı benım gogsumun altından buyuyodu oglum
sımdılerde ınıyo bı benmıyım boyle olan acep
benim dün akşamdan beri canım çoook sıkılıyor kendimi acayip mutsuz hissediyorum ama ortada hiçbir neden yok hiç kimse hiçbir şey canımı sıkmadı ama felaket moralim bozuk mutsuzum neden yaaaaa offffffffffff var mı benim gibi olan
canım o hepimizde var galiba bende öyleyim herşeyi kafama takıyorum bişey yokken ağlıyorum artık son dönemler normal bence bunlar
duruşu ile alakalı olabilir canım ben hep yukarda hissediyorum şu aralar nefes almamı bile zorluyo.C.tesi doktor başaşağı olduğunu söyledi onun için öyle hissediyorum sanırım.
benım bıldıgım bebegın duruş şekliyle alakalı olusuyor sanırım karnın tipide
Bi de ilave olarak biraz sinir de var sanki bu aralar . Birilerine satasiyorum surekli beyin sivisi akitma modundayim :)
hıhh ayynen öle işte burcu sürekli birilerine çatasım var benimde herşeye sinir oluyorum.
benim dün akşamdan beri canım çoook sıkılıyor kendimi acayip mutsuz hissediyorum ama ortada hiçbir neden yok hiç kimse hiçbir şey canımı sıkmadı ama felaket moralim bozuk mutsuzum neden yaaaaa offffffffffff var mı benim gibi olan
inan hepimizde o dalgalanmalar oluyor.. bende bir öyleyim bir böyle iyice dengesizleştim.. sonuçta vücudumuzla birlikte ruhsal yönde de değişm yaşanıyor.. eskiden yapabildiğimiz bir çok şeyi geçici de olsa az değil 9 ay yapamıyoruz.. birçoğumuzun çeşitli alışkanlıkları var.. en basiti uyku pozisyonumuz bile kısıtlı.. ama biz ne diyoruz herşeye değer melekler içinyerimseniben
Cok cakalsin dunur sen
canım o hepimizde var galiba bende öyleyim herşeyi kafama takıyorum bişey yokken ağlıyorum artık son dönemler normal bence bunlar
Bi de ilave olarak biraz sinir de var sanki bu aralar . Birilerine satasiyorum surekli beyin sivisi akitma modundayim :)
hıhh ayynen öle işte burcu sürekli birilerine çatasım var benimde herşeye sinir oluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?