yani hakikaten çocuklar geçti zaten 1 kiloyu nasıl 1 kilo aldın ya birde ne biliyim garip geldi banada
istanbul beylikdüzündeyim doktorum cerrahpaşanın riskli gebelikler profosoru rıza madazlı ama ben muayahanesine gidiyorum nişantaşına
ya ben bebeğimin 30.hftalara girmesini istiyorum artık şöyle bir 35 haftalık filan olsak doğuma gün saysak ne güzel olurrrrrrrrrrrrrrrrr
ya 2 dir yazıyorum kimse anlamadı heralde 20 haftalıkkken yapılan şeker yüklemem yüksek çıktı o zamana kadar 6 kilo almıştım ama şeker çıkınca sıkı bir diyete girmek zorunda kaldım ve AÇ GEZMEK ZORUNDAYIM.ve aldığım 6 kilonun 5 ini verdim çok üzülüyorum bende kilo almak istiyorum ama olmuyor aç gezen bir insan nasıl kilo alabilir ama bebeğin kilosunda problem yok şükürler olsun.25 haftalıkken gittiğimde kızım 1 kiloydu ya açıklama yaptım baştan herkes tek tek soruyor.
okudum cnmda 1 kilo çoçuk olsa ee 500 gr kdr da bunun suyu var ne bilem 1 kilo imkansız g,bi geldi :1shok:
sen iyi bile dayanmışsın ayolkaydirigubbakcemile3kızlar merhaba 28 haftadır sizleri öyle takip ediyorum ki hepinizi teker teker tanıyorum artık.bende kendimi tanıtayım sizlere yarın 28 haftalık olucaz kızımla biz.kızımın adı irem naz.hep yazılarınızı okuyorum ama artık bende aranıza katılmak istiyorum.
kafamçokkarıştıbu arada kilo mevzusuna gelince şu ana kadar ben 1 kilo aldım nasıl diyeceksiniz aslında 5 aya kadar 6 kilo almıştım ama şeker çıkıpta diyete başlayınca 5 kiloyu verdim heralde bu gidişlede hiç kilo almıycam gibi çünkü ne yazıkki sizler gibi yeme hakkım yok aç geziyorum.
geçen sene eylülde 26 haftalık bebeğimi kaybettim çok kötü şeyler yaşadım acaba yine aynı şeyler olurmu korkusuyla hamileliğime odaklanamadım açıkçası ama ilk günden beri sizleri takip ediyorum.
Beylikduzunde nerdesin ?
adakent
sen iyi bile dayanmışsın ayolkaydirigubbakcemile3
nasıl dayandın bu kadar süre yazmamaya hayret vallahilülülülülülü
eeee hoşgeldin sefalar getirdinvereliniortak
kafamçokkarıştı
rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
yaşadıkların gerçekten çok zordur cnamım yaaaaaaaaaaaa
ya ben bebeğimin 30.hftalara girmesini istiyorum artık şöyle bir 35 haftalık filan olsak doğuma gün saysak ne güzel olurrrrrrrrrrrrrrrrr
sağol ya bir anlayan sen çıktın valla
okudum cnmda 1 kilo çoçuk olsa ee 500 gr kdr da bunun suyu var ne bilem 1 kilo imkansız g,bi geldi :1shok:
yok arkadasım sen bakma bize anladık senı sıkıştırmak sıkmak için degil soruları onlar kendı kılolarından sonra şok yasadılar bende ilk duyunca oyle oldum
sen bize bakma
şey duymuştum hamilelikte alınan kilodan
1 kilo su amniyon sıvısı
500 gr bebeğin eşi (plesenta)
300'er gr büyüyen göğüsler
yaklaşık 2-3 kilo da artan kan ve sıvı hacmi toplamı
artı bebeğin kilosu
bir siteden bulmuştum
neresinde canım sen hangi doktora gidiyosun
şey duymuştum hamilelikte alınan kilodan
1 kilo su amniyon sıvısı
500 gr bebeğin eşi (plesenta)
300'er gr büyüyen göğüsler
yaklaşık 2-3 kilo da artan kan ve sıvı hacmi toplamı
artı bebeğin kilosu
bir siteden bulmuştum
kızlar ben çıkıyorum eşim aradı erken gelıp yatacakmış çorba yapayım ona
öpüldünüz sabahtan doktordayım yarın görüşürüz öglene dogru
evet ben oraya gidiyorum, mehtap hanıma, doğumda kısmetse orda olacak:dance:
kızlar ben çıkıyorum eşim aradı erken gelıp yatacakmış çorba yapayım ona
öpüldünüz sabahtan doktordayım yarın görüşürüz öglene dogru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?