Of bugun cok mizmiz gunumdeyim . Deli gibi bir bel agrim var bugun nedense . Huysuz , keyifsiz...
ben de tatsızım dünür başım ağır ağır... bacaklarım taşımıyor... midem yanmaktan delinecek neredeyse :1no2: düşünmemeye çalışıyorum kafamı başka şeylerle meşgul etmeye çalışıyorum ama ıhhhhhhhh :1no2:
arayıp sorma imkanın yok mu acaba?
labratuvarın doktorunla konustu esım cmt kendı doktoruma gostercem zaten bı suru sölıcek sımdı dıkkat etmemısın felan dıcek ama o kdr cok dıkkat ettım kı anlatmam aldıgım kılodan bellı zaten 7 ayda 5 kılo dıkkat etmesem böle olurmuydu cok moralım bozuk yamafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
labratuvarın doktorunla konustu esım cmt kendı doktoruma gostercem zaten bı suru sölıcek sımdı dıkkat etmemısın felan dıcek ama o kdr cok dıkkat ettım kı anlatmam aldıgım kılodan bellı zaten 7 ayda 5 kılo dıkkat etmesem böle olurmuydu cok moralım bozuk yamafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
silkelenin kızlarr iyiyiz iyiyiz bişeyimiz yok. canlanın hadi. bilge bir yudum soğuk süt yanmaya çok ii geliyor bir dene istersen
Havalarin filanda etkisi var bence ya . Ne bilim boyle bi tatsiz tutsuz iste
birazdan süt içicem ondan alayım bari bir parça sağol canım opuyorumnanaktan
herhalde dünür hava açık mı kapalı mı sıcak mı soğuk mu belli değil dışarda milyon tane iş var bu dört duvara kapalıyız (gerçi burada da bir sürü iş var ya) falan öyle bir offffffffff halim var bugün :sinifsinif:
laboratuvarın doktoru yüksek mi dedi yani fisfisfis
birazdan süt içicem ondan alayım bari bir parça sağol canım opuyorumnanaktan
herhalde dünür hava açık mı kapalı mı sıcak mı soğuk mu belli değil dışarda milyon tane iş var bu dört duvara kapalıyız (gerçi burada da bir sürü iş var ya) falan öyle bir offffffffff halim var bugün :sinifsinif:
aboratuvarın doktoru yüksek mi dedi yani fisfisfis
günaydın kızlar,herkes iyidir umarım.bende iyiyim ama biraz endişeliyim babam şu saatlerde kasık fıtığından ameliyat oluyo dualarınızı bekliyorum umarım hayırlısıyla çıkar...
kızlar ekledım sonucumu
evet o yuksek dedı oncekıyle kıyasladı dıyet yazar buyuk ıhtımal dr dedı babamda var annenemde var mafoldumben
günaydın kızlar,herkes iyidir umarım.bende iyiyim ama biraz endişeliyim babam şu saatlerde kasık fıtığından ameliyat oluyo dualarınızı bekliyorum umarım hayırlısıyla çıkar...
Ben gideyim dolanayim biraz yoksa patlicam birazdan.
günaydın meralimm
afiyet olsun kızınla sana yarasın cnm :))
bu sabah bende biraz kaçırdım sesini çıkarma şakkıdı
meral bu arada kızıma dün patik ördümm ama 1 tanesini inş öbürkünede başlarım kaydirigubbakcemile3
şeker patiği ören ben değil baharkaydirigubbakcemile2günaydın kızlar
meral resim ekle bakalım patikleree :dance:
çileğim inş hayırlı sonuçlarla gelirsinde diyet yapmak zorunda kalmazsın cnm :sm_cool:
arzuuuuuuuuuuhamile kaldığımdan beri kabus görmüyordum, dün gece yine çok korkunç bir kabus gördüm, uyanınca bile o dehşeti üzerimden atamıyorum.. yine mallaştım, bütün gün böyle mal gibi olurum artık
kız evet insan hamileyken daha bir sevimli ve güsel oluyoryerimsenibentıpkı bizler gibisositososito. allahım bizi nazarlardan koruyumulmak dedinde bilge, ben böyle iştah görmedim ya, hayretim şaşıyor kendime kaydirigubbakcemile3 Allah manda şifalığı versin nediyim.. meralin de dediği gibi meğer herşey ne kadar lezzetliymiş.. bu hamilelik dönemi bir kadının en gzel dönemi aslında.. bizim burda çok sevdiğim saydığım bir abi var, diyor ki ben eşime her hamile olduğunda tekrar aşık oldum, öyle bir güzellik çöküyorki üzerinize hayran olmamak elde değil.. diyor.. keşke ben de hamileliğimi ilk günden bu yana doya doya tadını çıkarsaydım, şimdi duygusala bağlanmak istemiyorum ama, artık hepinizin bildiği birşey bu.. keşke büyük aşkım babişimi kaybetmeseydimde, hep birlikte bu duyguyu yaşayabilseydim.. Allah daha beterlerinden korusun.. geri kalanları bana bağışlasın Allahım..
ne diyoduuk,, evet.. herşey çok lezzetli, akşam eşime yemek hazırlarken, ona ben yemeyeceğim tek sana hazırlıyorum dedim.. sonra o çorbanın mis gibi kokusu yayılınca sofraya eşimden önce oturdum:kedi:ne yaparsam yapıyım verdiğim karara uyamıyorum.. annem bile artık yeme diyorsa, düşünün halimi.. anne ki hep yenilsin içilsin ister.. aynaya bakınca diilde resimlerde kendime inanamıyorum :kedi:
burcu mızmız burcu yapma böylekaydirigubbakcemile2. hadi yandan yandankaydirigubbakcemile2Of bugun cok mizmiz gunumdeyim . Deli gibi bir bel agrim var bugun nedense . Huysuz , keyifsiz...
oy oy yerim ben öykümüartık hep öyleyiz burcu, bugünlerde geçecek inşallah.. sonrada bebişlerin mızmızlığını çekicez inşallah.. eziyet olsun diye tam altlarını açtığımız anda yapacaklar çişlerini, daha iyi fişekledikleri için..kaydirigubbakcemile3 kusacaklar, tam temiz bezi kapatıp, pantolonlarını giydirirkene cııırt diye bir ses duyucaz..kaydirigubbakcemile3 ve bu böööyle sürüp gidecek.. ne güzel demi yerimseniben
dünürler olmuyor böyleben de tatsızım dünür başım ağır ağır... bacaklarım taşımıyor... midem yanmaktan delinecek neredeyse :1no2: düşünmemeye çalışıyorum kafamı başka şeylerle meşgul etmeye çalışıyorum ama ıhhhhhhhh :1no2:
evet yaaaaaa canlanın azıcıkkaydirigubbakcemile2silkelenin kızlarr iyiyiz iyiyiz bişeyimiz yok. canlanın hadi. bilge bir yudum soğuk süt yanmaya çok ii geliyor bir dene istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?