rasladınız mı bılmem.benım bebegım hıçkırıyor sanki.tekme falan degıl.ritmik bir sekilde hıckırıyor.
ayy ben de 19 almıştım.. şimdi 17 almış bulunmaktayım... yani zayıflıyorum... ne alaka? hemen diyivereyim.. bayramda oturdum yedim garii kaynanam baktı bana... şimdi ev işleri saolsun hareket bereket yapıyoz iyi de oluyor...ah ah pelinciğim burada olsaydı tam onun sorusu :roflol:
valla ben dün 28 haftayı bitirdim 15 kilo aldım... var benim gibi şişen arkadaşlar ama bazıları da 1-5 kilo aralığında aldılar ki biz onları terbiyesisler olarak anmayı tercih ediyoruz Çok üzgünüm çoook sırnaşık şey
az kilo alan anneler şşşşşş alınganlık yapmayın gelmiyim yanınızaaaaaaa :jeyyar:
inşallahh nevin yaaaa..ya bende şunu farkettim karnımda sankı ödem tarzı şislik var..dogumda gidecektir..tık tık edıyor dokunca..bunların hepsı kılo olcak diye bişey yokkı dogum sonu fossssssss diye incez insallah
amaaan becerecekler de sanki.. daha çok can yakarlar be.. ne anlarlar ağdadan ?benim eşim yapmaz, hani çok hevesli olsa belki yaptırırdım ama normalde de annem hep derki bana o tarz şeyleri eşler bilmemeli, o kadar özelini paylaşma, o hep güzel alımlı halini görsün, der.. banada çok mantıklı gelir bu fikir.. ben yaptırmam ağdamı eşime valla
aman dikkkattt.... inşallah bi sorun yoktur..?selam kzılar sabahtan beri yazdıklarınızı okuyorum amma kıl muhabbeti yapmışınız .pelincim seninde başın sağolsunnn Allah mekanını cennet etsin cnm .kendinede dikkat et.burcucum seninde odan hayırlı olsun.eylül hnm güle güle kullansın.biilgecim umut un haberlerinede sevindim maşallah .bu arda benm doktor zaten 3 haftada bir kontrolüm oluyordu.şimdi 2 haftada çağırıyor.dikkat etmek lazımmm suyun azalması tehlikeli çünkü.bu arda benm şekerde yüksek gidiyıor ya bir hafta takip et dedi doktor sabah ölçtük 172 çıktı akşam 140 çıktı daha önce 128-129 çıktı çok cnm sıkkın ne yapacğm bilmiyorummm.umasrım çok önmli değildik toklukta sorun var açlık normal
kızlar ben bugün erken gidiyorum yemeğe gelince görüşürzzz
bende yemeğe erken gidicem görüşürz kızlar
ben geldımm
kahwaltımızı yaptık oglusumla
ohh karnımız tok
sızde gelın yıyıp hadıı
yaa di mi pıtır pıtır bişi oluyo o mu acaba bahsettiğin?rasladınız mı bılmem.benım bebegım hıçkırıyor sanki.tekme falan degıl.ritmik bir sekilde hıckırıyor.
ewettt ben cok sık karsılasıyorum
cok sık hıckırıyo ben kuzummmmmopuyorumnanaktan
ay bernacım sagol walla
en azından ıcım rahatladıkaydirigubbakcemile5
yaa di mi pıtır pıtır bişi oluyo o mu acaba bahsettiğin?
cnmm aman haa ben BİLİRKİŞİ diilim haa =))) ama o su o su değil onu biliyorum..
hatta bi doğumda kadının suyu gelmedi ebe patlattı .. nasıl fışkırdı görsen... !!!! sadece şu minik kelebek arkadaşımızda olduğu gibi bebeğin suyu azalırsa onun belirtisi yokmuş, anca kontrolde belli oluyormuş.. o fena işte.. ben de ondan kıllanıyorumm bu aralar..
