selam fıstıklaarrr
kahvaltımızı ettik... geldik..
gerçi 7 de kalktık yine ama..
sizler nasılsınız?
meybon geçen leke var diyodu ne yaptı geçmişe baktım göremedim bilen varmı
canım çok geçmiş olsun üzüldüm yaa bende diş ağrısıyla uğraşıyorum kaç zamandır zor yani. Minoset diye bir ilaç var doktorlar hamilelikte içebileceğini söylüyorlar ağrı kesici rahat uyursun en azından. Bu arada sen zaten eşine en güzel hediyeyi vereceksn bırak gerisini o düşünsün kaydirigubbakcemile2
selam derya, beni sormuşsun Şeniz canım yaaa sağol vallahi.. gittim o gün bebek iyi dedi doktor rahim kapalı dedi plesanta önde dedi.. alttan da baktı evet kapalı dedi.. suyu da gayet iyi dedi... rahim ağzında yara varmış.. büyükçeymiş hemde.. smear aldı, bekliyorum bakalım.. benim geçen sene de yaram vardı dondurma işlemi yapmışlardı çok canım yanmıştı, sinir oldum niye tekrarlamış ki.. neyin nesidir anlamadım.. yani hamilelikte rahim temizlenir yenilenir derler niye oldu ki anlamadım.. öyle işte hayatım.. durum böyle tekrar teşekkürler sorduğun için..Şeniz
TESEKKUR EDERİM NURCANCIM.SANADA COK GECMIS OLSUN :1hug:
selaaaaaaaam
bız geldık oglusumla
allaha sukur hersey normal
ama hala ters duruyoruz
bebegı fazla strese sokmaya gerek yok dedı dr
bayramdan once yada sonra sancı durumuna groe alırız bebegı dedı
allahım ınsallah bayramdan sonraya denk gelırde dr da yerınde olur
2 kıloolmus oglusum haftasından boy olarakda ondededı dr
ama yuzunu gostermedı sıpacık
gözün aydın canım kaç haftalık bebeğin
sagol canımcımm
30. haftaya gırdık
aynı haftadayız benim son sat 7 mart seninki ........benim doğumda bayrama denk gelebilir doktorlar tatilde olabilir tatile denk geldiğinde doktorlar sezeryansa hemen yapıyorlar tatile çıkıyorlar bana doktrum bayramdan iki gün önce dedi diğer gittiğim iki doktor 5 aralık sezeryan tarihin dediler tatillerine göre ameliyat yapıyorlar
ii geceler..
hatırlayanlar olucaktır perşembe ağrı ile doktora gitmiştim. işte o gece doğum yaptım. 27+3 haftada kızım doğdu. normal doğum. şu an küvezde. solunum sıkıntısı dışında bir sorun yok gibi. lütfen dualarınızı eksik etmeyin bizden..
ii geceler..
hatırlayanlar olucaktır perşembe ağrı ile doktora gitmiştim. işte o gece doğum yaptım. 27+3 haftada kızım doğdu. normal doğum. şu an küvezde. solunum sıkıntısı dışında bir sorun yok gibi. lütfen dualarınızı eksik etmeyin bizden..
ayyyy çok sevindim canımopuyorumnanaktan allah analı babalı büyütsün inşallah merak etme çıkar küvezden annesi ama resmini çekip buraya eklede bizde görelim minik kızını olurmu?zemuszemusii geceler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?