Ben su yeni yapilan Beyaz City alisveris merkezi karsisindaydim. Once Medicanaya gidiyordum b.duzundeki . Simdi Dogan Hastanesine gidiyorum
BETÜL nasılsın canım? habersiz kaldık
adakent
BETÜL nasılsın canım? habersiz kaldık
bu hamileliğin en son halidir bence benim daha öncede bir hamileliğim olduğu için bazı konularda daha tecrübeliyim birde yaşadığım bazı olaylardan sonra çok araştırdım nerdeyse kadın doğum konusunda ihtisas yapıcam
kızlar ben çıkıyorum eşim aradı erken gelıp yatacakmış çorba yapayım ona
öpüldünüz sabahtan doktordayım yarın görüşürüz öglene dogru
evet öyle oldu
inşallah hayırlısıyla hep berabar yavrularımıza kucağımıza alırız cnmsağol canım evet çok zor şeyler yaşadım malesef bu hamileliğimde çok rahat geçmiyor ne yazıkki hem psikolojik olarak hemde beden olarak hergün 6 kere parmağımdan kan alıp şekerimi ölçüyorum hep stres yaratan şeyler neyse bebeğimde bende sağlıklı olalımda gerisi boş
cnm tekrar çok geçmiş olsunkızlar ben çıkıyorum eşim aradı erken gelıp yatacakmış çorba yapayım ona
öpüldünüz sabahtan doktordayım yarın görüşürüz öglene dogru
bnde öle biliom bi çok yerde okudum bu notları vb oranları
vücutta ödem yaparmış doğumdaqn sonra o yüğzden birden 6-7 kilo birden gidiyo bebekte öyle 200 grama yakın zayıflıo doğumca ödem gdio çnkü
neyse canım ya boşver bütün bunları, biz şişko olduk kabullenemiyoz bir türlü işte.. en azından ben, annemle aynı beden giyiyor olmayı kabullenemiyorum.. o yüzden bu gıcıklığım.. kaydirigubbakcemile3
benim özelime mesaj atmışsın görmedim sonradan gördüm bitanem.Sana yazdım cevap yazmadın kızdın mı bana? Olsun buraya yazmışsın ya haberlerini alırım artık.Seni çok merak etmiştim canım.Benim tansiyonum yavaş yavaş yükselmeye başladı artık Bende rejimdeyim ama nafile durmuyor yerinde.Tansiyon hapını günde 3 kere almaya başladım.Allahtan ödem yok bu sefer..Sende habaerler nasıl canım.Şekerini duydum allah yardımcımız olsun gülüm ya aynı acıları yaşamayalım...
arzucum doğum nekadarmış senin hastanede görüşebildinmi hiç
benim özelime mesaj atmışsın görmedim sonradan gördüm bitanem.Sana yazdım cevap yazmadın kızdın mı bana? Olsun buraya yazmışsın ya haberlerini alırım artık.Seni çok merak etmiştim canım.Benim tansiyonum yavaş yavaş yükselmeye başladı artık Bende rejimdeyim ama nafile durmuyor yerinde.Tansiyon hapını günde 3 kere almaya başladım.Allahtan ödem yok bu sefer..Sende habaerler nasıl canım.Şekerini duydum allah yardımcımız olsun gülüm ya aynı acıları yaşamayalım...
canan senin elin yatkın görünüyor bak bakayım kızına örer misin şu manşonlardan? Karlı Örgü Eldiven Modelleri | Örgü modelleri, Dantel modelleri
ama sen de anne oluyosunnnnnnnn kaydirigubbakcemile3
evet malesef şekerle uğraşıyorum bu seferde kendimi yaşlılar gibi hiseediyorum bi kolumda tansiyon aleti öbür parmağımda şeker ölçme cihazı ne olacak bilmem valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?