sen nasıl düşünüyosun oda mı yapıcaksın[/QU............ dolap var sadece beşik alıcam 8 9 ay yatıcak kadar ayakları sabit ortası sallanıyor hem taşıması kolay hemde güzel sallanıyor ilk çoçuğumdan biraz büyük bir beşiğimiz daha var 8 ay sonrada onda yatmaya başlar dört beş yaşayıncada direk oda alırım iki kardeş bir odada kalmazlar nasıl olsa benimkilerin arasında 10 yaş olucak
bayanlarrr mrhb! ınternetım varoldugu muddetce gırıyorum.sohbetlerınızı takıp edıyorum.harıkasınız:)benım de su aralar merak ettıgım bırsey var.kılolar ne alemde?benım bgn 30.haftam bıttı.14 kılo aldım.bebegım 1533gr.sızler nasılsınız?
bayanlarrr mrhb! ınternetım varoldugu muddetce gırıyorum.sohbetlerınızı takıp edıyorum.harıkasınız:)benım de su aralar merak ettıgım bırsey var.kılolar ne alemde?benım bgn 30.haftam bıttı.14 kılo aldım.bebegım 1533gr.sızler nasılsınız?
29. haftanın sonundayım 6kg aldım
bıse sorup cıkıyorum kahwaltı edıcez oglumla kızlar
akıntım war benım
ama hep wardı hamılelıkte
gunde camasır yenılıyorum
ama mesela dun degısemedım
bugun dus alıp degıstım
sarı gıbı
ama kasıntı koku falan yok
bu normalmı yoksa beyazmı olmalı
benim eşim yapmaz, hani çok hevesli olsa belki yaptırırdım ama normalde de annem hep derki bana o tarz şeyleri eşler bilmemeli, o kadar özelini paylaşma, o hep güzel alımlı halini görsün, der.. banada çok mantıklı gelir bu fikir.. ben yaptırmam ağdamı eşime valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?