:) benım göbek ınerde bilge bacaklar kollar surat ne olur bilmem
sırf göbiş alsa kılo dert etmycmde ben yuruyen bir şey oldum ney bilmiyorum işte şey
bak adı bile yok :)
hayatım şimdi iş mi bu yaptığın, bu kadar hamilenin içinde,:mymeka:herkesin canı çekecek şimdik cokacimcoook
:sinifsinif: hmmm, napalım barnağa guvvet!yok güzelim :1no2: ama yukarı yenileye tıklamak yerine klavyedeki F5 tuşuna basarsan tıklamakla uğraşmadan yenilersin tek kısa yöntem bu :umursamaz:
kızlar merhaba 28 haftadır sizleri öyle takip ediyorum ki hepinizi teker teker tanıyorum artık.bende kendimi tanıtayım sizlere yarın 28 haftalık olucaz kızımla biz.kızımın adı irem naz.hep yazılarınızı okuyorum ama artık bende aranıza katılmak istiyorum.
kızlar merhaba 28 haftadır sizleri öyle takip ediyorum ki hepinizi teker teker tanıyorum artık.bende kendimi tanıtayım sizlere yarın 28 haftalık olucaz kızımla biz.kızımın adı irem naz.hep yazılarınızı okuyorum ama artık bende aranıza katılmak istiyorum
afiyet olsun cnmben meyvemi bitirdim bile :kedi: çok acıkmıştım napiyim yedim elmaları :kedi:
kızlar merhaba 28 haftadır sizleri öyle takip ediyorum ki hepinizi teker teker tanıyorum artık.bende kendimi tanıtayım sizlere yarın 28 haftalık olucaz kızımla biz.kızımın adı irem naz.hep yazılarınızı okuyorum ama artık bende aranıza katılmak istiyorum.
hoşgeldin canım niye bekledin bu kadar a.s.
hoş geldin o zaman :içelim: irem naz hıı?? ne güzelmiş kızının ismide,ömrüde ismi gibi güzel olsun sağlıklı uzun olsun inşallah..
yok valla bu bilgisayarın saatini kurcalayanı bulursam kırıcam kafasını tam ne meyvası yazacaktım baktım gene 1 saat geri aaaaaaaaaaa bak yarında bu saat bozulursa karışmam zaten asabiyim gelmeyin üzerime üzerime zaten farmville de açılmıyor çerezleri engellemiş mi ne yapmış birisi durun ben bi cinnet getirip geliyorum :1ninca:
:) benım göbek ınerde bilge bacaklar kollar surat ne olur bilmem
sırf göbiş alsa kılo dert etmycmde ben yuruyen bir şey oldum ney bilmiyorum işte şey
bak adı bile yok :)
merhaba herkese
ben doğuma 78 ile girmiştim. doğum sonrası 71'e düştüm. 2-3 hafta sonra tekrar 78 olmuştum. 1 kilo dondurmayı bir oturuşta neredeyse bitiriyordum. :kedi:
afiyet olsun cnm
hoşgeldinn arkadaşım hayırlı uğurlu olsun :))
Allah kızını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.
bu arada kilo mevzusuna gelince şu ana kadar ben 1 kilo aldım nasıl diyeceksiniz aslında 5 aya kadar 6 kilo almıştım ama şeker çıkıpta diyete başlayınca 5 kiloyu verdim heralde bu gidişlede hiç kilo almıycam gibi çünkü ne yazıkki sizler gibi yeme hakkım yok aç geziyorum.
:roflol::roflol::roflol: Allah iyiliğini versin inşallah çok güldüm ya sen beni güldürdün inşallah doğum sonrası eski halinden bile zayıf olursun amiiiiiiinnnn
sırnaşık şey melikeyi de kaybettik :roflol: dünürcüm izah et cookies nasıl açılır da gitsin tarlasını sürsün rahatlasın
:roflol: :roflol: anne oluyosun anneeeeee yerimseniben
heyoooo bana hamıle denıyor o zaman anladımmm şey degilim ben hamıleyım laelaelaelaelae peki cnmcm bu 1-3-5-7 ve 8 kılo alanlara ne denılıyor o kaldı bak aklımda birtek (utanmasam 9-10 da yazacaktımda hadi aradakı 3-5 kılo benım bunyem olsun :))
e ama ben hamilelik öncesinde de sabah kahvaltı etmediysem ve öğlen saati de geçtiyse ikisini tek öğün niyetine 1 kilo dondurmayı yerdim ki :kedi:
hoşgeldin kaydirigubbakcemile5 irem naz'ın annesi sengözlerimebaksanab kaç kilo aldın bakalım :roflol: :roflol: ve senin ismin ne?
:sinifsinif: hmmm, napalım barnağa guvvet!
sağol arkideşim opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5
bu arada kilo mevzusuna gelince şu ana kadar ben 1 kilo aldım nasıl diyeceksiniz aslında 5 aya kadar 6 kilo almıştım ama şeker çıkıpta diyete başlayınca 5 kiloyu verdim heralde bu gidişlede hiç kilo almıycam gibi çünkü ne yazıkki sizler gibi yeme hakkım yok aç geziyorum.
geçen sene eylülde 26 haftalık bebeğimi kaybettim çok kötü şeyler yaşadım acaba yine aynı şeyler olurmu korkusuyla hamileliğime odaklanamadım açıkçası ama ilk günden beri sizleri takip ediyorum.
ay yerim agzını ben gel bakayım öpecem Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?