hamur tatlı yeme dicek.
geceleri yemek yiyip yatma dicek
yürüyüş yap dicek
kısacası öl yaşama dicek kaydirigubbakcemile3
oooooooooffffffff oooooooooooooooof
yanmışımda ağlıyanım yokmafoldumben
anacım hepsi çok güzel olur
ay birer tabakta bize göndersene:kedi:
hıııııııııııı:kedi: hemde hemen zayıflıycaz:kedi:
sanki kendin inanıyorsunda buna:1no2:
a.s. ohooooooo daha ne olsun bacım yahu... yapma salata ya da mercimek köftesi falan... iki tuzlu bir tatlı yeter canına günah yahulmaz:
kraft energy travel aldım ben de... albümümde resmi var kaydirigubbakcemile5 399 liraydı ankara joker mağazasında
sezaryen olursam açmışken liposuction yapın dicem ben sırnaşık şey
selam kızlar bende baya bi kansızlık çıktı doktorum bana daha etkili diye kan şurubu verdi iğrenç aynı kan gibi aranızda kan şurubu kullanan varmı?
modelini de söyle şekerim bakayım
selam kızlar bende baya bi kansızlık çıktı doktorum bana daha etkili diye kan şurubu verdi iğrenç aynı kan gibi aranızda kan şurubu kullanan varmı?
eh canım boşansınlarda semerlerini yesinler ayol nasıl bir mönüdür bu dur bekle bende gelicem bence patates salatası daha iyi gibi cokacimcoook
eh canım boşansınlarda semerlerini yesinler ayol nasıl bir mönüdür bu dur bekle bende gelicem bence patates salatası daha iyi gibi cokacimcoook
hoşgeldin
geçmiş olsun
bende demır eksıklıgı var dıye hap kullanıyrm sadece
benim içtiğim şurup küçük cam şişeciklerde değil mi ferplex fol. aynı mı bilmiyorum ama ben sevdim tadı çok hoşuma itti hatta normali varmış ferplex diye doğumdan sonra da devam edicem
ben meyveye başladımm kızlarrr
:1hug:sağol arkadaşım düşünceliliğin duygulandırdı kııız senağlama senağlama opuyorumnanaktan
çay demlerim dondurucudan sarma, milföyden börek, bide kek yaparım vaktim kalırsada ya patates salata yada mercimek köftesi yaparım hangisi olur bu menüye? yeter dimi???
pelin aslında bak sen düşünebilirsin sezaryen+liposuction olmayı sırnaşık şey
8-9 dıye duydum ben
Evet canım ondan peki sen nasıl içiyosun su ile mi karıştırıyosun ben vişnesuyuyla karıştırıyorum iğrenç bi görünümü oluyoo:sm_confused:
bişi sorcam ben yaaaw :kedi:
hızlı cevaptan yazıyorum, sayfanın en sonuna geliyo yazdığım.
sonraki yazılanları okuyabilmek için sayfayı yenilemem gerekiyo.
:kedi: şeeyyy ben acemiyim bilgsyrda :kedi:
bunun daha kolay yolu yokmu arkadaşlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?