sütçü müyüm len beeeeeeeeeennnnnnnnnnnn
ewdalın da açılması durmuş... gerileme tabii ki mümkün değil ama ilerlemiyormuş şu an için ekstra bir durumu yok yani yerimseniben
Ay yy kızlar hamileligimi öğrenmeden 1 hafta kadar önce bu siteyikeşfettim hatta şöyle oldu hastalanmama1 hafta felan varken kasıklarımda iğne batması gibi sancılar olmuştu bende nete yazdım bu site cıktı hamilelik belirtisi felan yazıyodu acabamı felan derken hamile oldugumu öğrendim ve 7 aydır bu sitedeyim nerdeyse hergün . .ama buraya pek bakmamıştım artık bende varım biraz gec oldu ama olsun geç olsun güç olmasın :)) oğluşum olcak inşallah ve 29 . haftadayım inşallaaaaaaaah . .
Seni seviyorum dunurcum oyle kizma bana .
yemesler dünür sütçü didin bana mafoldumben
Ay yy kızlar hamileligimi öğrenmeden 1 hafta kadar önce bu siteyikeşfettim hatta şöyle oldu hastalanmama1 hafta felan varken kasıklarımda iğne batması gibi sancılar olmuştu bende nete yazdım bu site cıktı hamilelik belirtisi felan yazıyodu acabamı felan derken hamile oldugumu öğrendim ve 7 aydır bu sitedeyim nerdeyse hergün . .ama buraya pek bakmamıştım artık bende varım biraz gec oldu ama olsun geç olsun güç olmasın :)) oğluşum olcak inşallah ve 29 . haftadayım inşallaaaaaaaah . .
ayyy süper hakkatenn!!!ay cnm o elinin şeklini hissetmek teninden çok güzeldi ya bide elimi tutunca... demekki bu aylarda gürülen muhteml rüyalar bu şekilde ama rüyada bile bukadar tatlıysa doğunca nasıl olur bilemem artık...kaydirigubbakcemile2
hadi bakalım hayırlısıyla kucağına da alırsın inşallahhhh!!!Ay yy kızlar hamileligimi öğrenmeden 1 hafta kadar önce bu siteyikeşfettim hatta şöyle oldu hastalanmama1 hafta felan varken kasıklarımda iğne batması gibi sancılar olmuştu bende nete yazdım bu site cıktı hamilelik belirtisi felan yazıyodu acabamı felan derken hamile oldugumu öğrendim ve 7 aydır bu sitedeyim nerdeyse hergün . .ama buraya pek bakmamıştım artık bende varım biraz gec oldu ama olsun geç olsun güç olmasın :)) oğluşum olcak inşallah ve 29 . haftadayım inşallaaaaaaaah . .
berna özel msjım geldimi becerebildim atmayı bu sefer ben bu konularda baya beceriksizimde..resim billi ekleyemiyorum.kabiliyetsiz insan
Yemedi mi be hadi ya :)
Güzel dileklerin için teşekkürler.Arkadaşlar aralık 2008 annesi olarak hepinize sağlıklı hamilelikler dilerim. Allah bebişlerinizi hayırlısıyla sağlıklı birşekilde kucağınıza almayı nasip etsin. Valla bana daha dün doğum yapmışım gibi geliyor ama 9 ayı devirdik Allaha şükür darısı sizlerin başına. Son aylar biraz zor geçer ama sabırrrr hepinizi sevgiyle kucaklıyorum sormak istediğiniz birşeyler olursa seve seve yardımcı olmaya çalışırım.
yolu bulman hakikaten güç olmuş sırnaşık şey
hoş geldin vereliniortak
adın ve oğlunun adı ne? 29 haftada kaç kilo aldın?sengözlerimebaksanab
hadi bakalım hayırlısıyla kucağına da alırsın inşallahhhh!!!
geldi cnm geldi=)
Arkadaşlar aralık 2008 annesi olarak hepinize sağlıklı hamilelikler dilerim. Allah bebişlerinizi hayırlısıyla sağlıklı birşekilde kucağınıza almayı nasip etsin. Valla bana daha dün doğum yapmışım gibi geliyor ama 9 ayı devirdik Allaha şükür darısı sizlerin başına. Son aylar biraz zor geçer ama sabırrrr hepinizi sevgiyle kucaklıyorum sormak istediğiniz birşeyler olursa seve seve yardımcı olmaya çalışırım.
Güzel dileklerin için teşekkürler.
doğumu nasıl yaptın normalmi sezeryanmı?
sormamdaki sebep sezeryan olursa epıdural yapmak istiyorumda fikrini almak istedim
birde hastanede şu da çok lazımmış şunu unuttum die bişey oldu mu?
Arkadasım 72 kilocukla başladım suan 29 .haftadayım ve 81 kilocukum :)):cokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?