2009 Aralık Anneleri

Merhaba bende bir aralık annesi olacağım kısmetse. Doktorum muhtemek doğum tarihimi 4 Aralık olarak verdi. Kurban bayramının ertesi haftası yani. Sabırsızlıkla bekliyorummmmmmm

hoşgeldin allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin :Saruboceq:

bilge sende gel cnm arkamdan :)))

öyle olacak gibi bahar ama ben bu kadar erken istemiyorum :umursamaz:

can yücel demiş işte... Ömür dediğin üç gündür,dün geldi geçti yarın meçhuldür… O halde ömür dediğin bir gündür,o da bugündür...

sağol bilge söyleyeyım eşime civarda bulursa alsın

talya, ekoloji market içilebiliyor bir de kardelen diye bir marka görüyorum aktarlarda onu aktara sorsun içilebiliyorsa alsın... hani yutma riskine karşı bu yağlarla iki kez ateşlenmeden boynumda beze oluşmadan ve sesim kısılmadan ileri düzey beta atlattım ben şakkıdı

evden girerim cnm rahat rahat. sende ii bilirsin. benim durumum da riskli. en iyisi böylesi olucak cnmm. kararsızdım izin konusunda ama bebeğimizle sağlığımız için böyle olması ii olucak inş.

kızlar izmirde olan varmı şuan hava nasıl soğukmu sıcakmı ılıklmı ona göre giyineyim ben

dünürümüüüüüüüü kaçırdılar daldan dala uçurdulaaaaaaaar delikafadulden

Evet benim gobek adagim vardi demi Pelin :O)))

kızlar ben yatmaya gidiyorum öptm hepinizi pazartesiye kadar dıkkat edın kendınıze ve bebişlere
canan sanada hayırlı yolculuklar
çok sıkma canınıda eşinden ayrılcan diye zor olcak tabı ama hayırlısı buymuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…