tecrübe diyoruz güzelim buna şakkıdı bu saçları değirmende ağartmadım ehmmm şakkıdı
her gün değil ama bende de var o melikecim... hiçbir şeye yaramıyorum, hiçbir şey istediğim gibi değil, kimse beni sevmiyo, kimse beni anlamıyo... bi nevi ikinci ergenlik yaşıyorum kaydirigubbakcemile3
hepsi bende de var ama bunlar bu dönemde ortaya çıkmadı hamile kaldım kalalı böyleyim... her şeye kızıyorum, üzülüyorum, darılıyorum, alınıyorum, güceniyorum, tepki gösteriyorum... lohusalık bitince bitcek inşallah :kedi:
Valla bazen yalan yok okuyorum ya burayi yazmak bile icimden gelmiyor . Gozlerim kapaniyor filan o modda oluyorum
lohusa şerbeti tarifi bilenler yazın bakalım bildiklerinizi
Biz o lohusa serbetini ne zaman vercez millete
kızlar belki konumuzla alakasız ama günlerdir aklıma geliyor hep unutuyorum, bu bizim topiği açan, elif adlı arkadaştan bilgisi olan var mı.. ben geldim geleli hiç rastlamadım da merak ettim..
dün akşam eşim msj çekti araziden yeni çıktım birazdan geliyorum diye sabaha kadar surat astım anlayamadı garibim neye kızdın birtanem diyor cevap vermiyorum çünkü bende bilmiyorum ayyyyyyy ne çekilmez oldum gene iyi dayanıyor adamcağız yaptığı esprilere bile kızdım mafoldumben
valla benim bildiğim onun özel şekeri olduğu (rengini ve tadını veren) istanbul'da iki yerin çok meşhurmuş çatlak kuzenim ordan alıp getircekmiş annem de kaynatacakmış tüm bilgim bundan ibaret meral kaydirigubbakcemile3
bahar hala dönmedi mi cadıarzu
canım ilk üç ayda bebeğini kaybetti ama şimdi yeniden hamile diye biliyorum ben ama çok da emin değilim açıkçası fisfisfis
valla melike ben de yapıyorum ama ben baştan söylüyorum "kızgınım ama sebebini ben de bilmiyorum sen de sorma" diye duruma göre ya kendi halime bırakıyor ya da bir şekilde güldürüyor beni... adamlar da salak oluyor yazık kaydirigubbakcemile3
canım ilk üç ayda bebeğini kaybetti ama şimdi yeniden hamile diye biliyorum ben ama çok da emin değilim açıkçası fisfisfis
biz geldikkk kızımla. herkes iyi mi?
biz iyiyiz siz iyi misiniz esas sengözlerimebaksanab
eve geldiğinde hazır olcak her gelene verilcek sen de bol bol içiceksin :içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?