ben geldım herkes iyi dimi
sagol arkadasım emınım geçmiştede yazanlar olmuştur hepinize tşk ederim şimdi geçmiş okuma havasında degilim pek
Allah bebişlerimize uzun ömur versin
hayret ya benim doktorum erken die hicbirsey soylemedi ,dogum seklide son anda catinin acilmasi ile belli olucak Turkiye de cok erken karar veriyor galiba doktorlar
maşallah bebişe ya kızlar dikkatinizi çektimi bilmiyorum ama ne kadar çok sezeryan doğum varya doktorlar heemn sezeryan diye kestirip atıyo önceki insanlar hep normal doğuruyolarmış onların bebekleri hiç mi ters durmuyomuş acaba anlamadım gitti daha doğumumuza da var yani hemen pozisyon uygun değil sezeryan diyolar sinir ooluyorum yaaklava:
geneli ölüm ve sakatlıkla sonuçlanıyormuş
bir bebeğin en büyük yeri baş çevresiymiş normal doğum anında baş önce geldiği için rahimden bebek rahatlıkla çıkabiliyormuş fakat ters geldiği zaman önce popo çıktığı için bebek strese girip ölebiliyomuş annenin alt tarafı parçalanabiliyomuş bebeğin vücut boyuna kadar çıkıyor fakat boyundan kafa çıkana kadar sıkışıp boğulabiliyormuş allah korusun bu ve bunungibi bir çok şey canımcım allah korusun yanii
ben geldım herkes iyi dimi
Dunur sana bi site yapayim ben ya
kızlar ben yavaş yavaş toplanıyorum artık
pazartesi gelicem görüşmelerim var daha sonra gidicem ALlah nasip ederse.
çok mutluyummmmmmmm :)))))))))
hoşgeldin cnm iyiyiz biz sen nasılsınben geldım herkes iyi dimi
himm tamam canim,ama doktorlar genelde herkese bisey soylemis,ben doktoruma sordugumda daha cok erken diyor ,
hoşgeldin pelincim nasılsın
valla çoğunluğu peşinen sezaryen tercih ediyor orası kesin... gece yarısı yataktan kalk bebek doğurt derdi yok parası çok hesabı...
hakikaten 10-12 hafta kala nasıl verilir ki bunun kararı alla allaaaaaaaa :1no2: benimki dedi ki... çok büyük bir bebek olursa çatı yeterince açılmazsa veya ters gelecek gibi olursa sert dokuyu (çatıyı) zorlamayız yumuşak dokudan alıveririz (sezaryenin kibarcası kaydirigubbakcemile3) akannehir ama ben oğluşumu ikna edicem düz şekilde ve makul boyutlarda gelcek inşallahhhhhh :Saruboceq:
korku senaryosu gibisin canan kaydirigubbakcemile3 yani araştırdın da söylüyosun biliyorum da öyle oldu allah korusun hepsi doğru şekilde gelsin inşallah :Saruboceq:
biz iyiyiz güzelim sen nasılsın esas sengözlerimebaksanab
yap dünür şakkıdı
sersem gibi hissediyorum kendımı kafam dagılsın biraz diye gireyım dedım
bogazlarımda çok acıyooo offffffffffffffff
hoşgeldin cnm iyiyiz biz sen nasılsın
tekrar başın sağolsun pelin zordur ama hayat işte bnde gecen sene kaybettin annenanemi uzakta olduğum için cenazesine bile gidemedim
allah sabır versin minaya ömürler versin cnm
evet erken ya savda birazda doktoryuna göre değişiyor bakalım hafta içi türkiyede gdicem doktora onlar ne diyecek
valla bi komşum demişti ki artık bütün doktorlar sezeryan yapıo niee hem uğraşmıyolar gece doğum var kooş die yataklarından kalkmıyolar istedikleri saatte yapıolar hemde ameliyata girdiği için sezeryan başına para alıyolarmış
doğrumudur bilmem duydum sadece ya bi de korkutan çok ayy çok zor oluyo sakın normal doğurma falan die
aslında sezeryanında normalinde kendine görew zorlukları var canımızdan can kopacak ee normal biraz acıya katlanıcaz dimi yerimseniben
sersem gibi hissediyorum kendımı kafam dagılsın biraz diye gireyım dedım
bogazlarımda çok acıyooo offffffffffffffff
kızlar ben yavaş yavaş toplanıyorum artık
pazartesi gelicem görüşmelerim var daha sonra gidicem ALlah nasip ederse.
çok mutluyummmmmmmm :)))))))))
korku senaryosu gibisin canan kaydirigubbakcemile3 yani araştırdın da söylüyosun biliyorum da öyle oldu allah korusun hepsi doğru şekilde gelsin inşallah :Saruboceq:
dıgum ıznıne mı ayrılıyorsun bahar
naber pelin hosgeldin
Merhaba bende bir aralık annesi olacağım kısmetse. Doktorum muhtemek doğum tarihimi 4 Aralık olarak verdi. Kurban bayramının ertesi haftası yani. Sabırsızlıkla bekliyorummmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?