2009 Aralık Anneleri

Benim arkadasin bi arkadasi vardi. Tabi bayaa zenginlerdi. Dogum yapti kadin sanirim 80 filan girdi doguma . Emzirdi filan kadini bi gordum 6-7 ay sonra hatunu bi gordum amanin yani. Arkadas dedi ki 5 ay sonra gogusleri kaldirmis emdi diye . Yaglari aldirmis filan hatun 50 ye dusmustu.

AYNI BEN
SÜREKLİ YİYORUM SÜREKLİ ATIŞTIRMA HALİNDEYİM
9 AY SONUNDA ÇOK FENA OLUCAM İMDAAAAAAAAAAT
TOPLAMDA 13 KİLO ALDIM
KAPILARDAN GEÇEMİYCEM

AYNI BAHAR YANDIK Kİ NE YANDIK:kedi:

ama benım hiç olmadıgı kadar iştahım açık yarın doktor banada kızacak ama
ben bu son 2 ayı o kadar az kıloyla kapatamam hiç sanmıyorum

para işte böyle bişey
ben şimdi hergelene kaç kılo aldın dıyoruım ya basından beri toplam
dogumdan sonrakı sorum hazır
kaç kılo verdin dogumdan beri toplam sırnaşık şey

:roflol::roflol::roflol: valla sizi seviyorum Şeniz

Şeniz belli kıvama geldin sen kaydirigubbakcemile3

ya kımse kızmasın ama sevındım yalnız olmadıgıma
kilo alanları daha çok sevıyorum bencilliksede bencillik banane hamıleyım o kadar olcak bencillik

ya kilo almayan hamile mi olur allah aşkına şakkıdı o kilo almayanlara :dilcikar: demek istiyorum şahsen

oldum olası zaten kilo selülit meme takıntım olmadı hele ki çocuğumdan kalacak izleri gururla taşırım ben be ne gerdirmesi ne çektirmesi şakkıdı

:1hug:sağol arkadaşım düşünceliliğin duygulandırdı kııız senağlama senağlama opuyorumnanaktan
çay demlerim dondurucudan sarma, milföyden börek, bide kek yaparım vaktim kalırsada ya patates salata yada mercimek köftesi yaparım hangisi olur bu menüye? yeter dimi???

kizlar normal dogum yapanlarin aklinda bulunsun sicak kum torbasi gibi bisey veriyolarmis bu ulkede ondan bu 9 10tane dogum yapan finli bayanlar ondan karinlari kalmiyomus o torba kucaginda yuruyus falanda yaptirinca icini temizliyomus daha az karin kaliyomus

hamur tatlı yeme dicek.
geceleri yemek yiyip yatma dicek
yürüyüş yap dicek
kısacası öl yaşama dicek kaydirigubbakcemile3
oooooooooffffffff oooooooooooooooof
yanmışımda ağlıyanım yokmafoldumben
anacım hepsi çok güzel olur
ay birer tabakta bize göndersene:kedi:
Bence kapatalim arkadaslar ya guzel seylerden bahsedelim . hemen veririz ohh dogumdan sonra hemen zayiflicaz

hıııııııııııı:kedi: hemde hemen zayıflıycaz:kedi:

sanki kendin inanıyorsunda buna:1no2:

a.s. ohooooooo daha ne olsun bacım yahu... yapma salata ya da mercimek köftesi falan... iki tuzlu bir tatlı yeter canına günah yahu lmaz:

kraft aldım cnm tavsiye üzerine.

kraft energy travel aldım ben de... albümümde resmi var kaydirigubbakcemile5 399 liraydı ankara joker mağazasında

Bence kapatalim arkadaslar ya guzel seylerden bahsedelim . hemen veririz ohh dogumdan sonra hemen zayiflicaz

sezaryen olursam açmışken liposuction yapın dicem ben sırnaşık şey

selam kızlar bende baya bi kansızlık çıktı doktorum bana daha etkili diye kan şurubu verdi iğrenç aynı kan gibi aranızda kan şurubu kullanan varmı?

eh canım boşansınlarda semerlerini yesinler ayol nasıl bir mönüdür bu dur bekle bende gelicem bence patates salatası daha iyi gibi cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…