2009 Aralık Anneleri

yok arkadasım sen bakma bize anladık senı sıkıştırmak sıkmak için degil soruları onlar kendı kılolarından sonra şok yasadılar bende ilk duyunca oyle oldum
sen bize bakma

okudum cnmda 1 kilo çoçuk olsa ee 500 gr kdr da bunun suyu var ne bilem 1 kilo imkansız g,bi geldi :1shok:

şey duymuştum hamilelikte alınan kilodan

1 kilo su amniyon sıvısı
500 gr bebeğin eşi (plesenta)
300'er gr büyüyen göğüsler
yaklaşık 2-3 kilo da artan kan ve sıvı hacmi toplamı
artı bebeğin kilosu

bir siteden bulmuştum

sen iyi bile dayanmışsın ayolkaydirigubbakcemile3
nasıl dayandın bu kadar süre yazmamaya hayret vallahilülülülülülü

eeee hoşgeldin sefalar getirdinvereliniortak

kafamçokkarıştı

rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
yaşadıkların gerçekten çok zordur cnamım yaaaaaaaaaaaa

sağol canım evet çok zor şeyler yaşadım malesef bu hamileliğimde çok rahat geçmiyor ne yazıkki hem psikolojik olarak hemde beden olarak hergün 6 kere parmağımdan kan alıp şekerimi ölçüyorum hep stres yaratan şeyler neyse bebeğimde bende sağlıklı olalımda gerisi boş

ya ben bebeğimin 30.hftalara girmesini istiyorum artık şöyle bir 35 haftalık filan olsak doğuma gün saysak ne güzel olurrrrrrrrrrrrrrrrr

yahu daha bir sürü eksiğimiz var dur allah aşkına :sinifsinif:

sağol ya bir anlayan sen çıktın valla

yok hayatım herkes anlıyor da biz hakikaten o kadar çok aldık ki inanamıyoruz zaten bu kadar zamandır okuyormuşsun hepimizi tanıyorsun sadece özendik bu kadar fit bu aya gelmiş olmana yerimseniben gerçi eminim sen de risk olmayıp 20 kilo almış olmayı şu haline tercih ederdin yerimseniben

okudum cnmda 1 kilo çoçuk olsa ee 500 gr kdr da bunun suyu var ne bilem 1 kilo imkansız g,bi geldi :1shok:

canancım niye ki? kendinden kilo veriyor ama bebeğe alıyor işte... mantık basit yani... üstelik doktor kontrolünde yaptığı için de herhangi bir tehlike oluşmuyor... benim doktor da ilk aydan diyetisyene gitmek ister misin diye önermişti... şekerim yüksek çıksa gidecektim ve muhtemelen o zaman ben de ilk aylarda kilo verecektim şu anda da hamile kaldığımdan zayıf falan olacaktım :sinifsinif: keşke de gitseymişim şimdiye midem küçülürdü normal doğumu da çatır çatır yapardım şimdi hala sezaryen olasılığı var gırtlağım yüzünden mafoldumben

yok arkadasım sen bakma bize anladık senı sıkıştırmak sıkmak için degil soruları onlar kendı kılolarından sonra şok yasadılar bende ilk duyunca oyle oldum
sen bize bakma

hep senin yüzünden pelin :mymeka: bu kilo takıntısını sen yerleştirdin hepimize :roflol:

bnde öle biliom bi çok yerde okudum bu notları vb oranları
vücutta ödem yaparmış doğumdaqn sonra o yüğzden birden 6-7 kilo birden gidiyo bebekte öyle 200 grama yakın zayıflıo doğumca ödem gdio çnkü

kızlar ben çıkıyorum eşim aradı erken gelıp yatacakmış çorba yapayım ona
öpüldünüz sabahtan doktordayım yarın görüşürüz öglene dogru

bu hamileliğin en son halidir bence benim daha öncede bir hamileliğim olduğu için bazı konularda daha tecrübeliyim birde yaşadığım bazı olaylardan sonra çok araştırdım nerdeyse kadın doğum konusunda ihtisas yapıcam

kızlar ben çıkıyorum eşim aradı erken gelıp yatacakmış çorba yapayım ona
öpüldünüz sabahtan doktordayım yarın görüşürüz öglene dogru

kolay gelsin yarın mina'ya el salla teyzelerinden opuyorumnanaktan iyi haberlerle gel inşallah pelincim a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…