Bende yemege kaciyim .
geç değil mi dünür akannehir
Merhabalar ve hoşcakalın diyorum yine.
Arkadaşlar haftası 32 olan oldu mu? Doğum iznine çıkan ya da 37 ye kadar çalışabilir raporu alan var mı aranızda.
Bu rapor alınırken SAT a mı dikkat ediliyor yoksa bebeğin o haftaki ultrason görüntüsüne mi çünkü bazen bir kaç hafta önde görünüyor ya.
Benim SAT diye bir şey olmadığı için (kütrajdan sonra adet görmeden hamile kalmıştım) ilk zamanlar bebeğin boyutuna göre tahmini bir sat oluşturmuştuk. Onun için merak ediyorum.
Bilgeciğim benim bacak gittikce daha çok morarıp yayılıyor ama ilk günlerki gibi ağrımıyor neyseki.
bilge tansiyonun çok yüksek tatlımsenin de çok işin varsa ben bittim pelin :sinifsinif:
oda boşalacak, duvarkağıdı alınacak, yaptırılacak, mobilya siparişi verilecek, duvarlar yapılacak ki ona uygun perde ve abajur seçilecek yaptırılacak... halı alınacakohoooooooooo bittim ben bittiiiiiiiiim
üstelik dünden beri de tansiyonum benle kafa buluyo mafoldumben akşam hep düşüktü bugün yüksek mafoldumben 5 dakika önce ölçtürdüm 13,5 / 8,5 çıktı :bbo: üstelik de açım yani şu anda hani yemek sonrası olsa anlıyım da :sm_confused:
afiyet bal olsun sizehadi biz de kaçıyoruz yemeğe
size afiyet bal olsun cnmBende yemege kaciyim .
Gecte dunur patron milleti iste. Tuttu beni . Gazeteye ve kariyere ilan verdik ama bulamadik istedigimiz kisiyi filan onun hakkinda beyin utulemesi yapti.
birascık geç oldu ama ancak öğrendim geçmişten :kedi: :kedi:
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN BİLGE
bu çiçeklerde bu öpücükte sana
a.s. a.s. a.s. Şeniz Şeniz Şeniz
sevdiklerinle bebeğinle hayırlı sağlıklı uzuuuuun bir ömür geçirmen dileğiyle canımcığım opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Arkadaşlar haftası 32 olan oldu mu? Doğum iznine çıkan ya da 37 ye kadar çalışabilir raporu alan var mı aranızda.
Bu rapor alınırken SAT a mı dikkat ediliyor yoksa bebeğin o haftaki ultrason görüntüsüne mi çünkü bazen bir kaç hafta önde görünüyor ya.
Benim SAT diye bir şey olmadığı için (kütrajdan sonra adet görmeden hamile kalmıştım) ilk zamanlar bebeğin boyutuna göre tahmini bir sat oluşturmuştuk. Onun için merak ediyorum.
Bilgeciğim benim bacak gittikce daha çok morarıp yayılıyor ama ilk günlerki gibi ağrımıyor neyseki.
nolcakmış bulana kadar sen çalışmaya devam mı etcekmişin öyle mi uygun görmüş patron efendi
çok teşekkür ederim yasemin dilerim hepimiz çoluğumuzla çocuğumuzla tüm sevdiklerimizle sağlıklı uzun ömürler geçiririz opuyorumnanaktan
Meral çalışabilir raporu almış Ebrucum ama daha fazla ayrıntı bilmiyorum
Bahar da bu akşam itibarıyla doğum iznine çıkıyor... yani onun da çalışamaz raporu olmalı bu durumda yerimseniben
ama Ebrucum çok ihmal ettin sen o bacağı :1no2: tamam allaha şükür zaten tetanos aşısı oluyoruz ama bence göstermeliydin doktora ve rapor alıp dinlenmeliydin çünkü bu şekilde iyileşmesi çok daha uzun sürecek :sinifsinif:
bu arada doktora gittim ben. oğlum 29+3 ve 1070gr. ağırlığı. iyi dedi doktor baş aşşağı dönmüş. ama endişelendim açıkçası az geldi kilosu bana.
bilgee arkadaşım nice yıllara doğum günün kutlu olsunn.. bebeğinle sevdiklerinlea.s.
bilge tansiyonun çok yüksek tatlım
bu değerlere kadar çıktıysa dpktpruna bilg, vermek zorundasın.
benimde bu değerlere çıkarsam muhakkak bana ulaş dedi
allah korusun tansiyondan dolayı sorun yaşamanı istememyasakkelime
yemekte yedın baktır bakaılım bilge kaç olmuş tansıyonun
Yok dunurcum benim yerime kimse alinmicak. Ben uzak baglantiyla isleri halletcem arada gelcem . Bi sorun oldugunda 4 aylik donemde bile olsam gelicem oyle gozukuyor. Eylul'le gelcez gibi buralara
bu arada doktora gittim ben. oğlum 29+3 ve 1070gr. ağırlığı. iyi dedi doktor baş aşşağı dönmüş. ama endişelendim açıkçası az geldi kilosu bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?