aaa inanmıyorum ya.. iyilerdir inşallah Allah yardımcıları olsun hızla iyileşip eve geçsinler inşallah sağlılka mutlulukla.. ay kızlaarr ben dün o koca ahşap makina dolabınmı sinirimden kendim söküp dış kapının önüne attım, çıplak ayaklarla ağlaya ağlaya iyiki kayıp düşmedim.. gelip de bir bakmadı benimkide yaa saklandı olayı anlayınca başına neler geleceğini anladı ve hala yapmadı..anneme diyorum ki anne bebeğim bana öyle bir tutunmuşki, hamileliğimde neler yaşadım, hala benimle yavrum dedim.. gerçekten dedesinin emaneti resmen,
canlarım benim
vallahi sizleri çoooooooooooooook özledikŞeniz
hepinizi teker teker öpüyorumŞenizŞeniz
birazdan benden ve öykü'den havadisleri yazayım sizlerle paylaşayım:teytey:
kızıma bez aldım kendime bez aldım
çanta hazırlamaya başladım.:tomato:
arzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu akannehir anladın di mi geliyorum oklavayla :jeyyar:
kuzum iyi kızdın ettin de sen neden riske atıyorsun kendini de bebeği de :umursamaz: allah vermesin bi terslik olsa ne olacaktı? kimin suçu olursa olsun kim ne kabahat işlemiş olursa olsun o sana emanet... sen sahip çıkacaksın, sen iyi bakacaksın, koruyacaksın yapma gözünü seveyim yapma artık yaaaaalmaz:
günaydınnnnnnnn zemuszemus ver bize öyküden haber veeeeeeerrrrrrrrrrrr kaydirigubbakcemile5
hasta bezi gibi bez mi aldın meral sengözlerimebaksanab
durum bildirir raporu da ne yaww
bilgecim sizi hiç ihmal edermiyim çok özlüyorum valla sizi. mümkün oldukça girrerim
gelelim 2 Ekim Cuma Günkü kontrolümüzün detaylarınaaaaaaaaa
ben 88.700 olmuşum. sevgili doktorum söylemediğini buırakmadı sağolsun:umursamaz:
toplamda aldığımız kilo 13 kilo 700 gr oldu
valla artık su içsem yarıyor eskisi kadar da yemiyorum dedim ama inanmadı. yemedinde bu kadar kiloyu nasıl aldım peki dedi.
neyse kilo konusu bitti tansiyonum çok şükür ve herzamanki gibi güzel 9/5 çıktı.
sıra öykü kızımıza geldi.
o saate kadar kıpır kıpır olan kızmız baktım mışıl mışıl uykuda.
öykü hanım ne zaman gitsem kayık pozisyonunda kafası sağ tarafımda yatıyor teyzeleri.
gözleri kapalıydı kuzumun.
doktorum bu pozisyonda kalmaya devam eder ise sezeryan dedi kızlar. çünkü herşey kontrole gittiğim kızım aynı şekilde oluyorCADIARZU
ağzı, burnu, çnesi yarabbim yüzü o kadar güzeldiki kızlar kardeşimle birlikte hasta olduk öykü'ye.
doktor amcasıda uzun uzun yüzüne gösterdi bize.
çok şükür kızmızın sağlık durumu çoook iyi.
1kilo 500 gr'lık kocaaaaan bir kız olmuş.
doğum öncesi durum bildirir formumu aldım.
işyerime ilettim.
14 kasım tarihine kadar çalışıp sonrasında işgöremezlik raporu alıcam.
tahmini doğum tarihimizde 7 aralıkmış kızlar.
31+5 haftalık olmuşum.
rabbim yavrularımızı sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin.:Saruboceq:
günaydın,
öncelikle hepinize çok teşekkürler, dualarınıza ihtiyacımız var. ufaklık halen küvezde ve umutlandırmamak için doktorlar bişi söylemiyorlar. Allah'a şükür akciğerinin desteklenmesinden başka şimdilik sorunu yok gibi gözüküyor. LÜtfen bel ağrısıyla birlikte gelen, sürekli olmayan kasık ağrılarını ciddiye alın. Gelip giden ağrılar bunlar ve geliş süreleride stabil. Yani 10 dk da bir 5 dk da bir gibi. Ağrı geldiğinde karın semsert oluyor. Sürekli bir sertlik yok yani sadece ağrı geldiğinde. Böyle bir durumda da mutlaka tam teşekküllü bir hastaneye başvurun. Kızımız Hacettepe de. Çok saolsunlar çok iyi bakılıyor. Ben tekrar girebilirsem yine yazarım. Kendinize ve bebişlerinize iyi bakın[/Q
Çok geçmiş olsun.inşallah biran önce bebişinizi eve çıkarırsınız.Sana özel bişey sorucam.ismin Ayşe mi?
canım merhaba
sana eşimle ve yavrunla geçireceğin nice sağlıklı, mutlu, huzurlu senelere canıma.s.
iyi varsın ve iyiki burada bizimlesin.
bilgecim kendim için hasta bezi ve bol bol ped aldım tatlım,
kızım içinde prima yeni doğan aldım. bebeğin ilk bezinin primanın yeni doğan olanlarında olması iyiyimiş. ilk günlerde 7-8 bez kirletirmiş ve kakasını en iyi emen bezde prima yeni doğanmış tatlım bilginiz olsun. bir çocuk dr önerisiydi bu...
