9 kilocuk mu :1shok: :sinifsinif: giiiiiiit senağlama
Ayyy kuşum evet zaten 72 kiloyla başladım cok bile yani . .Ama bende pskolojik bi durum başladı sürekli bişeyler yemessem bebeğim ac kalcakmış gibi geliyo meyva yoksa cıkolata oda yoksa süt biskuvi ..normal degil ama bende ac kalma korkusu var müthiş derecede hamileliğimden beri . Bi yere kalmaya gittigimde bunalıma giriyorum en önce masaya oturup yemek yemek istiyorum sanki ac kalcakmısım bana bişey kalmayacakmıs gibi . .tabi aslında bana değil bebişime tamamen pskolojik oldugunu biliyorum yanIma bİşeyler almazsam deliriyorum iş yerinde .. Oluncada yemiyorum . .kendimi güvende hissetmek yani var oldugunu bilmek istioyorum cok sacma demiii .biliyorum manyakım ben lülülülülülü
oyyyy maşallah yaa heyecanlandım bak şimdi =)Arkadaşlar aralık 2008 annesi olarak hepinize sağlıklı hamilelikler dilerim. Allah bebişlerinizi hayırlısıyla sağlıklı birşekilde kucağınıza almayı nasip etsin. Valla bana daha dün doğum yapmışım gibi geliyor ama 9 ayı devirdik Allaha şükür darısı sizlerin başına. Son aylar biraz zor geçer ama sabırrrr hepinizi sevgiyle kucaklıyorum sormak istediğiniz birşeyler olursa seve seve yardımcı olmaya çalışırım.
hakkaten yawwwmerali aradım şimdi naptın die? biz konuşurken daha yeni çağırdılar kızı. çok beklemiş yawww
ben huggies aldım kızlar .. gerçi şundan yanayım.. hani pedler bize nasıl alerji vs. yapıyorsa belki bebeğe de yaramaz iyi marka olabilir ama bebeğin tenine uymaz.. mesela orkid bende feci şeyler yapıyor!!!merhaba allah 4 gözden ayırmadan büyütmek nasip etsin inşallah biz de görürüz o günleri :Saruboceq:
ne bez kullanıyorsun?
Ayyy kuşum evet zaten 72 kiloyla başladım cok bile yani . .Ama bende pskolojik bi durum başladı sürekli bişeyler yemessem bebeğim ac kalcakmış gibi geliyo meyva yoksa cıkolata oda yoksa süt biskuvi ..normal degil ama bende ac kalma korkusu var müthiş derecede hamileliğimden beri . Bi yere kalmaya gittigimde bunalıma giriyorum en önce masaya oturup yemek yemek istiyorum sanki ac kalcakmısım bana bişey kalmayacakmıs gibi . .tabi aslında bana değil bebişime tamamen pskolojik oldugunu biliyorum yanIma bİşeyler almazsam deliriyorum iş yerinde .. Oluncada yemiyorum . .kendimi güvende hissetmek yani var oldugunu bilmek istioyorum cok sacma demiii .biliyorum manyakım ben lülülülülülü
bursanın neresindensin?
ben de bursalıyım, mollaarap'ta evimiz.. 5 yıl kadar önce de gürsu'da oturuyorduk..
ArkadaŞlar bugÜn burası ana bana gÜnÜ gİremİyorum Şİmdİlİk.. Özledİm vallahİ sİzİ
burcu sen kaçta çıkıyorsun işten? aslında kendiniz ufak ufak yapabilseniz hem hareket olur.. ama zorlamadan elbettee !!!!!
ben huggies aldım kızlar .. gerçi şundan yanayım.. hani pedler bize nasıl alerji vs. yapıyorsa belki bebeğe de yaramaz iyi marka olabilir ama bebeğin tenine uymaz.. mesela orkid bende feci şeyler yapıyor!!!
inşallah huggies ile bi sorun yaşamaz.. prima uyu oyna da ii gibi düşünüyorum..
ama şu var ki bebek neye başlarsa onla devam etmek istermiş...
Yeni yemek yiyebildim yaw. Bu arada temizlik icin cagirdim hatun aradi simdi gelemicem dedi . Off
mavi patiklerini yeni gördüm beeeeeeeeeee uy uy uyy maşallahh ;=) nası alıyorsunuz be onları?
özlem çok sevindim bak şimdi tanıştığımıza :))
sorularım şunlar
epidural de ; birşey hissetmesende yaptıkları şeylri görmesende sesler seni rahatsız ettimi?
sonrasında baş ağrısı oldumu?
epidurali araştırdım ama sana sölenen sakıncaları neler?
vaktin varsa yazarsan sevinirim
selam kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?