2009 Aralık Anneleri

1 kilo mu? :umursamaz: Allahım yarabbim ya bak şuna ya... ya nasıl oluyor yaamafoldumben ne yiyorsun bir gün için de anlat bari, ben tam 14 kilo aldım 50 ,ile başladım tam 64 kiloyum.. akannehir

canım şekerim çıktı ve 6 haftadır sıkı bir diyetteyim aç geziyorum şu ana kadar aldığım 6 kilonun 5 ini verdim bende kilo almak istiyorum ama yersem bebeğime bişey olur diye korkuyorum onun için aç geziyorum ne yapayım

alıntısını yapamadım ama gördüm pelin kaçar mı yerimseniben

zor tabı Allah yardımcın olsun bizde yemesek aç gezsek emınım bunun yarısı kadar alırdık
neyse kapatyrm kılo muhabbetını ben sevındım sevınecegım kadar yalnız degilim yeter bana :)
ne taraftasın ist.da hangi hastaneye gidiyrsun

benimde bir tanıdığımda şeker vardı yazık bişey yiyemiyordu sürekli açtı. ölesi de çok zor. ama bebeğine yarayacak şeylerdde yemeye çalış zayıf doğmasın.

hoşgeldin betül, hayırlı uğurlu olsun
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah kızını.
:sinifsinif: :çok üzgünüm: çok üzüldüm canım benim önceki hamileliğinin öyle acı bitmesine
:Saruboceq: allah kızını bağışlasın sana! :Saruboceq:

istanbul beylikdüzündeyim doktorum cerrahpaşanın riskli gebelikler profosoru rıza madazlı ama ben muayahanesine gidiyorum nişantaşına

ya ben bebeğimin 30.hftalara girmesini istiyorum artık şöyle bir 35 haftalık filan olsak doğuma gün saysak ne güzel olurrrrrrrrrrrrrrrrr

yani hakikaten çocuklar geçti zaten 1 kiloyu nasıl 1 kilo aldın ya birde ne biliyim garip geldi banada

arkadaşlar diyetle sadece bebeğe alıyordur... onun haftasında zaten 1 kilo civarında çocuk... ayrıca doktor diyeti sonuçta kafasına göre yapmıyor yerimseniben
klava: aaaaaaaa üstüne gitmeyin kızın zaten hem hamile hem yazık aylardır aççç :umursamaz:

ya 2 dir yazıyorum kimse anlamadı heralde 20 haftalıkkken yapılan şeker yüklemem yüksek çıktı o zamana kadar 6 kilo almıştım ama şeker çıkınca sıkı bir diyete girmek zorunda kaldım ve AÇ GEZMEK ZORUNDAYIM.ve aldığım 6 kilonun 5 ini verdim çok üzülüyorum bende kilo almak istiyorum ama olmuyor aç gezen bir insan nasıl kilo alabilir ama bebeğin kilosunda problem yok şükürler olsun.25 haftalıkken gittiğimde kızım 1 kiloydu ya açıklama yaptım baştan herkes tek tek soruyor.

sağol ya bir anlayan sen çıktın valla

istanbul beylikdüzündeyim doktorum cerrahpaşanın riskli gebelikler profosoru rıza madazlı ama ben muayahanesine gidiyorum nişantaşına

betülcüm sen bakma bizim geyik yapmamıza, bu aralar bu liko meselesi yüzünden artık psikolojimiz bozuldukaydirigubbakcemile3 tabiki aslolan sağlık.. Allah bebeğini sana ve eşine bağışlasın.. her şerde bir hayır vardır diye boşa dememişler, bak belki diyet yaptın her canının çektiğini yemedin ama, hepimizden fit bir anne adayısın.. bu da çok hoş.. bebeğinin gelişimide normal olduktan sonra hiç bir şeyin önemi yok.. cana bakma sen can her şeyi istiyor valla bi yiyoruz da noluyor, şahsen ben önce yiyip sonra suçluluk hissediyorum.. bu da çok kötü bişey..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…