Merhaba bende bir aralık annesi olacağım kısmetse. Doktorum muhtemek doğum tarihimi 4 Aralık olarak verdi. Kurban bayramının ertesi haftası yani. Sabırsızlıkla bekliyorummmmmmm
bilge sende gel cnm arkamdan :)))
ii diyelim ii olalım derler ya o vaziyet gördum dun aramışsın
kapalıydı bahar senıde açamadım seçil arzu ve baharın mesajlarınıda aldım gerçi hepinizin slmınıda bilgeden aldım sagolun tekrar
ne garip hayat böyle birşey kardeşim hanımıyla geldi cenaze için ankaradan bu sabah izmire uçmak zorunda kaldı hanımının dedesi olmuş gece
ölumlu dunya kıymetını bılmek lazım yasadıgımız anın
sağol bilge söyleyeyım eşime civarda bulursa alsın
acaba diyorum su listede kendimi görsem 21 mart
acaba diyorum su listede kendimi görsem 21 mart
Merhaba bende bir aralık annesi olacağım kısmetse. Doktorum muhtemek doğum tarihimi 4 Aralık olarak verdi. Kurban bayramının ertesi haftası yani. Sabırsızlıkla bekliyorummmmmmm
iyi çok şukur bahar diye diye getirdin dogum ıznının suresini
girmeyı ıhmal etme ama sıteye
burcu yarın nerde göbek atıyorsun geleyım moral olsun bana senı ızlemek
iyi çok şukur bahar diye diye getirdin dogum ıznının suresini
girmeyı ıhmal etme ama sıteye
burcu yarın nerde göbek atıyorsun geleyım moral olsun bana senı ızlemek
kızlar izmirde olan varmı şuan hava nasıl soğukmu sıcakmı ılıklmı ona göre giyineyim ben
Kizlar,sag gogus kafesinin altinda sizde agri oluyor mu ??Benim cok agrim oluyor ama doktor bisey demedi
Kizlar,sag gogus kafesinin altinda sizde agri oluyor mu ??Benim cok agrim oluyor ama doktor bisey demedi
evden girerim cnm rahat rahat. sende ii bilirsin. benim durumum da riskli. en iyisi böylesi olucak cnmm. kararsızdım izin konusunda ama bebeğimizle sağlığımız için böyle olması ii olucak inş.
bemim bebiş göğüs kafesinin altında tepinirken ağrım oluyor canım birden sızı giriyor
magnezyum verdi bana oluyor dıyınce
burcu bu arada şaka biryana 2 göbek atıver yarın evde o kadar dedin yerine getir
magnezyum verdi bana oluyor dıyınce
burcu bu arada şaka biryana 2 göbek atıver yarın evde o kadar dedin yerine getir
fms fatma izmirde canancım
kesınlıkle ikiniz içinde hayırlısı olsun bahrcm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?