2009 Aralık Anneleri

Ay yy kızlar hamileligimi öğrenmeden 1 hafta kadar önce bu siteyikeşfettim hatta şöyle oldu hastalanmama1 hafta felan varken kasıklarımda iğne batması gibi sancılar olmuştu bende nete yazdım bu site cıktı hamilelik belirtisi felan yazıyodu acabamı felan derken hamile oldugumu öğrendim ve 7 aydır bu sitedeyim nerdeyse hergün . .ama buraya pek bakmamıştım artık bende varım biraz gec oldu ama olsun geç olsun güç olmasın :)) oğluşum olcak inşallah ve 29 . haftadayım inşallaaaaaaaah . .

berna özel msjım geldimi becerebildim atmayı bu sefer ben bu konularda baya beceriksizimde..resim billi ekleyemiyorum.kabiliyetsiz insan

yolu bulman hakikaten güç olmuş sırnaşık şey
hoş geldin vereliniortak
adın ve oğlunun adı ne? 29 haftada kaç kilo aldın?sengözlerimebaksanab

hoşgeldin vereliniortak

ayyy süper hakkatenn!!!

inan hep aynı şeyleri görmüşüz okuyunca şaşırdım ben de =)
hadi bakalım hayırlısıyla kucağına da alırsın inşallahhhh!!!
berna özel msjım geldimi becerebildim atmayı bu sefer ben bu konularda baya beceriksizimde..resim billi ekleyemiyorum.kabiliyetsiz insan

geldi cnm geldi=)

Arkadaşlar aralık 2008 annesi olarak hepinize sağlıklı hamilelikler dilerim. Allah bebişlerinizi hayırlısıyla sağlıklı birşekilde kucağınıza almayı nasip etsin. Valla bana daha dün doğum yapmışım gibi geliyor ama 9 ayı devirdik Allaha şükür darısı sizlerin başına. Son aylar biraz zor geçer ama sabırrrr hepinizi sevgiyle kucaklıyorum sormak istediğiniz birşeyler olursa seve seve yardımcı olmaya çalışırım.

Güzel dileklerin için teşekkürler.
doğumu nasıl yaptın normalmi sezeryanmı?
sormamdaki sebep sezeryan olursa epıdural yapmak istiyorumda fikrini almak istedim
birde hastanede şu da çok lazımmış şunu unuttum die bişey oldu mu?

merhaba allah 4 gözden ayırmadan büyütmek nasip etsin inşallah biz de görürüz o günleri :Saruboceq:
ne bez kullanıyorsun?

slm canım, ben sezeryan yaptım çünki ilk doğumumda sezeryandı ama ben normal doğum yapmayı çok istedim ama beceremedim. Her iki doğumumu da epidural olarak yaptım çok memnun kaldım. Çünki kendinde olduğun için bebeğini hemen görebiliyorsun, hemen emzirebiliyorsun...tavsiye ederim. Hatırladığım kadarıyla hastanede çok lazım olan bir eksiğim olmadı ama yanıma aldıklarımı ben gene yazarım olmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…