günaydın kızlar,herkes iyidir umarım.bende iyiyim ama biraz endişeliyim babam şu saatlerde kasık fıtığından ameliyat oluyo dualarınızı bekliyorum umarım hayırlısıyla çıkar...
günaydın kızlar ben aralık sonu annesiyim..inş hayırlısıyla..
kız evet insan hamileyken daha bir sevimli ve güsel oluyoryerimsenibentıpkı bizler gibisositososito. allahım bizi nazarlardan koru:Saruboceq:
anladığım şu kiiiiiiiii biz yedikçe ve şiştikçe çok daha seksi ve çekici oldukkaydirigubbakcemile3:CüvCüv:
dünürler olmuyor böylelmaz:
evet yaaaaaa canlanın azıcıkkaydirigubbakcemile2
a.s. içgüveysinden hallice fatmacım sen nasılsın sengözlerimebaksanab
günaydın kızlar ben aralık sonu annesiyim..inş hayırlısıyla..
acil şifalar olsun cnm.hiç korkma benm abimde oldu çok kolay bir amelyat hemen kalkıyor hastada zetennn
[
iiyiz bizde cnm ne olsun aynıı koşturmaca dün bebişimin eşyalarını yıkadım bugünde ütüleyeceğim ev bebek koktu resmen
günaydın cnm hoşgeldingünaydın kızlar ben aralık sonu annesiyim..inş hayırlısıyla..
s
şeker patiği ören ben değil baharkaydirigubbakcemile2
:
hayatım bi sakin ol... diyet yapmak keyifsiz biliyorum ama dünyanın sonu da değil malumsağ taraftaki referans değerlere ve senin değerlerine bakınca (resim küçük kaydedilmiş o yüzden doğru okuyabildiysem) bir tek 1. saat glukozun yüksek bir de sonra iki kez idrarda görünüyor olması beklenenin dışında... tamamında fırlayıp gitmiş bir şeker yok hele bir cumartesi olsun... stress de şekeri fırlatır biliyorsun kaygıdan 1. saatte çıkmış olabilir sonrası sanki hep referans aralığa uyuyor gibi...
farzedelim ki doktor yine de yüksek diyet yapacaksın dedi... ne olacak en fazla vücuduna aslında faydası olmayan şekeri almamaya devam edeceksin ve bu aslında bebişler için en sağlıklısı... sen de biliyorsun bence yerimseniben
anne babanda varsa muhtemelen bir gün seni bulacağını da biliyordun di mi? ayrıca gebelik şekeri kalıcı olmaz diyor tüm siteler... yani şeker hastası olmana daha bir sürü yıl var o yüzden moralini yüksek tut yediklerine dikkat et yavrucuğunu da kendini de stresse sokma olur mu canım benim a.s.
benım sınırlerım bozuldu galıba yaa dıyet yaptıgım halde yuksek cıkması canımı sıktı kesın duser gozuyle bakmıstım bırden boyle gorunce
dogumdan sonrada kılo verıp dıkkat edıcem seker hastası olmak ıstemıorum acıkcası
ay ne güzel yaaaaaaaaa ben de odayı yapsam da yıkayıp evi bebek kokutsam ama nerdeeeeeeeeeeee :sinifsinif:
benım sınırlerım bozuldu galıba yaa dıyet yaptıgım halde yuksek cıkması canımı sıktı kesın duser gozuyle bakmıstım bırden boyle gorunce
dogumdan sonrada kılo verıp dıkkat edıcem seker hastası olmak ıstemıorum acıkcası
kızlar avatarımdaki bebek varya ablamın 4 aylık bebişi çok tatlı diimmi balım benim çok özledim onuuu
bizim bi odamız bile yok:gitme:
kızlar kan hapını 2 tane içen varmı bana dün doktor bir gün tek bir gün çift iç dedi .çift içtiğim zamn ikisini bir mi alcam yani sabah aç karna mı yoksa biri sabah biri akşammı olcak sormamışım doktora...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?