2009 Aralık Anneleri

sağol arkadaşım, dinlesin bakalım benim kızımda teyzesi

Kızlar exa radyo var Ücretsız, aÇs radyo klasık mÜzık verıyo ama sÜreklımı bılmıyorum yenı keŞfettım hemen paylaŞayım dedım.

Pelinciğim ancak yazabiliyorum. Başınız sağolsun canım.
Annanene Allah rahmet eylesin. Sizlere de özellikle de anneciğine dayanma gücü versin Allah. Sanırım bu üzüntüden dolayı bağışıklık sistemin zayıf düştü hastalandın.
Kendine ve minaya çok iyi bak canım.
Allah sabır versin.

meybon geçen leke var diyodu ne yaptı geçmişe baktım göremedim bilen varmı

kimse bilmiyo sanırım yada kimse sallamadı beni:umursamaz: neyse kendisi yarın görür herhalde

kızlar göbeğimin alt tarafına hafif ağrılar giriyor nedendir

gunaydın kuzularr
dr gıtmek ıcın hazırlanıyorum
12 de randewumuz war
cok heyecanlıyım gece resmen adet sancısı cektım hıc uyuyamadım
hep kabus gordum heyecandan
bı turlu randeuwma yetısemedım ruyamda
bana dua edın ne olur optum guzel anneleropuyorumnanaktan

iyi haberlerle dönersin inşallah.. annesi iyidir meleğin merak etme, kimbilir nasılda lkocaman olmuştur..

Selamlar canlar;ne zamandır gıremıyorum.1 haftadır cok hastayım yatak dosek yatıyorum,bademcıklerım neredeyse bırbırıne yapısmış,ilaç içmemekte dırenıp dogal yollarla ıyı olmaya calıstıkca daha da kotu oldum...neyse sanırım bı yuz sayfalık gecmısı okuyup gelıyorum...ha bısey daha soyluycem bu arada bugun kocatanla ılk evlılık yıl donumumuz,hıc bısey almadım valla.gunlerdır yatıyorum zaten;onunda bı planı varmı bılmıyorum hıc zannetmem ama belkı benı sasırtıp bı surpriz yapar...

Kizlar,sag gogus kafesinin altinda sizde agri oluyor mu ??Benim cok agrim oluyor ama doktor bisey demedi

bendede sık sık oluyor ama ben doktoruma sormadım. genelde otururken oluyor bende sürekli oturma pozisyonumu değiştiriyorum olmadı yatıyorum bi kaç dakika geçiyor canım :enbuyukkk:

hadi bakalım canım iyi haberlerini bekliyoruzzzzzz

selam fıstıklaarrr

kahvaltımızı ettik... geldik..

gerçi 7 de kalktık yine ama..
sizler nasılsınız?

canım çok geçmiş olsun üzüldüm yaa bende diş ağrısıyla uğraşıyorum kaç zamandır zor yani. Minoset diye bir ilaç var doktorlar hamilelikte içebileceğini söylüyorlar ağrı kesici rahat uyursun en azından. Bu arada sen zaten eşine en güzel hediyeyi vereceksn bırak gerisini o düşünsün kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…