2009 Aralık Anneleri

mcetin1, babybay, bkaban+, bulut, b_i_o+, ceyce, cinderella, frezya_tg, ggozde, green.blue.eyes+, julyjuly, KYDNOS+, mervetalha, meybon+, nincebayrak, oznurss+, pln79+, pringles, serinus+, turkuaz_turkuaz+, yasil_haktanemin

kaç kişiyiz kıslar maşallah sizlere
3'de misafirmiz varmış

Karistirmasana :mymeka:

He valla :d

bişi sorcam ben yaaaw :kedi:
hızlı cevaptan yazıyorum, sayfanın en sonuna geliyo yazdığım.
sonraki yazılanları okuyabilmek için sayfayı yenilemem gerekiyo.
:kedi: şeeyyy ben acemiyim bilgsyrda :kedi:
bunun daha kolay yolu yokmu arkadaşlar?

selam kızlar bende baya bi kansızlık çıktı doktorum bana daha etkili diye kan şurubu verdi iğrenç aynı kan gibi aranızda kan şurubu kullanan varmı?

benim içtiğim şurup küçük cam şişeciklerde değil mi ferplex fol. aynı mı bilmiyorum ama ben sevdim tadı çok hoşuma itti hatta normali varmış ferplex diye doğumdan sonra da devam edicem

eh canım boşansınlarda semerlerini yesinler ayol nasıl bir mönüdür bu dur bekle bende gelicem bence patates salatası daha iyi gibi cokacimcoook

al bendende o kadar ne uğraşıyosun bukadar şeyle ne gerek var yap bi kek koy çayın yanına yeter hiiiç uğraşma valla

benim içtiğim şurup küçük cam şişeciklerde değil mi ferplex fol. aynı mı bilmiyorum ama ben sevdim tadı çok hoşuma itti hatta normali varmış ferplex diye doğumdan sonra da devam edicem

Evet canım ondan peki sen nasıl içiyosun su ile mi karıştırıyosun ben vişnesuyuyla karıştırıyorum iğrenç bi görünümü oluyoo:sm_confused:

keşke gönderebilsem bacımmm!!!!
tamamdır patates salatası yaparım hem daha kolay zemuszemus
bi yandan başlayayım baaari böööle oturarak yetişemem

hayatım şimdi iş mi bu yaptığın, bu kadar hamilenin içinde,:mymeka:herkesin canı çekecek şimdik cokacimcoook

yok valla bu bilgisayarın saatini kurcalayanı bulursam kırıcam kafasını tam ne meyvası yazacaktım baktım gene 1 saat geri aaaaaaaaaaa bak yarında bu saat bozulursa karışmam zaten asabiyim gelmeyin üzerime üzerime zaten farmville de açılmıyor çerezleri engellemiş mi ne yapmış birisi durun ben bi cinnet getirip geliyorum :1ninca:

Evet canım ondan peki sen nasıl içiyosun su ile mi karıştırıyosun ben vişnesuyuyla karıştırıyorum iğrenç bi görünümü oluyoo:sm_confused:

fondip yapıyorum sade içiyorum şişeden zaten 1 damla bişey ilk içişimde suyla karıştırdım tadı daha değişiyor miktar artıyor dene şişeden içmeyi

yok güzelim :1no2: ama yukarı yenileye tıklamak yerine klavyedeki F5 tuşuna basarsan tıklamakla uğraşmadan yenilersin tek kısa yöntem bu :umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…