bahar nerden bildin kız geldimi...
selam herkeseeeeeeeeee
bahar havadisleri yaz bakiiim
benim özelime mesaj atmışsın görmedim sonradan gördüm bitanem.Sana yazdım cevap yazmadın kızdın mı bana? Olsun buraya yazmışsın ya haberlerini alırım artık.Seni çok merak etmiştim canım.Benim tansiyonum yavaş yavaş yükselmeye başladı artık Bende rejimdeyim ama nafile durmuyor yerinde.Tansiyon hapını günde 3 kere almaya başladım.Allahtan ödem yok bu sefer..Sende habaerler nasıl canım.Şekerini duydum allah yardımcımız olsun gülüm ya aynı acıları yaşamayalım...
bahar nerden bildin kız geldimi...
selam herkeseeeeeeeeee
bahar havadisleri yaz bakiiim
benim özelime mesaj atmışsın görmedim sonradan gördüm bitanem.Sana yazdım cevap yazmadın kızdın mı bana? Olsun buraya yazmışsın ya haberlerini alırım artık.Seni çok merak etmiştim canım.Benim tansiyonum yavaş yavaş yükselmeye başladı artık Bende rejimdeyim ama nafile durmuyor yerinde.Tansiyon hapını günde 3 kere almaya başladım.Allahtan ödem yok bu sefer..Sende habaerler nasıl canım.Şekerini duydum allah yardımcımız olsun gülüm ya aynı acıları yaşamayalım...
yani evet de işte.. ne bilim şişkoyum ben yaaaaa-tatlicadiarzu-:roflol:
ne zamandır çıkıyor tansiyonun kaçlarda
evet görüşmüştük, normal 1750 sezercik te 2000 di sanırsam öznurcuum yanlış hatırlamıyorsam
bende gebeliğe bağlı şekerin gebelikten sonra geçeceğini duymuştum
medicali sormuştun?? bişey mi oldu
ohaaraaa
22 kişi miii woooooooooooooooowwwwww
i feel good! :teytey: alkisalkisalkis :dance:
1 aydır başladı 13/8 geçen doktorda 13/10 çıktı ilacı arttırdı doktorda aslında tuzu falan kestim ama bünye yapmaya başladı galiba artık.bir bakıyorsun 11/7 di bir bakıyosun 14/8-14/9 şaşırdım inan bana. Cerrahpaşaya ne zaman geçicen.Bebişin kilosu nasıl biliyosun senin kilo alman çok önemli değil önemli olan bebeğin kilo alması çünkü şekeri yüksek olan anneler hamilelikte kilo almaz verirler.Sakın canını sıkma sadece moral unutma.......
msnin aç canım
ulaaayynn zaten sinirim tepemde!!
kimse bana hoşgeldin demicek mi!!!
msn i açmaya çalışıyorum habire hata veriyor anlamadım betül
msn i açmaya çalışıyorum habire hata veriyor anlamadım betül
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?