sevinç çığlıkları atıyorum meralcim. en sonunda dileğime kavuştum.
o belgenin kaçıncı haftaya girince alınması gerekiyormuş???
canım 32. haftada alınması gerekiyormuş.
ben 31+2 de gitmiş oldum ve aldım.
yarasın arzucum
aaaaaaaaa niye söylemedi uyuz???
afiyet şeker olsun meralcim
-tatlicadiarzu-ne bileyimki tatlım
ben sağlıklı olduğunu öğrenince boyunu sormayı dahi akıl edemedim.
dosyasına yazmıştır belkidekafamçokkarıştı
canımmmmmmmm
sırtım ve sağ bacak iptal... oturduğum zaman da popom acıyo napcam ben otursam dert kalksam dert :sinifsinif:
heeeeeeeeee kurtulursun sırnaşık şey emzirmiycen galiba sen kaydirigubbakcemile3 emzirirken yaparsın diyeti kaydirigubbakcemile3
kıslar az kaldı azOyle valla. Arkadasim aradi simdi ne zaman simdi dogum dedi kasim sonu dedim. Bi sonraki ay yani dedi . Offf ben o gozle bakmadim hic . Evet ya bi dahaki ay
inşallah canım sendende hayırlı haberler alırız.kaydirigubbakcemile2günaydıın kızlaar bende anca vakit bulup girebildim. meralcim bebeğine maşallah kocamaan olmuuş. bizimde bu hafta kontorlümüz var inşallah herşey yolunda gider. kilo konusuna hiç girmiyorum benimde senden kalır yanım yok çünküü..
meral cnm maşallah kızına gözunaydın
anaaaaaaaaaa naptın pelinim ya az kalmışş.
kucağına alcan yavrunu mis gibi ohhh
46 mi . akannehir
iyi 9 haftam varmış yani git git bizmez şakkıdı :bbo:
ben hep sana takılıyodum mina beklemez normal doğurursun diye ama allah gönlüne göre versin pelincim... çok sağlıklı da olsalar erken doğanlar annede acayip bir yürek çarpıntısı oluyordur... sen yaşama onu, artık kimse yaşamasın inşallah :sinifsinif:
ha bak benımde 26 kasım dedı doktor amcamız erken gelmezse ınsallahkuzucum
sımdı ben dr gıdıyorum
agrılarım war bugun
ıhmaae gelmezzz
gelınce bılgı werıcem
anaaaaaa arada konuşalım şekerben ben ben gidiyorum :dance:
aa duymadın mı ?
bağırıyom geçen haftadan beri :roflol:
ilan vercem nerdeyse gazetelere falan kaydirigubbakcemile3
allah allah yaaaaaaasevinç çığlıkları atıyorum meralcim. en sonunda dileğime kavuştum.
İnan nasıl zor geliyo banada erkenden kalkmak 11 saat çalışmak hayırlısıyla 2 haftada bigeçsin bende sevinçten çığlık atıcamkaydirigubbakcemile2zor gewliyo artık bebeğimle başbaşa kalmak istiyorum hareketlerini iyice hissetmek istiyorum kızlar benim bebeğimde maşaallah 1,5kilo çok iyi dedi doktorumuz benim bebeğimde yukardaymı şuanlık sezeryan dedi ama bakalım bizim küçük bey dönerse normal doğum olacak inş. sağlıklı gelsinde bunları atklaatırız kızlar hayırlısıyla herkese sağlıklı bebişler inşaALLAHkaydirigubbakcemile5
amin inşallah bilgecıgım şöyle hazırlıklarım bitsin de öyle gideyım bu hafta odası duvarkagıdı olck
haftasonu odası gelip kurulacak daha çok iş var
bana da dr geçen gittiğimde 4 hafta sonra geldiğinde yanında vizite kağıdı getir dedi, izine çıkacaksan dedi sgk ya bildirim yapacaklarmış.. .. napıyım sizce kızlar ya, hiç çekilir katlanır gibi olmuyo iş bu saaten sonra ama, yinede emin değilim. ben.. birde eğer izne çıkmaya karar verirsem, bunlara haber vermem gerek yerime birini bulmaları için.. yani şimdi ben 4 hafta sonra gittiğimde tam 32+0 da mı dr.dan rağpor almam gerek.. ya bu işler biraz karmaşık
senin de çok işin varsa ben bittim pelin :sinifsinif:
oda boşalacak, duvarkağıdı alınacak, yaptırılacak, mobilya siparişi verilecek, duvarlar yapılacak ki ona uygun perde ve abajur seçilecek yaptırılacak... halı alınacakohoooooooooo bittim ben bittiiiiiiiiim
üstelik dünden beri de tansiyonum benle kafa buluyo mafoldumben akşam hep düşüktü bugün yüksek mafoldumben 5 dakika önce ölçtürdüm 13,5 / 8,5 çıktı :bbo: üstelik de açım yani şu anda hani yemek sonrası olsa anlıyım da :sm_confused:
Ah dunur cok isimiz var bizim .Nasl olcak hic bilmiyorum . Kafam bi dunya . Tansiyon aman dikkat he dunur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?