2009 Aralık Anneleri

:Saruboceq:---
sevinç çığlıkları atıyorum meralcim. en sonunda dileğime kavuştum.

İnan nasıl zor geliyo banada erkenden kalkmak 11 saat çalışmak hayırlısıyla 2 haftada bigeçsin bende sevinçten çığlık atıcamkaydirigubbakcemile2zor gewliyo artık bebeğimle başbaşa kalmak istiyorum hareketlerini iyice hissetmek istiyorum kızlar benim bebeğimde maşaallah 1,5kilo çok iyi dedi doktorumuz benim bebeğimde yukardaymı şuanlık sezeryan dedi ama bakalım bizim küçük bey dönerse normal doğum olacak inş. sağlıklı gelsinde bunları atklaatırız kızlar hayırlısıyla herkese sağlıklı bebişler inşaALLAHkaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:

Oyle valla. Arkadasim aradi simdi ne zaman simdi dogum dedi kasim sonu dedim. Bi sonraki ay yani dedi . Offf ben o gozle bakmadim hic . Evet ya bi dahaki ay
kıslar az kaldı az
benim raporumda doğum için 7 aralık yazdı
kalan sürem 9 hafta
bu haftayıda bitirirsem 8 kaldı:1shok:

inşallah canım sendende hayırlı haberler alırız.kaydirigubbakcemile2

meral cnm maşallah kızına gözunaydın

pelimcim canım teşekkür ederim
hepimizin yavrularına maşallahaaaaaaaaa

anaaaaaaaaaa naptın pelinim ya az kalmışş.
kucağına alcan yavrunu mis gibi ohhh

46 mi . akannehir

ewt çok az dımı 21 kasıma o kadar kaldı kızlar

amin inşallah bilgecıgım şöyle hazırlıklarım bitsin de öyle gideyım bu hafta odası duvarkagıdı olck
haftasonu odası gelip kurulacak daha çok iş var

ben ben ben gidiyorum :dance:
aa duymadın mı ?
bağırıyom geçen haftadan beri :roflol:
ilan vercem nerdeyse gazetelere falan kaydirigubbakcemile3
anaaaaaa arada konuşalım şeker

sevinç çığlıkları atıyorum meralcim. en sonunda dileğime kavuştum.
allah allah yaaaaaaa

valla benim kızda bu şekilde kalırsa sezeryan olur dedi dr.

şekerler yemek saatimiz gelmiiiiiiiiiş
biz öyküyle yemeğe çıkıyoruz.
hepimize afiyet olsun
yavrularımızada et, kemik, ilik olsuuuuuuuunnnnnnnnnn

bana da dr geçen gittiğimde 4 hafta sonra geldiğinde yanında vizite kağıdı getir dedi, izine çıkacaksan dedi sgk ya bildirim yapacaklarmış.. .. napıyım sizce kızlar ya, hiç çekilir katlanır gibi olmuyo iş bu saaten sonra ama, yinede emin değilim. ben.. birde eğer izne çıkmaya karar verirsem, bunlara haber vermem gerek yerime birini bulmaları için.. yani şimdi ben 4 hafta sonra gittiğimde tam 32+0 da mı dr.dan rağpor almam gerek.. ya bu işler biraz karmaşık

amin inşallah bilgecıgım şöyle hazırlıklarım bitsin de öyle gideyım bu hafta odası duvarkagıdı olck
haftasonu odası gelip kurulacak daha çok iş var

senin de çok işin varsa ben bittim pelin :sinifsinif:
oda boşalacak, duvarkağıdı alınacak, yaptırılacak, mobilya siparişi verilecek, duvarlar yapılacak ki ona uygun perde ve abajur seçilecek yaptırılacak... halı alınacak ohoooooooooo bittim ben bittiiiiiiiiim

üstelik dünden beri de tansiyonum benle kafa buluyo mafoldumben akşam hep düşüktü bugün yüksek mafoldumben 5 dakika önce ölçtürdüm 13,5 / 8,5 çıktı :bbo: üstelik de açım yani şu anda hani yemek sonrası olsa anlıyım da :sm_confused:

bana da dr geçen gittiğimde 4 hafta sonra geldiğinde yanında vizite kağıdı getir dedi, izine çıkacaksan dedi sgk ya bildirim yapacaklarmış.. .. napıyım sizce kızlar ya, hiç çekilir katlanır gibi olmuyo iş bu saaten sonra ama, yinede emin değilim. ben.. birde eğer izne çıkmaya karar verirsem, bunlara haber vermem gerek yerime birini bulmaları için.. yani şimdi ben 4 hafta sonra gittiğimde tam 32+0 da mı dr.dan rağpor almam gerek.. ya bu işler biraz karmaşık

slm kızlar nasılsınız minik bebişlerinizle bizde kahvaltımızı ettik ev işleri yapıcaz kızımlakaydirigubbakcemile3

arzucum sen şimdi çalışır raporu getircen işyerindeki danalar yine seni sinir edip istifa raddesine getirmeye çalışacak ve sen gerileceksin o gerginlik bebeğini etkileyecek... sen paşa paşa kullan 8 haftanı bence... gerçi o zaman da doğum sonrası izin çok kısa ama doğum mevzu yine gündeme gelince yine zorlamaya başlayacak bunlar seni lmaz:

dünüüüüüür
seslendin cevap verdim bi daha sesin çıkmadı napıyosun huuuuuuuuuuuuu

Ah dunur cok isimiz var bizim .Nasl olcak hic bilmiyorum . Kafam bi dunya . Tansiyon aman dikkat he dunur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…