valla ne yapacaklarını şaşırdılar ama ne yapalım bu bebek ikimizin o kadar nazımızı çeksinler yok valla bugün iyi değilim internetle bile kavga ediyorum :1no2::1no2: sopam az geldi galiba :mymeka:
ay canım benim ya:çok üzgünüm:
geldim ya uyumuyorum.
nie kimse beni görmüyor(
ge ge yanaş ben seni yumucuk yapayım :jeyyar:
geldim kafamçokkarıştı ama yavaş
kesin de bilmiyorum ama arzu şimdi yalan olmasın... ben 2. ayımdan itibaren bu forumu okumaya başladım ama kaydolmadım
3 ayım doldu ikili tarama testimi yaptırdım sonra kaydoldum çünkü daha önce 8. haftada bebek kaybettim ve ilk üç ayı tamamlamadan eşim ve doktorumdan başka kimse hamile olduğumu bilmiyordu aynı mantıkla buraya da cesaret edemedim, bu topiği ilk başlatanlardan maalesef aynı şeyi yaşayanlar oldu :1no2:
selam arkadaşlar, ben geldim. nasılsınız napıyonuz ne ediyonuz?
geçmişi okuyamadım şööööle bi göz attım.
tüm rahatsızlanan arkadaşlara çok geçmiş olsun.
Allah nazarlardan kötü gözlerden daha büyük dertlerden kazalardan belalardan korusun bebelerimizi ve bizleri!!!!!
biz çok sıkılıyoruz oğlumla bugün((((
canımız hiç bişey yapmak istemiyoooo!
misafir gelcek akşama bide hal böyleykene mafoldumben
kahvaltı bulaşığı bile öööölece duruyo:kedi:
ortalığı toparlamam hazırlık yapmam herşeyden önce kendime gelmem lasımkafamçokkarıştı:bbo:
ayyyy çok zordur ya ilk 3 ay eskiden kimseye söylemezlermiş o yüzden :a015:
Hic sevmiyorum ben onu icmem ondan baska sey icsek olmaz mi
iyiyiz bilgecim.
anneme gittim hafif şeyler yedim 20-25 dk da uyumuşum. dilimi ısırayım şuan iyiyiz sağol bitanem
selam arkadaşlar, ben geldim. nasılsınız napıyonuz ne ediyonuz?
geçmişi okuyamadım şööööle bi göz attım.
tüm rahatsızlanan arkadaşlara çok geçmiş olsun.
Allah nazarlardan kötü gözlerden daha büyük dertlerden kazalardan belalardan korusun bebelerimizi ve bizleri!!!!!
biz çok sıkılıyoruz oğlumla bugün((((
canımız hiç bişey yapmak istemiyoooo!
misafir gelcek akşama bide hal böyleykene mafoldumben
kahvaltı bulaşığı bile öööölece duruyo:kedi:
ortalığı toparlamam hazırlık yapmam herşeyden önce kendime gelmem lasımkafamçokkarıştı:bbo:
ya bana birileri bende öyleyım desın
ben şu 1 haftadaır çok iştahlıyım hiç doymuyorum eskıden meyva keserdi şimdi o da kesmıyor
ayagımı dışarı atmak istmıyorum evın cıvarı market dolu evde aburcubur bulundurmuyorum Allahtan
hani adet dönemı tatlı krızı olur durmadan yersın ya aynen o vazıyetteyım ve kılo ldı basını gidiyor
ayy aglıycam bende oyleyım dıyın hadııııı
ben şu 1 haftadaır çok iştahlıyım hiç doymuyorum eskıden meyva keserdi şimdi o da kesmıyor
ayagımı dışarı atmak istmıyorum evın cıvarı market dolu evde aburcubur bulundurmuyorum Allahtan
hani adet dönemı tatlı krızı olur durmadan yersın ya aynen o vazıyetteyım ve kılo ldı basını gidiyor
ayyyy çok zordur ya ilk 3 ay eskiden kimseye söylemezlermiş o yüzden :a015:
aminnnnnnnn :Saruboceq:
bulaşığı makinaya tep pastaneden bi tatlı bi tuzlu sipariş et bi de çay koy bitti gittiiiiiiiii
hamile kadına misafirliğe gelen çok bi şey beklememeli zaten kaydirigubbakcemile3
öyle... kendi yaşadığın hayal kırıklığı ve üzüntü bir yana... anne-babandaki o üzüntü... o hayal kırıklığı... evlerden ırak... allah kimseye yaşatmasın :Saruboceq:
geee melike geee :teselli: :mymeka: :1hug:
bakem geldin mi kendine sengözlerimebaksanab
ben de öyleyim pelin :kedi: "dipsiz kuyu" günüm olurdu benim eskiden... ayda bir gün "doyma hissimi kaybederdim" şimdi her gün "dipsiz kuyu" :sinifsinif:
Ben oyleyim Pelincim . Yemekten geldim simdi . Karnim ac doymadim .
öyle... kendi yaşadığın hayal kırıklığı ve üzüntü bir yana... anne-babandaki o üzüntü... o hayal kırıklığı... evlerden ırak... allah kimseye yaşatmasın :Saruboceq:
geee melike geee :teselli: :mymeka: :1hug:
bakem geldin mi kendine sengözlerimebaksanab
ben de öyleyim pelin :kedi: "dipsiz kuyu" günüm olurdu benim eskiden... ayda bir gün "doyma hissimi kaybederdim" şimdi her gün "dipsiz kuyu" :sinifsinif:
dün doktora gittim ya pelin 77 küsür çıktı sabah tartıldım 77.9 çıktım. sen ona 78 de yani 13 kilo almışım. dr sana bu son 2 ayda 4 kg veriyorum dedi. sanki kolay bişey doymuyoruz işte.28 günde 3 kg almışım. yalnız değilsin cnm
AYNI BENya bana birileri bende öyleyım desın
dün doktora gittim ya pelin 77 küsür çıktı sabah tartıldım 77.9 çıktım. sen ona 78 de yani 13 kilo almışım. dr sana bu son 2 ayda 4 kg veriyorum dedi. sanki kolay bişey doymuyoruz işte.28 günde 3 kg almışım. yalnız değilsin cnm
ben doydum ama canım çikolata filan gibi bişeyler istiyor, annem mavi yeşilin çikolatalrından almış, onu yiyim barisositosositomalum o kdar kilo alınca doktorum bana kibarca çüş dedi ve herkesi tembih etti bişey almıyolar banamafoldumben
:1closedeyes: babamızın işi dolayısıyla dağ başında bi lojmanda oturuyoruz:çok üzgünüm:
ne bakkal ne pastane ne postane nede eczane var etrafta! hafta sonları şehirdeki evde hafta içi dağda yani bacım ne pastacı ne kolacı
elimize belimize kuvvet herşeyi kendim yapcam mecbur mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?