2009 Aralık Anneleri

msnini açsana

inş yaşamazsınız cnm hayırlısyla kavuşursunuz bebeklerinize çoğu gitti azı kaldı zaten teknoloji tıp ilerledi içniz rahat tutun siz stres hepinize zarar bizlerede tabi

ne zamandır çıkıyor tansiyonun kaçlarda

1 aydır başladı 13/8 geçen doktorda 13/10 çıktı ilacı arttırdı doktorda aslında tuzu falan kestim ama bünye yapmaya başladı galiba artık.bir bakıyorsun 11/7 di bir bakıyosun 14/8-14/9 şaşırdım inan bana. Cerrahpaşaya ne zaman geçicen.Bebişin kilosu nasıl biliyosun senin kilo alman çok önemli değil önemli olan bebeğin kilo alması çünkü şekeri yüksek olan anneler hamilelikte kilo almaz verirler.Sakın canını sıkma sadece moral unutma.......

msnin aç canım

ulaaayynn zaten sinirim tepemde!!

kimse bana hoşgeldin demicek mi!!!

uleeeeeeeen en şekilli tokatımlan selamladım da daha da bıdılıyon :mymeka: ya ne diyem nedem nerelere gidemmmmmmmm vıyyyyyyyyy mafoldumben adam yerine konmuyorummmmmmmm yavriiiiiii yavriiiiiiiiiiiiiiiiii senağlama

yaaaaa kıslarrrr,,albumm yaptım bebişe aldığm ana kucağını falan koydum nıye bakmadınızzzzzzmafoldumben:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…