2009 Aralık Anneleri

Ben aksam 6.5 da cikiyorum da 7.5 da evdeyim benim yapabilecgim seyler degil . Koltuklar silincek camlar silincek gibi agir seyler var.
onlar ağır evet... ben anem burdayken .ok hamlaştım.. yata yata kilo aldım.. şimdi herşeyi yapmaya çalışıyorum ki bebek geldiği zaman zorlanmayayım.. gerçi annem yine burda olacak ama alıştırmam lazım kendimi..

anam ne biliyim yapıyor herbiri... o yüzden diyorum ya bebeğe de anı mantıkla yaklaşmak lazım... doğunca görücez hangi marka ile anlaşma imzalayacak...

valla benimki tuvalet eğitimi alana kadar kankam bez sporsorumuz sositososito gelen ağam giden paşam yani benim için şakkıdı

kızlar dün gittim doktora raporumu aldım uçak için pazar yolculuk nasipse evdeki son işleirmi halletmeye çalışıyorum yarında eşim gezelim son günümüz dio gelemem büyük ihtimal balıkesirde annemlerde var net oraya gittikçe yazarım sizlere
uyuz dr yine sölemedi kilsounu boyunu 2 kez sordum hemdekötükedihüso
tamam çok iyi hareketli dedi
kilosu nasıl dedim tekrar uyumlu haftasıyla çok güzel merask etme dedi fırladı gitti klava:
ayy delritir burdaki doktorlar adamı yaa merak edioz sen günde 10 tane bebek görüon belki ama bu bnm bebeğim merak ediom hasksızmıyım yaa:gitme:
bacaklarıma baktı karnıma baktı şişlik yok dedi tansiyonumu ölçtü ilk defa kaydirigubbakcemile3
hayret ettim yaniiiiiiii

10-7 normal çok şükür

artık hafta içi memlekette gidince öğrenicem kilosunu boyunu bakalım nasılmış bizim sıpa :1hug::ecrin_bebek:

ayy üstümde bi tembellik içimde bi fenalık anlatamam size yani zaman su gibi akıo sanki akannehir

:sinifsinif:Kızlar ya inanın o kadar ızdırabım varki anlatamam . . mide yanamsı ekşiimesi işyerindeyim çok canım acıyooooooooo . .midemdeki tüm asitler boğazyollarımda ve resmen aglıyorum . .cok fena RENNİE kullanıyorum herkes boylemı yoksa sadece benmi?

he bii dee bnm kız hala ters duruyormuş sizlerin bebişler nasıl döndümü bana sezeryan olcaksın dedi dedim daha dönebilir 29 haftalık son anda dönenler bile oluyormuş şimdi karar veremezsiniz buna dedim
zor biraz dedi güldüü anlamadım yanii :1shok:

abimi aradım eve gelince doktor abim dedim bana böle dediler daha dönebilir korkma dedi o da belli olmaz ama dönme şansı hala var doğuma kadar yani dedi

doktoruna da söyleseydin ya bunu :umursamaz: sizin için herhangi bir bebek benim için tek ve ilk bebek diye :umursamaz: eşek bu herifler yaaaaa özeniyo işte karşındaki azcık düşün ona göre davran di mi yok :mymeka:

benim de öyle arkadaşım damağıma kadar yanıyor ciğerlerimi bile kavuruyor üstelik
eve gitsem ben çözerim onu da burada olmuyo işte :sinifsinif:

Merhaba canim,benimde cok sorunum oldu mide yanmasindan doktorum 3 yudum sut,yogurt,yada bademin iyi gelicegini soyledi denedim ise yariyor sende dene istersen :dance:

valla ben de son dakikaya kadar dönebilir diye biliyorum canancım ayrıca abin daha güvenilir geldi bana ne de olsa abin doğrusu neyse onu söyler yerimseniben

fırsat kalmadıki çıktı gitti koşa koşa kaldım ölee:gitme:
halbuki ne hevesli gtmiştim çok merak ediodum minikimi mafoldumben

selam canım bende nette okuduğum ve bildiğim kadarıyla son anda bile dönen bebekler varmış o doktor işin kolayına kaçmak istemiş belli yani Türkiyeye gidince bizi unutma sakın heeee!!!!!!

valla ben de son dakikaya kadar dönebilir diye biliyorum canancım ayrıca abin daha güvenilir geldi bana ne de olsa abin doğrusu neyse onu söyler yerimseniben

evet bilge ondan abimi aradım zaten hemen daha 2 ay var böle bi karar vermeleri yersiz deilmi

canım slm bende aralık annesiyim yazdıklarınızı okuyorum ama fazla yazı yazmıyordum.doktor bana da sana dediğini söyledi bende seninle aynı haftadayım sanırım.sezeryan olacaksın dedi bebeğim iri ve makat gelişliymiş öyle söyledi...normal istiyordum ama dedim bu gidişle çok zor sezeryan gözüküyor döneceğini hiç sanmıyorum dedi...bende anlamadım...

selam canım bende nette okuduğum ve bildiğim kadarıyla son anda bile dönen bebekler varmış o doktor işin kolayına kaçmak istemiş belli yani Türkiyeye gidince bizi unutma sakın heeee!!!!!!

unutmam funda merak etme gelitrim sık sık anneemde kalıcam zatenm gdnce

oohh bi sürüüü alış veriş yapıcaam gamyoncuiremsu:dance:

fırsat kalmadıki çıktı gitti koşa koşa kaldım ölee:gitme:
halbuki ne hevesli gtmiştim çok merak ediodum minikimi mafoldumben

olsun annesi bak sağlığı yerindeymiş her şey yolundaymış Türkiye'ye gelince nasılsa bir doktor edincen ve o da ultrasonla bakıcak bakmadan bi şey söylemeyemeyeceğine göre yerimseniben yani birkaç gün sonra tüm sorularını gönlünce sorup miniğini izleyebilirsin üzülmeeeeee opuyorumnanaktan
ayrıca da bizle vakit geçirceğine eşinle gezmeye falan gitsene sen kötükedihüso yanlış anlama alınma sakın ben çok seviyorum seni ama hazır gezelim demişken git kocanla gez biraz Şeniz

ya özelliklede işyerinde bi azıyo bu akşammalrı okadar değil . . patronumda şöyle ağlak ağlak durma diyo . . Ahh Ahhh içimden diyorum seninde karnında bi tosuncuk midene karate yapsa ne yaparsın . .tabi içimden :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…