evet nerden biliyorsun?
Canım ben seni tanıyorum.Aslında sende beni tanıyosun.Ben Kiskada çalışıyorum.adım Pınar.Hatırlarsın belki.davetiye vermeye geldiğinizde tanışmıştık.Yazdıklarınan sen olduğunu anladım.Erken doğum yaptığını biliyodum.İnşallah bir an önce herşey yoluna girer.
rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin arkadaşımgünaydın,
öncelikle hepinize çok teşekkürler, dualarınıza ihtiyacımız var. ufaklık halen küvezde ve umutlandırmamak için doktorlar bişi söylemiyorlar. Allah'a şükür akciğerinin desteklenmesinden başka şimdilik sorunu yok gibi gözüküyor. LÜtfen bel ağrısıyla birlikte gelen, sürekli olmayan kasık ağrılarını ciddiye alın. Gelip giden ağrılar bunlar ve geliş süreleride stabil. Yani 10 dk da bir 5 dk da bir gibi. Ağrı geldiğinde karın semsert oluyor. Sürekli bir sertlik yok yani sadece ağrı geldiğinde. Böyle bir durumda da mutlaka tam teşekküllü bir hastaneye başvurun. Kızımız Hacettepe de. Çok saolsunlar çok iyi bakılıyor. Ben tekrar girebilirsem yine yazarım. Kendinize ve bebişlerinize iyi bakın
boyuuuuu söylemedi gabilaCADIARZUdiyorum da ben napıcam bakalım... eşimle aldığımız karara göre bizim evimizde bilgisayar ve internet yok... opuyorumnanaktan neyse artık mesaj telefon falan idare ederiz :bbo:
aminnnnnnn :Saruboceq:
boyunu söylemedin annesiiiiiiiiiiiiii sengözlerimebaksanab
allah hepsini ve hepimizi nazarlardan saklasın
canım teşekkür ederim opuyorumnanaktan hepimiz evlat ve sevdiklerimizle çok mutlu çok güzel yıllar geçirelim inşallah :Saruboceq:
ben de alayım bezimi falan artık ya... yenidoğan huggies getirmişti bez sponsorumuz söyliyim primaya dönsün bari yerimseniben
amiiiiiiiinnnnnnncanım
dönsünler tabi:kedi:
dualarımız sizinle arkadaşım :Saruboceq: canı yürekten inanıyorum kızınızı sağlıkla eve götüreceğinize güçlü dur annesi kızının sana ihtiyacı var a.s.
sağol canım benimmaaşallah öykü kızımızaaa...sanada maaşallah annesii.. iyi olmanıza çok sevindim.
sÜt yoĞurt saatİİİİİİİİİİ
Canım ben seni tanıyorum.Aslında sende beni tanıyosun.Ben Kiskada çalışıyorum.adım Pınar.Hatırlarsın belki.davetiye vermeye geldiğinizde tanışmıştık.Yazdıklarınan sen olduğunu anladım.Erken doğum yaptığını biliyodum.İnşallah bir an önce herşey yoluna girer.
aa tanıdım canım..teşekkür ederim..eşine de selamlar..
kızlar bu arada rüyamda bebeğim elini uzattı karnımdan, aşağı bir bakıyorum mini minnacık bir el oyuncak bebek eli gibi, uzatıyorum parmağımı tutuyor.. sonra da tamamını görüyorum ve karnıma ellerimi uzatıp onu kucağıma alıyorum.. böyle her yer simli gibi ışıl ışıl parladı..
aa tanıdım canım..teşekkür ederim..eşine de selamlar..
Bende sürekli burayı takip ediyorum.Kısmet olursa aralıkta doğum yapıcam.Yazdıklarını okudukça bukadar tesadüf olmaz gibi geldi,sormadan edemedim.Dualarımız sizinle.Eve çıksın görmeye gelicez inşallah.kendine dikkat et.
belim sırtım heryeim ağrıyoooo :sinifsinif: zor yürüyorum ya
meral arkadaşım dedi ki.
primanın yeni doğan bezlerinden 4 paket bitirdim dedi :))
baya almak lazımmış. ççok kirletiyormuş kız bide pişik olmasın die sürekli değiştirmiş
Hepimiz oyleyiz. Cumartesi gunu bi alisveris yapayim dedim esimle market alisverisi o da. Canim cikti eve geldim 2 saat yattim .
yani çalışabilir raporu tatlım.
bilgin vardı seninde cuma SGK'ya da gittim.
bu formu ve sonrasında iş göremezlik raporunu+doğum raporunu ve birkaç istenilen belgeyle beraber SGK gitmek gerekiyormu.
doğum öncesi gitmeye gerek yokmuş.
ben süt bebe bisküvisinden oluşan mamamı az önce yedimkaydirigubbakcemile3 herkese afiyet olsun, bebişlere ilik kemik olsun..:içelim:
boyuuuuu söylemedi gabilaCADIARZU
ben yemekte yiyeceğim -tatlicadiarzu-
Dunurrrr
aynen burcu,
biryerdem biryere gitmek ölüm artık.
hayırlısıyla şu iki ayımızda bitirirsek hemen acil tarafından kilolrımdan kurtulucam.
aynen burcu,
biryerdem biryere gitmek ölüm artık.
hayırlısıyla şu iki ayımızda bitirirsek hemen acil tarafından kilolrımdan kurtulucam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?