1 kilo mu? :umursamaz: Allahım yarabbim ya bak şuna ya... ya nasıl oluyor yaamafoldumben ne yiyorsun bir gün için de anlat bari, ben tam 14 kilo aldım 50 ,ile başladım tam 64 kiloyum.. akannehir
1 kilo aldım
kaç haftalık hamilesinki 1 kilo aldınfisfisfis
bizim çoçujlr oldu ztn 1.5 kilo akannehir
kaç haftalık hamilesinki 1 kilo aldın
bizim çoçujlr oldu ztn 1.5 kilo
heyoooo bana hamıle denıyor o zaman anladımmm şey degilim ben hamıleyım laelaelaelaelae peki cnmcm bu 1-3-5-7 ve 8 kılo alanlara ne denılıyor o kaldı bak aklımda birtek (utanmasam 9-10 da yazacaktımda hadi aradakı 3-5 kılo benım bunyem olsun :))
arada kaybolmasın uste sana sordum bılgecm
canım şekerim çıktı ve 6 haftadır sıkı bir diyetteyim aç geziyorum şu ana kadar aldığım 6 kilonun 5 ini verdim bende kilo almak istiyorum ama yersem bebeğime bişey olur diye korkuyorum onun için aç geziyorum ne yapayım
1 kilo aldım
kaç haftalık hamilesinki 1 kilo aldınfisfisfis
bizim çoçujlr oldu ztn 1.5 kilo akannehir
hoşgeldin betül, hayırlı uğurlu olsun
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah kızını.
:sinifsinif: :çok üzgünüm: çok üzüldüm canım benim önceki hamileliğinin öyle acı bitmesine
:Saruboceq: allah kızını bağışlasın sana! :Saruboceq:
Göztepe medical park'a giden var mı?
yani hakikaten çocuklar geçti zaten 1 kiloyu nasıl 1 kilo aldın ya birde ne biliyim garip geldi banada
arkadaşlar diyetle sadece bebeğe alıyordur... onun haftasında zaten 1 kilo civarında çocuk... ayrıca doktor diyeti sonuçta kafasına göre yapmıyor yerimseniben
klava: aaaaaaaa üstüne gitmeyin kızın zaten hem hamile hem yazık aylardır aççç :umursamaz:
üstteki açıklamamı oku canım
istanbul beylikdüzündeyim doktorum cerrahpaşanın riskli gebelikler profosoru rıza madazlı ama ben muayahanesine gidiyorum nişantaşına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?