2009 Aralık Anneleri

:) benım göbek ınerde bilge bacaklar kollar surat ne olur bilmem
sırf göbiş alsa kılo dert etmycmde ben yuruyen bir şey oldum ney bilmiyorum işte şey
bak adı bile yok :)

:roflol::roflol::roflol: Allah iyiliğini versin inşallah çok güldüm ya sen beni güldürdün inşallah doğum sonrası eski halinden bile zayıf olursun amiiiiiiinnnn

kızlar merhaba 28 haftadır sizleri öyle takip ediyorum ki hepinizi teker teker tanıyorum artık.bende kendimi tanıtayım sizlere yarın 28 haftalık olucaz kızımla biz.kızımın adı irem naz.hep yazılarınızı okuyorum ama artık bende aranıza katılmak istiyorum.

yok güzelim :1no2: ama yukarı yenileye tıklamak yerine klavyedeki F5 tuşuna basarsan tıklamakla uğraşmadan yenilersin tek kısa yöntem bu :umursamaz:
:sinifsinif: hmmm, napalım barnağa guvvet!
sağol arkideşim opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5

hoşgeldin canım niye bekledin bu kadar a.s.

hoşgeldin canım ya arkadaşlar bu sene kız bebekler ne kadar çok farkındamısınız??

bu arada kilo mevzusuna gelince şu ana kadar ben 1 kilo aldım nasıl diyeceksiniz aslında 5 aya kadar 6 kilo almıştım ama şeker çıkıpta diyete başlayınca 5 kiloyu verdim heralde bu gidişlede hiç kilo almıycam gibi çünkü ne yazıkki sizler gibi yeme hakkım yok aç geziyorum.

ben meyvemi bitirdim bile :kedi: çok acıkmıştım napiyim yedim elmaları :kedi:
afiyet olsun cnm

hoşgeldinn arkadaşım hayırlı uğurlu olsun :))
Allah kızını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.

hoş geldin o zaman :içelim: irem naz hıı?? ne güzelmiş kızının ismide, ömrüde ismi gibi güzel olsun sağlıklı uzun olsun inşallah..

sırnaşık şey melikeyi de kaybettik :roflol: dünürcüm izah et cookies nasıl açılır da gitsin tarlasını sürsün rahatlasın

:) benım göbek ınerde bilge bacaklar kollar surat ne olur bilmem
sırf göbiş alsa kılo dert etmycmde ben yuruyen bir şey oldum ney bilmiyorum işte şey
bak adı bile yok :)

:roflol: :roflol: anne oluyosun anneeeeee yerimseniben

merhaba herkese

ben doğuma 78 ile girmiştim. doğum sonrası 71'e düştüm. 2-3 hafta sonra tekrar 78 olmuştum. 1 kilo dondurmayı bir oturuşta neredeyse bitiriyordum. :kedi:

e ama ben hamilelik öncesinde de sabah kahvaltı etmediysem ve öğlen saati de geçtiyse ikisini tek öğün niyetine 1 kilo dondurmayı yerdim ki :kedi:

hoşgeldin kaydirigubbakcemile5 irem naz'ın annesi sengözlerimebaksanab kaç kilo aldın bakalım :roflol: :roflol: ve senin ismin ne?

1 kilo mu? :umursamaz: Allahım yarabbim ya bak şuna ya... ya nasıl oluyor yaamafoldumben ne yiyorsun bir gün için de anlat bari, ben tam 14 kilo aldım 50 ,ile başladım tam 64 kiloyum.. akannehir

:roflol::roflol::roflol: Allah iyiliğini versin inşallah çok güldüm ya sen beni güldürdün inşallah doğum sonrası eski halinden bile zayıf olursun amiiiiiiinnnn

ay yerim agzını ben gel bakayım öpecem Şeniz

hoşgeldin Allah tamamına erdirsin

:sinifsinif: hmmm, napalım barnağa guvvet!
sağol arkideşim opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5

opuyorumnanaktan

:kedi: geçmiş olsun yeter ki sağlıkla kucağına gelsin napalım biz yiyoruz da noluyo :sinifsinif: ama haberin olsun yine de senden nefret ediyoruz :dilcikar: 1 kilo dedi yaaaaaaaaa mafoldumben

allah tekrarından korusun :Saruboceq:

heyoooo bana hamıle denıyor o zaman anladımmm şey degilim ben hamıleyım laelaelaelaelae peki cnmcm bu 1-3-5-7 ve 8 kılo alanlara ne denılıyor o kaldı bak aklımda birtek (utanmasam 9-10 da yazacaktımda hadi aradakı 3-5 kılo benım bunyem olsun :))

arada kaybolmasın uste sana sordum bılgecm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…