kızlar mother&baby nın bu aykı sayısında bebekler ıçın klasık muzık cd hedıyesı varr,,,mutlaka alın tavsıye edıyorum şiddetle..ya bebeği bırakın eşimle sabaha kadar dınledık cok guzel muzıkler,,,nasıı mutlu edıyo benı anlatamam,,,aynen bebeğimde sakın sakın hareket edıyo içimde dinlerken...mutlaka alın
saol bilgem sorayım ona şeniz
gunaydın kızlar
çok erken bir saat uyku tutmadı sızı bilgilendireyım dedım
çarşamba doktordan gelınce babam ve eşim annanemden 3-4 gundur ses çıkmıyor dıye komşuları aramış ona bakmaya gitmişler annanem 92 yasında ama gayet saglıklı kendı işini kendi gören biriydi ve rahmetlı istemezdı kımseyle kalmayı annem çok zaman yanına aldı oraya gitti kalmaya ama annanem kendı duzenınde yalnız olmaktan daha mutluydu.kapı kıtlıymış balkondan baktıklarında annanemı görmüşler yerde yatarken sanırım kalp krızı geçirmiş sanırım dıyorum çunku eve gelen doktor neden oldugunu anlamamış ve adli tıpa sevk etmiş adli tıpa sevk edıncede eve savcı falan geldi daha sonra otopsiye gitti çok kötu 2 gun geçirdik bana annanemı göstermek istemedıler ben inanmam batıl şeylere ölunun yuzune bakmamamk lazımmış falan hamıleyken eşim ikna ettı düştüğü için kötu yuzu bakma oyle hatırlamada dedı ama uzaktan yerde bile görmek benı çok etkıledı hala gözumun onunden gitmiyor.eşime bana gerçekleri anltmasını yoksa arabayala basıp gelecegımı söyledım o yuzden balkondan gördugunu oldu sanırım dedi o an annemdeydım bebekle ilgili haberleri paylaşmaya annemı aldım evdede kımse yok tabı 2 yaşında yegenden baska annemı hastanye göturdum sakınleştırıcı yaptırdım söyledım olayı tansıyon duşurucu şeker duşurucu ıgneler yapıldı anneme benıde kontrol altında tuttular ben iidim sakındım annem için.annem uyuşunda bostancıya cenaze evıne göturdum annemı araba çalışmadı yolda vurdurttup ittirerek zor çalıştırttım arabayı sagolsun benı hamıle görenler yardım ettı.eve vardıgımızda herkes toplandıgı için ablamişten yetıştı kardeşim ankaradan geldi ben yegenı ve annemı teslım ettım rahatladım biraz.bu koşoşuturmacada gördum mesajlarınızı Allah razı olsun hepinizden inanaın cevap vermek istedım ama elım gitmedı yazamadım halım yoktu anlıyorsunuzdur zaten bu anlattıklarımdan sonra durumu ama destegınız için teşekkur ederım.dun gece kuranı okundu annanemın evınde daha sonra evımıze geldım ama sanırım acayip üşütmüşüm bogaz acısından halsizlikten duramıyorum sureklı ıstıfra edıyorum inanmıyacaksınız ama minam kuçuk kızım
bana çok destek oldu ara ara iyiyim diye tekmeledı benı baktı aglamaya baslıyorum yıne hareketlenıp susturdu benı yogun ve streslı geçen gunu ve torunluk vazıfemızı tamaladık sanırım
ölum kabul edılebilmesi gerek birşey malasef zor ama artık dularımızla annanmi rahatlatmaya çalışacagız
ben sanırım 2 gun yataktan kalkmadan yatarımkızlar arada gelirim inşallah
tekrardan hepinize teşekkur ederim Allah razı olsun destegınız için
merak etmeyın benı kardeşim izinli cenaze nedenıyle buralarda olacak ilgilenır o benle öptm hepinizi
meybon geçen leke var diyodu ne yaptı geçmişe baktım göremedim bilen varmı
gunaydın kuzularr
dr gıtmek ıcın hazırlanıyorum
12 de randewumuz war
cok heyecanlıyım gece resmen adet sancısı cektım hıc uyuyamadım
hep kabus gordum heyecandan
bı turlu randeuwma yetısemedım ruyamda
bana dua edın ne olur optum guzel anneleropuyorumnanaktan
hoşgeldin nurcandogu inş sağlıkla alırsın oğlunu kucağına buyrunnnnnnnnn
Merhaba ,hepimiz msabirsizlaniyoruz senin gibi...Insallah bir cirpida dogururuz :)
Kizlar,sag gogus kafesinin altinda sizde agri oluyor mu ??Benim cok agrim oluyor ama doktor bisey demedi
gunaydın kuzularr
dr gıtmek ıcın hazırlanıyorum
12 de randewumuz war
cok heyecanlıyım gece resmen adet sancısı cektım hıc uyuyamadım
hep kabus gordum heyecandan
bı turlu randeuwma yetısemedım ruyamda
bana dua edın ne olur optum guzel anneleropuyorumnanaktan
Selamlar canlar;ne zamandır gıremıyorum.1 haftadır cok hastayım yatak dosek yatıyorum,bademcıklerım neredeyse bırbırıne yapısmış,ilaç içmemekte dırenıp dogal yollarla ıyı olmaya calıstıkca daha da kotu oldum...neyse sanırım bı yuz sayfalık gecmısı okuyup gelıyorum...ha bısey daha soyluycem bu arada bugun kocatanla ılk evlılık yıl donumumuz,hıc bısey almadım valla.gunlerdır yatıyorum zaten;onunda bı planı varmı bılmıyorum hıc zannetmem ama belkı benı sasırtıp bı surpriz yapar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?