2009 Aralık Anneleri

pelincim dikkat et kendinede bebeğinede. bolca dinlen öptüm cnmm

kizlar hafta sonu kimsecik olmuyo simdiden bana dua edin pazartesi bebisimi görucem insallah kalbe giden damarin kan akisi yavas gibi demisti insallah duzelmistir sagligi sihhati iyidir 1 ayi gecti görmeyeli insallah sagliklidir dua edinn

sende kendine ve bebişe ii bak pelin ya bu arada ben çok terliyorum çok sıcak offfffffffff

hadi sen de mina'ya ve kendine dikkat et pelincim tekrar geçmiş olsun ve allah sabır versin :teselli:

kizlar hafta sonu kimsecik olmuyo simdiden bana dua edin pazartesi bebisimi görucem insallah kalbe giden damarin kan akisi yavas gibi demisti insallah duzelmistir sagligi sihhati iyidir 1 ayi gecti görmeyeli insallah sagliklidir dua edinn

inşallah iyidir dilekcim merak etme iyi çıkar allahın izniyle :Saruboceq:

melike dün kontrole gitcekti bugün gelcekti niye yok hala bu kız yaaa :1rolleyes: kimsede numarası yok mu sengözlerimebaksanab

umarım güzel haberler alırsınız cnm.dualarımız herzaman beraber.

inşallah canım düzelmiştir bebişinin sağlığı sihhati yerindedir annesi

insallah kalbim ferah bi sorun cikmicak sagligi sihhati yerinde diye hissediyorum umarim öyledir hadi kizlar hafta ici görusuruz ben hafta sonu burdyaimda siz yoksunuz kendinize iyi bakin azcik uykum geldide öpuyorumm

slm kızlar... doğum iznini 32. haftaya girince mi alıyoruz? yani 31 hafta 1 günlükten itibaren yoksa 32hafta 1 günlük olduktan sonra mı? ya benim tayinim çıktı... biran önce izin almak isityorum... doktorum da burda değil... merak ediyorum tam olarak hangi tarihte rapor almaya gitmeliyim diye... tahmini doğum tarihi 22 aralık.... sat 17 mart...

kızlar bende çıkıyorum yavaştan yine bişley okuyamadım fazla heğpinizi çok seviyorum az kaldı izne çıkınca rahat rahat gireceğim.şimdi büroyu bi taşıdık tamda patronların oraya artık çok rahat giremiyorum .önemli bişeyler olursa msnden yazarsanız sevinirim msnim hep açıkkk.arada girerim tabiii.herkese ii tatiller.

32+0 da alınıyor

iyi akşamlar fatma

kardeş maşallah 41 kere maşallah allahım esirgesin seni yiğitaliyi 30.hafta

selam kızlarrr
ayy ne cok yazmıssınız bı gezmeye gıttım geldım dolmus
ama bı konuda canan la hemfıkırım
benımde oglum ters
bebegın ters durması ıcın bı cok sebep war
kımısıde sebepsız
mesela benımkı rahım seklımden dolayı ters
sezeryan olmak zorundayım
oglumu hıc rıske atamam
eskıden kadınlar dogumda oluyordu bebekler oluyordu
neden oluyordu ıste bu sebeplerden ama kımse bılmıyordu
artık tıp ılerledı we rısk almak yanlıs bence

yarın dr amca bızıde gorucek we ters dıycek
cunku hıssedıyorum oglumu ayaklar hep solda we asagıda
sagda daha az hareket war
ayaklar daha hareketlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…