kızlar ben yatmaya gidiyorum öptm hepinizi pazartesiye kadar dıkkat edın kendınıze ve bebişlere
canan sanada hayırlı yolculuklar
çok sıkma canınıda eşinden ayrılcan diye zor olcak tabı ama hayırlısı buymuş
kızlar ben yatmaya gidiyorum öptm hepinizi pazartesiye kadar dıkkat edın kendınıze ve bebişlere
canan sanada hayırlı yolculuklar
çok sıkma canınıda eşinden ayrılcan diye zor olcak tabı ama hayırlısı buymuş
kizlar hafta sonu kimsecik olmuyo simdiden bana dua edin pazartesi bebisimi görucem insallah kalbe giden damarin kan akisi yavas gibi demisti insallah duzelmistir sagligi sihhati iyidir 1 ayi gecti görmeyeli insallah sagliklidir dua edinn
kizlar hafta sonu kimsecik olmuyo simdiden bana dua edin pazartesi bebisimi görucem insallah kalbe giden damarin kan akisi yavas gibi demisti insallah duzelmistir sagligi sihhati iyidir 1 ayi gecti görmeyeli insallah sagliklidir dua edinn
slm kızlar... doğum iznini 32. haftaya girince mi alıyoruz? yani 31 hafta 1 günlükten itibaren yoksa 32hafta 1 günlük olduktan sonra mı? ya benim tayinim çıktı... biran önce izin almak isityorum... doktorum da burda değil... merak ediyorum tam olarak hangi tarihte rapor almaya gitmeliyim diye... tahmini doğum tarihi 22 aralık.... sat 17 mart...
kızlar bende çıkıyorum yavaştan yine bişley okuyamadım fazla heğpinizi çok seviyorum az kaldı izne çıkınca rahat rahat gireceğim.şimdi büroyu bi taşıdık tamda patronların oraya artık çok rahat giremiyorum .önemli bişeyler olursa msnden yazarsanız sevinirim msnim hep açıkkk.arada girerim tabiii.herkese ii tatiller.
32+0 da alınıyor
teşekkür ederim canım...:)
çok sıkıcı bi gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?