AYNI BEN
SÜREKLİ YİYORUM SÜREKLİ ATIŞTIRMA HALİNDEYİM
9 AY SONUNDA ÇOK FENA OLUCAM İMDAAAAAAAAAAT
TOPLAMDA 13 KİLO ALDIM
KAPILARDAN GEÇEMİYCEM
AYNI BAHAR YANDIK Kİ NE YANDIK:kedi:
ama benım hiç olmadıgı kadar iştahım açık yarın doktor banada kızacak ama
ben bu son 2 ayı o kadar az kıloyla kapatamam hiç sanmıyorum
Benim arkadasin bi arkadasi vardi. Tabi bayaa zenginlerdi. Dogum yapti kadin sanirim 80 filan girdi doguma . Emzirdi filan kadini bi gordum 6-7 ay sonra hatunu bi gordum amanin yani. Arkadas dedi ki 5 ay sonra gogusleri kaldirmis emdi diye . Yaglari aldirmis filan hatun 50 ye dusmustu.
:roflol::roflol::roflol: valla sizi seviyorum Şeniz
ya kımse kızmasın ama sevındım yalnız olmadıgıma
kilo alanları daha çok sevıyorum bencilliksede bencillik banane hamıleyım o kadar olcak bencillik
Benim arkadasin bi arkadasi vardi. Tabi bayaa zenginlerdi. Dogum yapti kadin sanirim 80 filan girdi doguma . Emzirdi filan kadini bi gordum 6-7 ay sonra hatunu bi gordum amanin yani. Arkadas dedi ki 5 ay sonra gogusleri kaldirmis emdi diye . Yaglari aldirmis filan hatun 50 ye dusmustu.
pelincim cuma günü kontrolümde bende söyliycem doktoruma
doymuyorum ne yapmalıyım diycem
bu kiloların kaç kilosu gidecek acaba doğumda kaydirigubbakcemile3
:1hug:sağol arkadaşım düşünceliliğin duygulandırdı kııız senağlama senağlama opuyorumnanaktan:teselli: ah ben sana kıyamaaaaaam söyle biz yollayalım ah canım yaaaaa :teselli:
:1shok: elindeki malzemeleri söle belki onlardan yapılan kolay ve garantili tarifi olan vardır aramızda kaydirigubbakcemile5 hem bizimle yazışır hem yaparsın farkına varmadan fisfisfis
kızlar puset, oto koltuğu almayı düşündüğünüz, beğendiğiniz marka ve modeller hangisi??
para işte böyle bişey
ben şimdi hergelene kaç kılo aldın dıyoruım ya basından beri toplam
dogumdan sonrakı sorum hazır
kaç kılo verdin dogumdan beri toplam sırnaşık şey
kraft aldım cnm tavsiye üzerine.
oooooooooffffffff oooooooooooooooofhamur tatlı yeme dicek.
geceleri yemek yiyip yatma dicek
yürüyüş yap dicek
kısacası öl yaşama dicek kaydirigubbakcemile3
anacım hepsi çok güzel olur:1hug:sağol arkadaşım düşünceliliğin duygulandırdı kııız senağlama senağlama opuyorumnanaktan
çay demlerim dondurucudan sarma, milföyden börek, bide kek yaparım vaktim kalırsada ya patates salata yada mercimek köftesi yaparım hangisi olur bu menüye? yeter dimi???
Bence kapatalim arkadaslar ya guzel seylerden bahsedelim . hemen veririz ohh dogumdan sonra hemen zayiflicaz
:1hug:sağol arkadaşım düşünceliliğin duygulandırdı kııız senağlama senağlama opuyorumnanaktan
çay demlerim dondurucudan sarma, milföyden börek, bide kek yaparım vaktim kalırsada ya patates salata yada mercimek köftesi yaparım hangisi olur bu menüye? yeter dimi???
kraft aldım cnm tavsiye üzerine.
Bence kapatalim arkadaslar ya guzel seylerden bahsedelim . hemen veririz ohh dogumdan sonra hemen zayiflicaz
:1hug:sağol arkadaşım düşünceliliğin duygulandırdı kııız senağlama senağlama opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?