2009 Aralık Anneleri

lohusalık dedinizde eşimde bu lohusalık kelimesine takmış durumda, kullanma şu kelimeyi aşkım o ne ya ne gıcık diyor, sden lohusa olma lokum ol diyor.. ay deli bu ya yerim ben kocişimii:kedi:

çok şükür karnımız doydu ve geldik ama yine acıkmaya başlıyoruz
doymak bilmiyoruz kızımla
9 ay sonunda devasa birşey olucam anlaşılan

Valla bazen yalan yok okuyorum ya burayi yazmak bile icimden gelmiyor . Gozlerim kapaniyor filan o modda oluyorum

Valla bazen yalan yok okuyorum ya burayi yazmak bile icimden gelmiyor . Gozlerim kapaniyor filan o modda oluyorum

burası bana terapi gibi geliyor en canım istemediği anlarda bile biraz zorlayarak da olsa yazıyorum ve genelde de açılıyorum ben :1rolleyes:

kızlar belki konumuzla alakasız ama günlerdir aklıma geliyor hep unutuyorum, bu bizim topiği açan, elif adlı arkadaştan bilgisi olan var mı.. ben geldim geleli hiç rastlamadım da merak ettim..

dün akşam eşim msj çekti araziden yeni çıktım birazdan geliyorum diye sabaha kadar surat astım anlayamadı garibim neye kızdın birtanem diyor cevap vermiyorum çünkü bende bilmiyorum ayyyyyyy ne çekilmez oldum gene iyi dayanıyor adamcağız yaptığı esprilere bile kızdım mafoldumben

lohusa şerbeti tarifi bilenler yazın bakalım bildiklerinizi

valla benim bildiğim onun özel şekeri olduğu (rengini ve tadını veren) istanbul'da iki yerin çok meşhurmuş çatlak kuzenim ordan alıp getircekmiş annem de kaynatacakmış tüm bilgim bundan ibaret meral kaydirigubbakcemile3

bahar hala dönmedi mi CADIARZU

kızlar belki konumuzla alakasız ama günlerdir aklıma geliyor hep unutuyorum, bu bizim topiği açan, elif adlı arkadaştan bilgisi olan var mı.. ben geldim geleli hiç rastlamadım da merak ettim..

canım ilk üç ayda bebeğini kaybetti ama şimdi yeniden hamile diye biliyorum ben ama çok da emin değilim açıkçası fisfisfis

valla melike ben de yapıyorum ama ben baştan söylüyorum "kızgınım ama sebebini ben de bilmiyorum sen de sorma" diye duruma göre ya kendi halime bırakıyor ya da bir şekilde güldürüyor beni... adamlar da salak oluyor yazık kaydirigubbakcemile3

inan beniimde bu konu hakkında hiç bir bilgim yok
bakalım kızlardanda bilgi alalım cnm.

Bahar gelir şimdi tatlım
tabi biryerlerde uyumadıysa

valla ne yapacaklarını şaşırdılar ama ne yapalım bu bebek ikimizin o kadar nazımızı çeksinler yok valla bugün iyi değilim internetle bile kavga ediyorum :1no2::1no2: sopam az geldi galiba :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…