2009 Aralık Anneleri

bayanlarrr mrhb! ınternetım varoldugu muddetce gırıyorum.sohbetlerınızı takıp edıyorum.harıkasınız:)benım de su aralar merak ettıgım bırsey var.kılolar ne alemde?benım bgn 30.haftam bıttı.14 kılo aldım.bebegım 1533gr.sızler nasılsınız?

artık işe gelmek zor geliyor kızlar ya.. bir tane hamile kumaş pantolonum var, onuda mal kadın 2 beden vermiş.. benim kisi 1 hamile bedeni.. hafiften bol duruyor birde geniş paçalı, ay zaten fil modundayım iyice toparlak gözüküyorum.. birde hamile kotum la yine hamil ekot eteğim var, onlar da cumartesi serbest sadece.. bu nedenle giyim kuşam konusu bana ızdırap oldu.. şöyle spor giyinebilseydim nasıl rahat olacaktı.. hoş böyle de sıkmıyor ama sıkıntı çekiyorum şık olacam diye bunların yüzünden..

ah ah pelinciğim burada olsaydı tam onun sorusu :roflol:
valla ben dün 28 haftayı bitirdim 15 kilo aldım... var benim gibi şişen arkadaşlar ama bazıları da 1-5 kilo aralığında aldılar ki biz onları terbiyesisler olarak anmayı tercih ediyoruz Çok üzgünüm çoook sırnaşık şey

az kilo alan anneler şşşşşş alınganlık yapmayın gelmiyim yanınızaaaaaaa :jeyyar:

he dogru dıyosun baharcım pardoncum ozamankaydirigubbakcemile2
ewet yalnızım bılgecım su an
abımın esı hastaneye gıttı
ama cok fena olmustum dua lamasaydım bas agrısından ölücektım yaa

ben de düşünüyordum nevin gelse de ona sorsak diye iyi insan düşüncenin üstüne gelirmiş kaydirigubbakcemile5

bence herkes eşinden yardım alır gibime geliyormafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

selam arkadaşım, aman gözünü seveyim kilo muhabbetini açıp ortalığı karıştırmayalımkaydirigubbakcemile3 şaka bir yana boşver bu tatsız kiloyu..aman konuyu.. gördüğün gibi liko deyince konuşmayıda şaşırıyoruz.. hepimiz oldukça şiştik kısaca ..

walla bende 12 kılo almısım
ama yarın doktora gıttıgımde doktor benı fırcalıyacak emınım
ne bu elıııııııııfffffffff dıyecek
ustelık onun tartısı hep saglık ocagınınkınden 1 ıkı fazla cıkıyoınandıramıyom bu yanlıs dıyede
hıh bebegım ıyı olsundaaaaaaaaaaaaa

bıse sorup cıkıyorum kahwaltı edıcez oglumla kızlar
akıntım war benım
ama hep wardı hamılelıkte
gunde camasır yenılıyorum
ama mesela dun degısemedım
bugun dus alıp degıstım
sarı gıbı
ama kasıntı koku falan yok
bu normalmı yoksa beyazmı olmalı

ya bende şunu farkettim karnımda sankı ödem tarzı şislik var..dogumda gidecektir..tık tık edıyor dokunca..bunların hepsı kılo olcak diye bişey yokkı dogum sonu fossssssss diye incez insallah

uleeeeeeen hep ben mi hatırlatcam uleeeeeeeeennnnnnnnnnnnnn
süt yoğurt saati geçmişşşşşşşşşşşş :mymeka:

benim eşim yapmaz, hani çok hevesli olsa belki yaptırırdım ama normalde de annem hep derki bana o tarz şeyleri eşler bilmemeli, o kadar özelini paylaşma, o hep güzel alımlı halini görsün, der.. banada çok mantıklı gelir bu fikir.. ben yaptırmam ağdamı eşime valla

bende 31 haftalıgım 9 kilo aldım suana kadar bebekte gecen hafta 1600 olmuştu haftaya giderim dr ye bakalım büyümüşmü..ben yürüyüşü cok yapıyorum en az 30 dk

selam kzılar sabahtan beri yazdıklarınızı okuyorum amma kıl muhabbeti yapmışınız .pelincim seninde başın sağolsunnn Allah mekanını cennet etsin cnm .kendinede dikkat et.burcucum seninde odan hayırlı olsun.eylül hnm güle güle kullansın.biilgecim umut un haberlerinede sevindim maşallah .bu arda benm doktor zaten 3 haftada bir kontrolüm oluyordu.şimdi 2 haftada çağırıyor.dikkat etmek lazımmm suyun azalması tehlikeli çünkü.bu arda benm şekerde yüksek gidiyıor ya bir hafta takip et dedi doktor sabah ölçtük 172 çıktı akşam 140 çıktı daha önce 128-129 çıktı çok cnm sıkkın ne yapacğm bilmiyorummm.umasrım çok önmli değildik toklukta sorun var açlık normal

cok normal canım.benım de ara ara oluyor.cok sukur henuz bır enfeksıyon sorunum olmadı.

bende sana bu konuda katılıyorum özelin olmalı ama o anda cok sıkısırsa insan eşinden başka kimden yardım alabilirki diye düşünüyorum..mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…