2009 Aralık Anneleri

arzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu akannehir anladın di mi geliyorum oklavayla :jeyyar:
kuzum iyi kızdın ettin de sen neden riske atıyorsun kendini de bebeği de :umursamaz: allah vermesin bi terslik olsa ne olacaktı? kimin suçu olursa olsun kim ne kabahat işlemiş olursa olsun o sana emanet... sen sahip çıkacaksın, sen iyi bakacaksın, koruyacaksın yapma gözünü seveyim yapma artık yaaaaa lmaz:

günaydınnnnnnnn zemuszemus ver bize öyküden haber veeeeeeerrrrrrrrrrrr kaydirigubbakcemile5
hasta bezi gibi bez mi aldın meral sengözlerimebaksanab

hoşgeldin allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin... iki arada olan arkadaşımız çok ayrıca bak aralık derken iki tanesi anne oldular bile yerimseniben

gelelim 2 Ekim Cuma Günkü kontrolümüzün detaylarınaaaaaaaaa

ben 88.700 olmuşum. sevgili doktorum söylemediğini buırakmadı sağolsun:umursamaz:
toplamda aldığımız kilo 13 kilo 700 gr oldu
valla artık su içsem yarıyor eskisi kadar da yemiyorum dedim ama inanmadı. yemedinde bu kadar kiloyu nasıl aldım peki dedi.
neyse kilo konusu bitti tansiyonum çok şükür ve herzamanki gibi güzel 9/5 çıktı.

sıra öykü kızımıza geldi.
o saate kadar kıpır kıpır olan kızmız baktım mışıl mışıl uykuda.
öykü hanım ne zaman gitsem kayık pozisyonunda kafası sağ tarafımda yatıyor teyzeleri.
gözleri kapalıydı kuzumun.
doktorum bu pozisyonda kalmaya devam eder ise sezeryan dedi kızlar. çünkü herşey kontrole gittiğim kızım aynı şekilde oluyorCADIARZU
ağzı, burnu, çnesi yarabbim yüzü o kadar güzeldiki kızlar kardeşimle birlikte hasta olduk öykü'ye.
doktor amcasıda uzun uzun yüzüne gösterdi bize.
çok şükür kızmızın sağlık durumu çoook iyi.

1kilo 500 gr'lık kocaaaaan bir kız olmuş.

doğum öncesi durum bildirir formumu aldım.
işyerime ilettim.
14 kasım tarihine kadar çalışıp sonrasında işgöremezlik raporu alıcam.
tahmini doğum tarihimizde 7 aralıkmış kızlar.
31+5 haftalık olmuşum.

rabbim yavrularımızı sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin.:Saruboceq:

canım merhaba
sana eşimle ve yavrunla geçireceğin nice sağlıklı, mutlu, huzurlu senelere canıma.s.
iyi varsın ve iyiki burada bizimlesin.

bilgecim kendim için hasta bezi ve bol bol ped aldım tatlım,
kızım içinde prima yeni doğan aldım. bebeğin ilk bezinin primanın yeni doğan olanlarında olması iyiyimiş. ilk günlerde 7-8 bez kirletirmiş ve kakasını en iyi emen bezde prima yeni doğanmış tatlım bilginiz olsun. bir çocuk dr önerisiydi bu...

günaydın,

öncelikle hepinize çok teşekkürler, dualarınıza ihtiyacımız var. ufaklık halen küvezde ve umutlandırmamak için doktorlar bişi söylemiyorlar. Allah'a şükür akciğerinin desteklenmesinden başka şimdilik sorunu yok gibi gözüküyor. LÜtfen bel ağrısıyla birlikte gelen, sürekli olmayan kasık ağrılarını ciddiye alın. Gelip giden ağrılar bunlar ve geliş süreleride stabil. Yani 10 dk da bir 5 dk da bir gibi. Ağrı geldiğinde karın semsert oluyor. Sürekli bir sertlik yok yani sadece ağrı geldiğinde. Böyle bir durumda da mutlaka tam teşekküllü bir hastaneye başvurun. Kızımız Hacettepe de. Çok saolsunlar çok iyi bakılıyor. Ben tekrar girebilirsem yine yazarım. Kendinize ve bebişlerinize iyi bakın

bilgecim sizi hiç ihmal edermiyim çok özlüyorum valla sizi. mümkün oldukça girrerim

diyorum da ben napıcam bakalım... eşimle aldığımız karara göre bizim evimizde bilgisayar ve internet yok... opuyorumnanaktan neyse artık mesaj telefon falan idare ederiz :bbo:

aminnnnnnn :Saruboceq:
boyunu söylemedin annesiiiiiiiiiiiiii sengözlerimebaksanab
allah hepsini ve hepimizi nazarlardan saklasın

canım teşekkür ederim opuyorumnanaktan hepimiz evlat ve sevdiklerimizle çok mutlu çok güzel yıllar geçirelim inşallah :Saruboceq:
ben de alayım bezimi falan artık ya... yenidoğan huggies getirmişti bez sponsorumuz söyliyim primaya dönsün bari yerimseniben

dualarımız sizinle arkadaşım :Saruboceq: canı yürekten inanıyorum kızınızı sağlıkla eve götüreceğinize güçlü dur annesi kızının sana ihtiyacı var a.s.

maaşallah öykü kızımızaaa... sanada maaşallah annesii.. iyi olmanıza çok sevindim.

canım inşallah iyi olacak bebeğin, Allah yardımcınız olsun.. haber ver bize elinde olduğu sürece lütfen.. kendine iyi bak..

kızlar bu arada rüyamda bebeğim elini uzattı karnımdan, aşağı bir bakıyorum mini minnacık bir el oyuncak bebek eli gibi, uzatıyorum parmağımı tutuyor.. sonra da tamamını görüyorum ve karnıma ellerimi uzatıp onu kucağıma alıyorum.. böyle her yer simli gibi ışıl ışıl parladı..

aman canım dikkat et, ağır torba bile taşıma naptın sen :a015:

[/B]
canım hem geçmiş olsun hem gözün aydın, inşallah duru bebek biran önce kendini toparlayıp kollarına gelir. Allah yardımcınız olsun şifalar versin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…