2009 Aralık Anneleri

Of bugun cok mizmiz gunumdeyim . Deli gibi bir bel agrim var bugun nedense . Huysuz , keyifsiz...

ben de tatsızım dünür başım ağır ağır... bacaklarım taşımıyor... midem yanmaktan delinecek neredeyse :1no2: düşünmemeye çalışıyorum kafamı başka şeylerle meşgul etmeye çalışıyorum ama ıhhhhhhhh :1no2:

Havalarin filanda etkisi var bence ya . Ne bilim boyle bi tatsiz tutsuz iste

arayıp sorma imkanın yok mu acaba?

labratuvarın doktorunla konustu esım cmt kendı doktoruma gostercem zaten bı suru sölıcek sımdı dıkkat etmemısın felan dıcek ama o kdr cok dıkkat ettım kı anlatmam aldıgım kılodan bellı zaten 7 ayda 5 kılo dıkkat etmesem böle olurmuydu cok moralım bozuk yamafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

hayatım dur yapma ya, bozma hemen moralini, bak daha belli diil yüksek olup olmadığı.. gerekeni yaptınsa, eminim normal çıkacaktır..

dr sakin ol bi konuş doktorla önce belki bünyenden kaynaklanıyodur strres yapma hemen

silkelenin kızlarr iyiyiz iyiyiz bişeyimiz yok. canlanın hadi. bilge bir yudum soğuk süt yanmaya çok ii geliyor bir dene istersen

birazdan süt içicem ondan alayım bari bir parça sağol canım opuyorumnanaktan

Havalarin filanda etkisi var bence ya . Ne bilim boyle bi tatsiz tutsuz iste

herhalde dünür hava açık mı kapalı mı sıcak mı soğuk mu belli değil dışarda milyon tane iş var bu dört duvara kapalıyız (gerçi burada da bir sürü iş var ya) falan öyle bir offffffffff halim var bugün :sinifsinif:

laboratuvarın doktoru yüksek mi dedi yani fisfisfis

evet o yuksek dedı oncekıyle kıyasladı dıyet yazar buyuk ıhtımal dr dedı babamda var annenemde var mafoldumben

günaydın kızlar,herkes iyidir umarım.bende iyiyim ama biraz endişeliyim babam şu saatlerde kasık fıtığından ameliyat oluyo dualarınızı bekliyorum umarım hayırlısıyla çıkar...

Ben gideyim dolanayim biraz yoksa patlicam birazdan.

günaydın kızlar,herkes iyidir umarım.bende iyiyim ama biraz endişeliyim babam şu saatlerde kasık fıtığından ameliyat oluyo dualarınızı bekliyorum umarım hayırlısıyla çıkar...

canım benim inşallah Ameliyat iyi geçer, sağlıklı bir şekilde çıkar inşallah.. Allah sağlıklı uzun ömürler versin.

kızlar ekledım sonucumu

evet o yuksek dedı oncekıyle kıyasladı dıyet yazar buyuk ıhtımal dr dedı babamda var annenemde var mafoldumben

hayatım bi sakin ol... diyet yapmak keyifsiz biliyorum ama dünyanın sonu da değil malum sağ taraftaki referans değerlere ve senin değerlerine bakınca (resim küçük kaydedilmiş o yüzden doğru okuyabildiysem) bir tek 1. saat glukozun yüksek bir de sonra iki kez idrarda görünüyor olması beklenenin dışında... tamamında fırlayıp gitmiş bir şeker yok hele bir cumartesi olsun... stress de şekeri fırlatır biliyorsun kaygıdan 1. saatte çıkmış olabilir sonrası sanki hep referans aralığa uyuyor gibi...
farzedelim ki doktor yine de yüksek diyet yapacaksın dedi... ne olacak en fazla vücuduna aslında faydası olmayan şekeri almamaya devam edeceksin ve bu aslında bebişler için en sağlıklısı... sen de biliyorsun bence yerimseniben
anne babanda varsa muhtemelen bir gün seni bulacağını da biliyordun di mi? ayrıca gebelik şekeri kalıcı olmaz diyor tüm siteler... yani şeker hastası olmana daha bir sürü yıl var o yüzden moralini yüksek tut yediklerine dikkat et yavrucuğunu da kendini de stresse sokma olur mu canım benim a.s.

günaydınn
allah acil şifalar versin iyi haberler alırsın inşallah :Saruboceq:

selam kızlar nasılsınız bklmmm bi geçmişi okuyamadım yaaa nevarr neyok bklmm

sağol canım benimkaydirigubbakcemile5
sizede yarasın baharcım...

amanda aman annesi beren kızına patikde örermiş:hulya:hamarat anne seni.
bitirde ekle bakalım.

günaydın kızlar

meral resim ekle bakalım patikleree :dance:

çileğim inş hayırlı sonuçlarla gelirsinde diyet yapmak zorunda kalmazsın cnm :sm_cool:
şeker patiği ören ben değil baharkaydirigubbakcemile2

hamile kaldığımdan beri kabus görmüyordum, dün gece yine çok korkunç bir kabus gördüm, uyanınca bile o dehşeti üzerimden atamıyorum.. yine mallaştım, bütün gün böyle mal gibi olurum artık
arzuuuuuuuuuu

kız evet insan hamileyken daha bir sevimli ve güsel oluyoryerimsenibentıpkı bizler gibisositososito. allahım bizi nazarlardan koru:Saruboceq:

anladığım şu kiiiiiiiii biz yedikçe ve şiştikçe çok daha seksi ve çekici oldukkaydirigubbakcemile3:CüvCüv:

Of bugun cok mizmiz gunumdeyim . Deli gibi bir bel agrim var bugun nedense . Huysuz , keyifsiz...
burcu mızmız burcu yapma böylekaydirigubbakcemile2. hadi yandan yandankaydirigubbakcemile2

oy oy yerim ben öykümü
allahım hepimize bu günleri göstersin arzucum:Saruboceq:

dünürler olmuyor böylelmaz:
silkelenin kızlarr iyiyiz iyiyiz bişeyimiz yok. canlanın hadi. bilge bir yudum soğuk süt yanmaya çok ii geliyor bir dene istersen
evet yaaaaaa canlanın azıcıkkaydirigubbakcemile2

allahın izniyle herşey normal çıkar inşallah tatlım:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…