günaydın,
öncelikle hepinize çok teşekkürler, dualarınıza ihtiyacımız var. ufaklık halen küvezde ve umutlandırmamak için doktorlar bişi söylemiyorlar. Allah'a şükür akciğerinin desteklenmesinden başka şimdilik sorunu yok gibi gözüküyor. LÜtfen bel ağrısıyla birlikte gelen, sürekli olmayan kasık ağrılarını ciddiye alın. Gelip giden ağrılar bunlar ve geliş süreleride stabil. Yani 10 dk da bir 5 dk da bir gibi. Ağrı geldiğinde karın semsert oluyor. Sürekli bir sertlik yok yani sadece ağrı geldiğinde. Böyle bir durumda da mutlaka tam teşekküllü bir hastaneye başvurun. Kızımız Hacettepe de. Çok saolsunlar çok iyi bakılıyor. Ben tekrar girebilirsem yine yazarım. Kendinize ve bebişlerinize iyi bakın
gelelim 2 Ekim Cuma Günkü kontrolümüzün detaylarınaaaaaaaaa
ben 88.700 olmuşum. sevgili doktorum söylemediğini buırakmadı sağolsun:umursamaz:
toplamda aldığımız kilo 13 kilo 700 gr oldu
valla artık su içsem yarıyor eskisi kadar da yemiyorum dedim ama inanmadı. yemedinde bu kadar kiloyu nasıl aldım peki dedi.
neyse kilo konusu bitti tansiyonum çok şükür ve herzamanki gibi güzel 9/5 çıktı.
sıra öykü kızımıza geldi.
o saate kadar kıpır kıpır olan kızmız baktım mışıl mışıl uykuda.
öykü hanım ne zaman gitsem kayık pozisyonunda kafası sağ tarafımda yatıyor teyzeleri.
gözleri kapalıydı kuzumun.
doktorum bu pozisyonda kalmaya devam eder ise sezeryan dedi kızlar. çünkü herşey kontrole gittiğim kızım aynı şekilde oluyorCADIARZU
ağzı, burnu, çnesi yarabbim yüzü o kadar güzeldiki kızlar kardeşimle birlikte hasta olduk öykü'ye.
doktor amcasıda uzun uzun yüzüne gösterdi bize.
çok şükür kızmızın sağlık durumu çoook iyi.
1kilo 500 gr'lık kocaaaaan bir kız olmuş.
doğum öncesi durum bildirir formumu aldım.
işyerime ilettim.
14 kasım tarihine kadar çalışıp sonrasında işgöremezlik raporu alıcam.
tahmini doğum tarihimizde 7 aralıkmış kızlar.
31+5 haftalık olmuşum.
rabbim yavrularımızı sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin.:Saruboceq:
günaydın,
öncelikle hepinize çok teşekkürler, dualarınıza ihtiyacımız var. ufaklık halen küvezde ve umutlandırmamak için doktorlar bişi söylemiyorlar. Allah'a şükür akciğerinin desteklenmesinden başka şimdilik sorunu yok gibi gözüküyor. LÜtfen bel ağrısıyla birlikte gelen, sürekli olmayan kasık ağrılarını ciddiye alın. Gelip giden ağrılar bunlar ve geliş süreleride stabil. Yani 10 dk da bir 5 dk da bir gibi. Ağrı geldiğinde karın semsert oluyor. Sürekli bir sertlik yok yani sadece ağrı geldiğinde. Böyle bir durumda da mutlaka tam teşekküllü bir hastaneye başvurun. Kızımız Hacettepe de. Çok saolsunlar çok iyi bakılıyor. Ben tekrar girebilirsem yine yazarım. Kendinize ve bebişlerinize iyi bakın
günaydın,
öncelikle hepinize çok teşekkürler, dualarınıza ihtiyacımız var. ufaklık halen küvezde ve umutlandırmamak için doktorlar bişi söylemiyorlar. Allah'a şükür akciğerinin desteklenmesinden başka şimdilik sorunu yok gibi gözüküyor. LÜtfen bel ağrısıyla birlikte gelen, sürekli olmayan kasık ağrılarını ciddiye alın. Gelip giden ağrılar bunlar ve geliş süreleride stabil. Yani 10 dk da bir 5 dk da bir gibi. Ağrı geldiğinde karın semsert oluyor. Sürekli bir sertlik yok yani sadece ağrı geldiğinde. Böyle bir durumda da mutlaka tam teşekküllü bir hastaneye başvurun. Kızımız Hacettepe de. Çok saolsunlar çok iyi bakılıyor. Ben tekrar girebilirsem yine yazarım. Kendinize ve bebişlerinize iyi bakın[/Q
Çok geçmiş olsun.inşallah biran önce bebişinizi eve çıkarırsınız.Sana özel bişey sorucam.ismin Ayşe mi?
evet nerden biliyorsun?
aaa inanmıyorum ya.. iyilerdir inşallah Allah yardımcıları olsun hızla iyileşip eve geçsinler inşallah sağlılka mutlulukla.. ay kızlaarr ben dün o koca ahşap makina dolabınmı sinirimden kendim söküp dış kapının önüne attım, çıplak ayaklarla ağlaya ağlaya iyiki kayıp düşmedim.. gelip de bir bakmadı benimkide yaa saklandı olayı anlayınca başına neler geleceğini anladı ve hala yapmadı..anneme diyorum ki anne bebeğim bana öyle bir tutunmuşki, hamileliğimde neler yaşadım, hala benimle yavrum dedim.. gerçekten dedesinin emaneti resmen,
günaydın,
sÜt yoĞurt saatİİİİİİİİİİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?