2009 Aralık Anneleri

canım sen bakma hepsi geyik sen katılmadan öncede hep kilo meselesi vardı sende 1 kilo diye gelince ondan dolayı şok yaşandı önemli olan bebişin durumu tabiki o iyi olduktan sonra gerisi önemli değil zaten çok zor birşey yaşamışsın Allah bebişini bağışlasın inşallah kucağına almayı nasip etsin canım Şeniz

neyse canım ya boşver bütün bunları, biz şişko olduk kabullenemiyoz bir türlü işte.. en azından ben, annemle aynı beden giyiyor olmayı kabullenemiyorum.. o yüzden bu gıcıklığım.. kaydirigubbakcemile3

[
kızlar ben çıkıyorum eşim aradı erken gelıp yatacakmış çorba yapayım ona
öpüldünüz sabahtan doktordayım yarın görüşürüz öglene dogru

hoşcakal inş güzel haberler getirirsin bakalım kızın ne kdar olmuş.

benim özelime mesaj atmışsın görmedim sonradan gördüm bitanem.Sana yazdım cevap yazmadın kızdın mı bana? Olsun buraya yazmışsın ya haberlerini alırım artık.Seni çok merak etmiştim canım.Benim tansiyonum yavaş yavaş yükselmeye başladı artık Bende rejimdeyim ama nafile durmuyor yerinde.Tansiyon hapını günde 3 kere almaya başladım.Allahtan ödem yok bu sefer..Sende habaerler nasıl canım.Şekerini duydum allah yardımcımız olsun gülüm ya aynı acıları yaşamayalım...

inşallah hayırlısıyla hep berabar yavrularımıza kucağımıza alırız cnm

kızlar ben çıkıyorum eşim aradı erken gelıp yatacakmış çorba yapayım ona
öpüldünüz sabahtan doktordayım yarın görüşürüz öglene dogru
cnm tekrar çok geçmiş olsun
yarın gelirgelmez minanın güzel haberlerini bizimle paylaş tatlım,
benden ve öyküden selam kızınayerimseniben

canan senin elin yatkın görünüyor bak bakayım kızına örer misin şu manşonlardan? Karlı Örgü Eldiven Modelleri | Örgü modelleri, Dantel modelleri

ama sen de anne oluyosunnnnnnnn kaydirigubbakcemile3

evet malesef şekerle uğraşıyorum bu seferde kendimi yaşlılar gibi hiseediyorum bi kolumda tansiyon aleti öbür parmağımda şeker ölçme cihazı ne olacak bilmem valla

ne zamandır çıkıyor tansiyonun kaçlarda

ohaaraaa

22 kişi miii woooooooooooooooowwwwww

i feel good! :teytey: alkisalkisalkis :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…