boyle sankı pıt pıt pıt
rıtmık sekılde bı ıkı dakıka durmadan deqam edıyo hıckırıklar canım
su olayı ııcnde artık ıkı haftada bı kontrole cagıracak dr nasılsa her sefer kontrol etsın ısı ne opuyorumnanaktan
ama bende su oldugunu sanmıyorum
cunku su cmasırda leke bırakmazmıs onu solemıstı dr
seffaf renksız ve ozel bı kokusu wrmıs
benımm bebışımde 3 vakıt hıçkırıyooo,,pıt pıt...yalnız bı ara ruya goruyo tıtrıyo falan yazılmıştı burda ben o kısmı anlayamıyorum benımkı ruya gormuyo heralde,,nası bı tıtreme o yada ben cozemıyorum
benımm bebışımde 3 vakıt hıçkırıyooo,,pıt pıt...yalnız bı ara ruya goruyo tıtrıyo falan yazılmıştı burda ben o kısmı anlayamıyorum benımkı ruya gormuyo heralde,,nası bı tıtreme o yada ben cozemıyorum
benımkıde oyle tutrıyo bazen anlamıyorum ama ne oldugunu
merhaba güzel annişler,biraz geçmişe baktım ve geldim...herkes iyi gördüğüm kadarıyla...ben sizinle dün gece gördüğüm rüyamı paylaşcam ben 5.yada 6.kez olmak üzere bebişşimi gördüm hem de doğum yaptım kızlar 2 kere oldu çok kolay doğum yaptığımı görüyorum nasıl yaptığımı bile farketmiyorum,ama tek sorum erken doğuruyorum dün gördüğümde erken olamsına rağmen çok tatlıydı ve kilosu gayet iyiydi hatta doğmadan önce karnımda bi el uzandı elimi tuttu minicik parmaklarıyla çok şekerdi ve doğdu anlatamam size o duyguyu aynen gerçekmişim gibi yaşıyorum ve hissediyorum o sevgiyi ALLAHIM ne güzel bi duyguymuş yaa...ağlıcam şimdi çok duygulanıyorum...
berna ben özel mesaj atamıyorum msn tel felan istiyodun nasıl atıyım ya
beni bebegimede mozart dinletince sürekli ritmik olarak hareket ediyor sanırım dans ediyorum bebişim..
inanır mısın ayyyynnıı rüyaları görmüşüzz !!
ben de 2 kere doğum yaptım ve pıttadanak çıkıverdi... çok rahat, kolaydı!! ve ikisi de erkendi... 3-4 kere de bebeğim karnımdan dışarı çıkmak istercesine elini başını flan uzatıyor ben de avuçlarımla sokuyordum hep onu içeri.. hatta ilkinde ağzı kanamıştı çook üzülmüştüm kendime gelemedim uyandığımda senağlama sonuncusunda da elimi tuttu falan.. ardından da doğum oldu..
en son dün gece yani iki gece önce gördüm bebek doğmuş meğersem.. koltukta yatırmışlar onu.. bi bakıyorum sabah sabah orda ee bu bütün gece aç mıydı? altı kirlenmiştir diye ilgilenmeye başlıyorum.. sütüm gelmiyo bi ağlıyorum üzülüyorum..
çok kafama takıyorum anlaşılan..
özel mesaj at cnm listeye ekliyeyim..
Herkes gorevini bilsin dunurcum :)
hee halletmişken orayı da hallediyorlar... off yine o muhabbett!! korkuyorumm uleeynnnn :1shok: :uhm:
rasladınız mı bılmem.benım bebegım hıçkırıyor sanki.tekme falan degıl.ritmik bir sekilde hıckırıyor.
afiyet olsun kuzular ve sıpalar =)))
merhaba güzel annişler,biraz geçmişe baktım ve geldim...herkes iyi gördüğüm kadarıyla...ben sizinle dün gece gördüğüm rüyamı paylaşcam ben 5.yada 6.kez olmak üzere bebişşimi gördüm hem de doğum yaptım kızlar 2 kere oldu çok kolay doğum yaptığımı görüyorum nasıl yaptığımı bile farketmiyorum,ama tek sorum erken doğuruyorum dün gördüğümde erken olamsına rağmen çok tatlıydı ve kilosu gayet iyiydi hatta doğmadan önce karnımda bi el uzandı elimi tuttu minicik parmaklarıyla çok şekerdi ve doğdu anlatamam size o duyguyu aynen gerçekmişim gibi yaşıyorum ve hissediyorum o sevgiyi ALLAHIM ne güzel bi duyguymuş yaa...ağlıcam şimdi çok duygulanıyorum...
canlarım yemeğimizi yedik geld,ik bizdeee.of ya artık işler de sıkı giremiyorum rahat rahat kasım başı izne çıkmayı düşünüyorumm.evde artık girerim rahat rahat.gerçi çok da ağırlaşacağız ozaman ama bir birimize destek olmamız lazım.buarada kelebek doğum mu yaptı ondn haberim yok nasıllar peki nekadart doğmuş bebek bi sorun yok dimi bilen varsa yazabilir mi.ewdal vardı birde o nasıl acaba oda doğum olacak gibiydi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?