2009 Aralık Anneleri

rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin arkadaşım

boyuuuuu söylemedi gabilaCADIARZU

maaşallah öykü kızımızaaa... sanada maaşallah annesii.. iyi olmanıza çok sevindim.
sağol canım benim

sÜt yoĞurt saatİİİİİİİİİİ

ben yemekte yiyeceğim -tatlicadiarzu-

ne güzellllll opuyorumnanaktan allah hayırlara çıkarsın arzucum :Saruboceq:

meral arkadaşım dedi ki.
primanın yeni doğan bezlerinden 4 paket bitirdim dedi :))
baya almak lazımmış. ççok kirletiyormuş kız bide pişik olmasın die sürekli değiştirmiş

meral arkadaşım dedi ki.
primanın yeni doğan bezlerinden 4 paket bitirdim dedi :))
baya almak lazımmış. ççok kirletiyormuş kız bide pişik olmasın die sürekli değiştirmiş

bakalım ben bir paket aldım, yetmedi yina alırız tayzesi.
sonrasında 3-6 kilo olanlardan almak gerekiyormuş.
ben önümüzdeki ayda 3-6 kiloluklarından birkaç paket alıcam.

Hepimiz oyleyiz. Cumartesi gunu bi alisveris yapayim dedim esimle market alisverisi o da. Canim cikti eve geldim 2 saat yattim .

aynen burcu,
biryerdem biryere gitmek ölüm artık.
hayırlısıyla şu iki ayımızda bitirirsek hemen acil tarafından kilolrımdan kurtulucam.

iş yerinde vedalaşma var :) herkes çok korkulu baktığımı söylüyor.
ne korkcamm beee doğurcaz işte kolaycaaalülülülülülü

günaydııııın herkeslereeee a.s. a.s. a.s.
geçmişe göz attım geldim 4 gün yoktum ya sadece, dünya yazı yazılmış okuyayım dedim gözüm döndü kafamçokkarıştı

o belgenin kaçıncı haftaya girince alınması gerekiyormuş???

ben süt bebe bisküvisinden oluşan mamamı az önce yedimkaydirigubbakcemile3 herkese afiyet olsun, bebişlere ilik kemik olsun..:içelim:

yarasın arzucum

boyuuuuu söylemedi gabilaCADIARZU

ben yemekte yiyeceğim -tatlicadiarzu-

aaaaaaaaa niye söylemedi uyuz???
afiyet şeker olsun meralcim

canımmmmmmmm

belim sırtım heryeim ağrıyoooo :sinifsinif: zor yürüyorum ya

sırtım ve sağ bacak iptal... oturduğum zaman da popom acıyo napcam ben otursam dert kalksam dert :sinifsinif:

aynen burcu,
hayırlısıyla şu iki ayımızda bitirirsek hemen acil tarafından kilolrımdan kurtulucam.

heeeeeeeeee kurtulursun sırnaşık şey emzirmiycen galiba sen kaydirigubbakcemile3 emzirirken yaparsın diyeti kaydirigubbakcemile3

aynen burcu,

Oyle valla. Arkadasim aradi simdi ne zaman simdi dogum dedi kasim sonu dedim. Bi sonraki ay yani dedi . Offf ben o gozle bakmadim hic . Evet ya bi dahaki ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…