2009 Aralık Anneleri

dönüyorlarmış cnm bekle bnce her gittiğinde sor doktoruna dönmüşmü die
34-35 te dönenlr olmş bktım netten
abimde dönebilir dedi daha vakit var yani hayırlısı olsn cnm olmadı sezercik oluruz napalım sağlıklı olsunlrda

kızlar meral aradı bebeği çok iyiymiş. 1500 kg olmuş. 7 aralık doğum tarihi demiş. bebeğin duruşundan dolayı sezeryan demiş. uzun zamandır pozisyonu hep aynıymış. kasım sonu alırım demiş. bayramda burda olucam değişmezse alırız demiiş. kilo yüzünden epeyce azar işitmiş ama takmamış :)) hepiniize slmı var

evet bilge ondan abimi aradım zaten hemen daha 2 ay var böle bi karar vermeleri yersiz deilmi

bence de erken bir iki yer okudum son dakikaya kadar beklenir diyorlar... ha yine pozisyon değişmezse, çatı açılmazsa, bebek dönmezse alırlar ayrı konu...
sezaryen keşfedilmeden önce ters gelen bebekler noluyodu peki fisfisfis

Uykum geldi benim ya

uyusun da büyüsünnnnnnnnnn niiiiiiiiinnnnnnnnnnnniiiiiiiiiiiiiiiiii :sm_cool:

allah allah bu da yeni trend herhalde... hani son haftada olursun içersi zaten sıkışmıştır dolayısıyla dönecek yer de olmadığı için dönmesi zayıf ihtimal der anlarım da daha içerde fink atıyor benimki mesela niye dönmesin ki yani?

kocişim işe gittii :gitme:

yarın gezcez ama akşamda lefkeye gdelim dedi oohh :kedi:

hayret ya benim doktorum erken die hicbirsey soylemedi ,dogum seklide son anda catinin acilmasi ile belli olucak Turkiye de cok erken karar veriyor galiba doktorlar

maşallah bebişe ya kızlar dikkatinizi çektimi bilmiyorum ama ne kadar çok sezeryan doğum varya doktorlar heemn sezeryan diye kestirip atıyo önceki insanlar hep normal doğuruyolarmış onların bebekleri hiç mi ters durmuyomuş acaba anlamadım gitti daha doğumumuza da var yani hemen pozisyon uygun değil sezeryan diyolar sinir ooluyorum yaaklava:

geneli ölüm ve sakatlıkla sonuçlanıyormuş
bir bebeğin en büyük yeri baş çevresiymiş normal doğum anında baş önce geldiği için rahimden bebek rahatlıkla çıkabiliyormuş fakat ters geldiği zaman önce popo çıktığı için bebek strese girip ölebiliyomuş annenin alt tarafı parçalanabiliyomuş bebeğin vücut boyuna kadar çıkıyor fakat boyundan kafa çıkana kadar sıkışıp boğulabiliyormuş allah korusun bu ve bunungibi bir çok şey canımcım allah korusun yanii

allah allaaaaaaah ona neymiş :mymeka: canın yanıyo ki ağlak duruyosun töbe töbeeeee :mymeka: amma çok mal var meydanda yahu klava:
lokman hekim der ki mide yanmasının ilacı limon yağıdır
lakin doktorunla konuşmalıdır
zira her doktor aynı şeyleri bilip tanıyıp izin vermezdir
bilge kul vebal alamazdır :1no2:

al bi tane daha alla allaaaaaaa niye dönmesin yaaaaaa :mymeka:
Öykü Umut'a 50 gr fark attı kaydirigubbakcemile3 aleyküm selam bi de a.s. sağolasın baharcım mesaj ilettiğin için buyrunnnnnnnnn

kocişim işe gittii :gitme:

yarın gezcez ama akşamda lefkeye gdelim dedi oohh :kedi:

allah ağzınızın tadını bozmasın tez zamanda kavuştursun canım benim

Dunur sana bi site yapayim ben ya

valla bi komşum demişti ki artık bütün doktorlar sezeryan yapıo niee hem uğraşmıyolar gece doğum var kooş die yataklarından kalkmıyolar istedikleri saatte yapıolar hemde ameliyata girdiği için sezeryan başına para alıyolarmış
doğrumudur bilmem duydum sadece ya bi de korkutan çok ayy çok zor oluyo sakın normal doğurma falan die
aslında sezeryanında normalinde kendine görew zorlukları var canımızdan can kopacak ee normal biraz acıya katlanıcaz dimi yerimseniben

kızlar ben yavaş yavaş toplanıyorum artık
pazartesi gelicem görüşmelerim var daha sonra gidicem ALlah nasip ederse.
çok mutluyummmmmmmm :)))))))))

bence kesinlikle doğru komşunun dedikleri bende öyle düşünüyorum sezeryan bence ii bişey değil ameliyat ya sonuçta o dünya tatlısı meleklere kavuşmak için elbette acı çekicez çok normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…