2009 Aralık Anneleri

toplu bi teşekkür ediyim kızalar.dualarınız için çok saolun ALLAHIM bütün hastalara acil şifalar versin.babamada inşalllah ...

günaydın kızlar,herkes iyidir umarım.bende iyiyim ama biraz endişeliyim babam şu saatlerde kasık fıtığından ameliyat oluyo dualarınızı bekliyorum umarım hayırlısıyla çıkar...

acil şifalar olsun cnm.hiç korkma benm abimde oldu çok kolay bir amelyat hemen kalkıyor hastada zetennn

rahimde kasılma oluyomu sizlerde bazen bebek hareket edince karnım düşcekmiş gibi oluyo ve ayakta kalamıyorum

neden böyle oldum yaa.
bebek çok aşagıda olabilirmi..
kasıkta olunca böyle olur diyolar doktora sorcam .
gecede çok rahatsız oldum..

günaydın kızlar ben aralık sonu annesiyim..inş hayırlısıyla..

hoşgeldin vereliniortak inşallah hepimiz hayırlısıyla bebelerimizi alalım kucağımıza :CüvCüv:

ben kesinlikle gelmiş geçmiş en seksi filim şakkıdı

siz coşadurun ben yakalarım halayı bir yerinden ama şu an haleti ruhiyem çok müsait değil :teytey:

bir de unutmadan SÜTLERRRRRR içilsin :içelim: ya da YOĞURTLARRRRR yenilsin cokacimcoook bakem kızdırmayın tepelemiyim :mymeka: naniknanik

bu arada bende dün şeker yüklemesi yaptırdım .143 çıktı 100lüğe gerek duymadı doktor.ÇıLEK84 arkadaşım umarım seninde korktuğun gibi değildir.doktorumla konuşmadan üzme boşuna kendini...dünki kontrolümde bebeğim 1.250 kilo olmuş 40 cm boyunda ayakları da kocaman olcak.herşey normal dedi yalnız ben 9 kilo almışım biraz o fazla geldi ama diyet felan da demedi.4 boyutlu için se 12 ekim tarihini verdi.

[

iiyiz bizde cnm ne olsun aynıı koşturmaca dün bebişimin eşyalarını yıkadım bugünde ütüleyeceğim ev bebek koktu resmen

ay ne güzel yaaaaaaaaa ben de odayı yapsam da yıkayıp evi bebek kokutsam ama nerdeeeeeeeeeeee :sinifsinif:

kızlar avatarımdaki bebek varya ablamın 4 aylık bebişi çok tatlı diimmi balım benim çok özledim onuuu

kızlar kan hapını 2 tane içen varmı bana dün doktor bir gün tek bir gün çift iç dedi .çift içtiğim zamn ikisini bir mi alcam yani sabah aç karna mı yoksa biri sabah biri akşammı olcak sormamışım doktora...

öyle olmuş biraz yerimseniben bir kere anormal yüksek görünmüyor sadece 1. saatte limitin bir miktar üzerinde görünüyor... ayrıca diyetle düzene girer üstelik bu sadece gebelikte değil ömür boyu geçerli bir kural... üstelik hasta olmamayı başarırsan (ki çok mümkün) ömür boyu diyet demek arada kaçamak yapmayacaksın demek değil yerimseniben benim dayımın şekeri 500lere fırlıyor ama arada baklava bile yiyebiliyor... bilinçli olduğun ve takip ettiğin sürece şekerle gayet mutlu mesut yaşayıp gitmek mümkün... üstelik unutma sen sadece genetik yatkınlığı olan bir aday adayısın... hasta değilsin ve istemezsen olmayacaksın da a.s. gebelik şekeri diyabetten çok farklı bunu da aklının kenarında tut lütfen... daha da önemlisiiiiiii sen şimdi gerildikçe o erketede bekleyen şeker huuuuoppp diye fırlarrrr görürsün gününü :umursamaz:
onun için sakinleşiyoruzzzzz cumartesi doktorumuzla görüşüp gereğini yapıyoruz lütfen arkadaşım tamam mı?

bizim bi odamız bile yok:gitme:

beterin beteriiiiii vaaaaar halineeeee şükret dostuuuuuuummmmmmmm :sm_cool: diyosun yaniiiiiii :kedi: sen de haklısın da yapılacak bir oda ve yapmayan anne-baba olunca da çok sinir bozucu oluyo :1no2:

arzu 2 tane içiyodu yanlış hatrlamıyorsamCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…