canım slm bende aralık annesiyim yazdıklarınızı okuyorum ama fazla yazı yazmıyordum.doktor bana da sana dediğini söyledi bende seninle aynı haftadayım sanırım.sezeryan olacaksın dedi bebeğim iri ve makat gelişliymiş öyle söyledi...normal istiyordum ama dedim bu gidişle çok zor sezeryan gözüküyor döneceğini hiç sanmıyorum dedi...bende anlamadım...
evet bilge ondan abimi aradım zaten hemen daha 2 ay var böle bi karar vermeleri yersiz deilmi
Uykum geldi benim ya
canım slm bende aralık annesiyim yazdıklarınızı okuyorum ama fazla yazı yazmıyordum.doktor bana da sana dediğini söyledi bende seninle aynı haftadayım sanırım.sezeryan olacaksın dedi bebeğim iri ve makat gelişliymiş öyle söyledi...normal istiyordum ama dedim bu gidişle çok zor sezeryan gözüküyor döneceğini hiç sanmıyorum dedi...bende anlamadım...
olsun annesi bak sağlığı yerindeymiş her şey yolundaymışTürkiye'ye gelince nasılsa bir doktor edincen ve o da ultrasonla bakıcak bakmadan bi şey söylemeyemeyeceğine göre yerimseniben yani birkaç gün sonra tüm sorularını gönlünce sorup miniğini izleyebilirsin üzülmeeeeee opuyorumnanaktan
ayrıca da bizle vakit geçirceğine eşinle gezmeye falan gitsene sen kötükedihüso yanlış anlama alınma sakın ben çok seviyorum seni ama hazır gezelim demişken git kocanla gez biraz Şeniz
bence de erken bir iki yer okudum son dakikaya kadar beklenir diyorlar... ha yine pozisyon değişmezse, çatı açılmazsa, bebek dönmezse alırlar ayrı konu...
sezaryen keşfedilmeden önce ters gelen bebekler noluyodu peki fisfisfis
uyusun da büyüsünnnnnnnnnn niiiiiiiiinnnnnnnnnnnniiiiiiiiiiiiiiiiii :sm_cool:
allah allah bu da yeni trend herhalde... hani son haftada olursun içersi zaten sıkışmıştır dolayısıyla dönecek yer de olmadığı için dönmesi zayıf ihtimal der anlarım da daha içerde fink atıyor benimki meselaniye dönmesin ki yani?
kızlar meral aradı bebeği çok iyiymiş. 1500 kg olmuş. 7 aralık doğum tarihi demiş. bebeğin duruşundan dolayı sezeryan demiş. uzun zamandır pozisyonu hep aynıymış. kasım sonu alırım demiş. bayramda burda olucam değişmezse alırız demiiş. kilo yüzünden epeyce azar işitmiş ama takmamış :)) hepiniize slmı var
geneli ölüm ve sakatlıkla sonuçlanıyormuşbence de erken bir iki yer okudum son dakikaya kadar beklenir diyorlar... ha yine pozisyon değişmezse, çatı açılmazsa, bebek dönmezse alırlar ayrı konu...
sezaryen keşfedilmeden önce ters gelen bebekler noluyodu peki fisfisfis
ya özelliklede işyerinde bi azıyo bu akşammalrı okadar değil . . patronumda şöyle ağlak ağlak durma diyo . . Ahh Ahhh içimden diyorum seninde karnında bi tosuncuk midene karate yapsa ne yaparsın . .tabi içimden :bbo:
kızlar meral aradı bebeği çok iyiymiş. 1500 kg olmuş. 7 aralık doğum tarihi demiş. bebeğin duruşundan dolayı sezeryan demiş. uzun zamandır pozisyonu hep aynıymış. kasım sonu alırım demiş. bayramda burda olucam değişmezse alırız demiiş. kilo yüzünden epeyce azar işitmiş ama takmamış :)) hepiniize slmı var
kocişim işe gittii :gitme:
yarın gezcez ama akşamda lefkeye gdelim dedi oohh :kedi:
hayret ya benim doktorum erken die hicbirsey soylemedi ,dogum seklide son anda catinin acilmasi ile belli olucak Turkiye de cok erken karar veriyor galiba doktorlar
allah allaaaaaaah ona neymiş :mymeka: canın yanıyo ki ağlak duruyosun töbe töbeeeee :mymeka: amma çok mal var meydanda yahuklava:
lokman hekim der ki mide yanmasının ilacı limon yağıdır
lakin doktorunla konuşmalıdır
zira her doktor aynı şeyleri bilip tanıyıp izin vermezdir
bilge kul vebal alamazdır :1no2:
al bi tane daha alla allaaaaaaa niye dönmesin yaaaaaa :mymeka:
Öykü Umut'a 50 gr fark attı kaydirigubbakcemile3 aleyküm selam bi de a.s. sağolasın baharcım mesaj ilettiğin için buyrunnnnnnnnn
allah ağzınızın tadını bozmasın tez zamanda kavuştursun canım benim
ben kıbrıstayım canım
ben geldım herkes iyi dimi
ben geldım herkes iyi dimi
maşallah bebişe ya kızlar dikkatinizi çektimi bilmiyorum ama ne kadar çok sezeryan doğum varya doktorlar heemn sezeryan diye kestirip atıyo önceki insanlar hep normal doğuruyolarmış onların bebekleri hiç mi ters durmuyomuş acaba anlamadım gitti daha doğumumuza da var yani hemen pozisyon uygun değil sezeryan diyolar sinir ooluyorum yaaklava:
hosgeldin biz iyiyiz sen nasilsinn
selam canım hoşgeldin iyiyiz sen iyimisin asıl başın saolsun bu arada pelin
valla bi komşum demişti ki artık bütün doktorlar sezeryan yapıo niee hem uğraşmıyolar gece doğum var kooş die yataklarından kalkmıyolar istedikleri saatte yapıolar hemde ameliyata girdiği için sezeryan başına para alıyolarmış
doğrumudur bilmem duydum sadece ya bi de korkutan çok ayy çok zor oluyo sakın normal doğurma falan die
aslında sezeryanında normalinde kendine görew zorlukları var canımızdan can kopacak ee normal biraz acıya katlanıcaz dimi yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?