2009 Aralık Anneleri

ayesbirim kullanıcısından alıntı
ii geceler..

hatırlayanlar olucaktır perşembe ağrı ile doktora gitmiştim. işte o gece doğum yaptım. 27+3 haftada kızım doğdu. normal doğum. şu an küvezde. solunum sıkıntısı dışında bir sorun yok gibi. lütfen dualarınızı eksik etmeyin bizden..
kızımız gelmiş dünyaya yerimseniben
çok sevindim bitanem iyi olmasına
allah bağışlasın, tez zamanda kucağına almayı evinize dönmeyi nasip etsin kızınla

kuzular selamm
ben hıc uyuyamıyorum gecelerı ya
yanlarım artık cok agrıyo
sırt ustu hıc yatamıyorum agrıyo karnım belım....
sagımda kaburgamın altında kafası war oglumun,
solumda ayakları saga solada yatırmıyo
at gıbı ayakta uyucam galıba artık ya
oooooofakannehir

burcuuuu doğru diyosun valla az kaldıı azzz.
korkmuyorum desemde gel içime sor bide senn off :sinifsinif:

Ben hep aman ya herkes nasil dogurduysa bende oyle dogurcam filan diyodum da yok simdi bende salliyorum cevreye . Gel bi de bana zor . tirs tirs olmaya basladim ben ufaktan . Bi de oyle diyince yani bidahaki ay mii filan . Off ben kasim sonu diyince sanki daha cok varmis gibi geliyordu .

aynennn dün gecemi anlattın sanki bana

günaydıın kızlaar bende anca vakit bulup girebildim. meralcim bebeğine maşallah kocamaan olmuuş. bizimde bu hafta kontorlümüz var inşallah herşey yolunda gider. kilo konusuna hiç girmiyorum benimde senden kalır yanım yok çünküü..

iş yerinde vedalaşma var :) herkes çok korkulu baktığımı söylüyor.
ne korkcamm beee doğurcaz işte kolaycaaalülülülülülü

fırt diye gelcek bacım merak etme opuyorumnanaktan zaten seninki meraklı gelmeye kaydirigubbakcemile3

günaydııııın herkeslereeee a.s. a.s. a.s.
geçmişe göz attım geldim 4 gün yoktum ya sadece, dünya yazı yazılmış okuyayım dedim gözüm döndü kafamçokkarıştı

hoşgeldinnnnn zemuszemus

burcuuuu doğru diyosun valla az kaldıı azzz.
korkmuyorum desemde gel içime sor bide senn off :sinifsinif:

9 ila 11 hafta da benim var :bbo: o da sezaryen demezse :1rolleyes: sezaryen 37'de miydi??? o zaman da 8 hafta varrrrrr delikafadulden

az kaldı yaa hamileliğin son zamanlarının tadını çıkaralım boşver. nasılsa günü gelince öle de bölede doğacak. Allahım hayırlısını versin hepimiz içn.

38 de alıyorlar sezeryanla cnm

ah baharım hıc sorma geberıyom agrıdan sızıdan
allahım saglık wersın
sabır wersın ne dıyeım

38 de alıyorlar sezeryanla cnm

benım kız acele davranmazsa 46 gun kaldı bızım doguma

iyi 9 haftam varmış yani git git bizmez şakkıdı :bbo:
ben hep sana takılıyodum mina beklemez normal doğurursun diye ama allah gönlüne göre versin pelincim... çok sağlıklı da olsalar erken doğanlar annede acayip bir yürek çarpıntısı oluyordur... sen yaşama onu, artık kimse yaşamasın inşallah :sinifsinif:

ha bak benımde 26 kasım dedı doktor amcamız erken gelmezse ınsallahkuzucum
sımdı ben dr gıdıyorum
agrılarım war bugun
ıhmaae gelmezzz
gelınce bılgı werıcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…