2009 Aralık Anneleri

birascık geç oldu ama ancak öğrendim geçmişten :kedi: :kedi:
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN BİLGE
bu çiçeklerde bu öpücükte sana
a.s. a.s. a.s. Şeniz Şeniz Şeniz
sevdiklerinle bebeğinle hayırlı sağlıklı uzuuuuun bir ömür geçirmen dileğiyle canımcığım opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Merhabalar ve hoşcakalın diyorum yine.
Arkadaşlar haftası 32 olan oldu mu? Doğum iznine çıkan ya da 37 ye kadar çalışabilir raporu alan var mı aranızda.
Bu rapor alınırken SAT a mı dikkat ediliyor yoksa bebeğin o haftaki ultrason görüntüsüne mi çünkü bazen bir kaç hafta önde görünüyor ya.
Benim SAT diye bir şey olmadığı için (kütrajdan sonra adet görmeden hamile kalmıştım) ilk zamanlar bebeğin boyutuna göre tahmini bir sat oluşturmuştuk. Onun için merak ediyorum.
Bilgeciğim benim bacak gittikce daha çok morarıp yayılıyor ama ilk günlerki gibi ağrımıyor neyseki.

bu soruyu bende merak ediyorum benimde sat ile usg uymuyor benimkide geri çıkıyor.

bilgee arkadaşım nice yıllara doğum günün kutlu olsunn.. bebeğinle sevdiklerinlea.s.

bilge tansiyonun çok yüksek tatlım
bu değerlere kadar çıktıysa dpktpruna bilg, vermek zorundasın.
benimde bu değerlere çıkarsam muhakkak bana ulaş dedi
allah korusun tansiyondan dolayı sorun yaşamanı istememyasakkelime
hadi biz de kaçıyoruz yemeğe
afiyet bal olsun size
Bende yemege kaciyim .
size afiyet bal olsun cnm

ben doktoruma sordum sata göre dogumun 5 aralık dedı
dogum ıznıne 2 ay geriye gidiyoruz 5 ekımde çıkabiliyorsun demıştı

Gecte dunur patron milleti iste. Tuttu beni . Gazeteye ve kariyere ilan verdik ama bulamadik istedigimiz kisiyi filan onun hakkinda beyin utulemesi yapti.

nolcakmış bulana kadar sen çalışmaya devam mı etcekmişin öyle mi uygun görmüş patron efendi

çok teşekkür ederim yasemin dilerim hepimiz çoluğumuzla çocuğumuzla tüm sevdiklerimizle sağlıklı uzun ömürler geçiririz opuyorumnanaktan

Meral çalışabilir raporu almış Ebrucum ama daha fazla ayrıntı bilmiyorum
Bahar da bu akşam itibarıyla doğum iznine çıkıyor... yani onun da çalışamaz raporu olmalı bu durumda yerimseniben
ama Ebrucum çok ihmal ettin sen o bacağı :1no2: tamam allaha şükür zaten tetanos aşısı oluyoruz ama bence göstermeliydin doktora ve rapor alıp dinlenmeliydin çünkü bu şekilde iyileşmesi çok daha uzun sürecek :sinifsinif:

selam ebru
ben cuma günü doktoruma kontrole gittim cnm.

31+2'de çalışabilir raporumu aldım.
SAT'a göre değil ultrasona göre bakıyorlar

mesela benim doğumum7 aralık
ben 14 kasım'a kadar çalışabilir raporumu aldım.
14 kasımda gidip iş göremez raporumu alıcam

bu arada doktora gittim ben. oğlum 29+3 ve 1070gr. ağırlığı. iyi dedi doktor baş aşşağı dönmüş. ama endişelendim açıkçası az geldi kilosu bana.

keşke rapor alsaydın dınlenıp daha kolay geçerdi bacagın
sen yınede çok yormmaya çalış cnm kendını

bu arada doktora gittim ben. oğlum 29+3 ve 1070gr. ağırlığı. iyi dedi doktor baş aşşağı dönmüş. ama endişelendim açıkçası az geldi kilosu bana.

Yok dunurcum benim yerime kimse alinmicak. Ben uzak baglantiyla isleri halletcem arada gelcem . Bi sorun oldugunda 4 aylik donemde bile olsam gelicem oyle gozukuyor. Eylul'le gelcez gibi buralara

hiçkimsenın bebegınlr kıyaslamayın dıyorlar bebegınızın boyu ve kılosunu
doktorun iyi dediyse problem yok demekkı endişelenmenı gerektırecek sıkma canını

bilgee arkadaşım nice yıllara doğum günün kutlu olsunn.. bebeğinle sevdiklerinlea.s.

çok teşekkür ederim inşallah hepimiz güzel günler görürüz evlatlarımızla sevdiklerimizle a.s.

benimki yükselmeye meğilli zaten meralcim... muayenehaneye gittiğimde de hep 13/8 seviyesinde oluyor onun dışında hep 11/7 sabit... dolayısıyla bu benim bünyem için aşırı bir tansiyon değil küçük 9 ve üzeri olursa ara demişti benimki

yemekte yedın baktır bakaılım bilge kaç olmuş tansıyonun

biraz daha bekliycem pelincim sonra ölçtürcem hani tam olarak bir sindireyim bakalım tavan yaparsa ne yapacak hesabı ama şu an 11-7 gibi geliyor bana

Yok dunurcum benim yerime kimse alinmicak. Ben uzak baglantiyla isleri halletcem arada gelcem . Bi sorun oldugunda 4 aylik donemde bile olsam gelicem oyle gozukuyor. Eylul'le gelcez gibi buralara

kuzumu da mı çalıştırcan erkenden dünürrrrrr yazık ona yaaaaaaa :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…