2009 Aralık Anneleri

CANIM doğum günün kutlu olsun dün internet olmadığı için kutlayamadım inşallah oğluşun eşin ailen ve sevdiklerinle nice yaşlara a.s.a.s.a.s.a.s.

way way waaaaaay
insanlar neler yapıyorlar yaw

istediğin fotoğrafı da içine ekleyebiliyorlarmış düşünsene penguenlerin kafasını tüm aile üyelerinin kafa fotoğrafıyla değiştirtcen :roflol: çocuk penguen ailesini görerek yaşayacak odasında sırnaşık şey

hiçkimsenın bebegınlr kıyaslamayın dıyorlar bebegınızın boyu ve kılosunu
doktorun iyi dediyse problem yok demekkı endişelenmenı gerektırecek sıkma canını

bebeğimin sağlığı ön planda tabiki benim için. ister istemez düşündüm eksik bişeymi yapıyorum iyi besleyemiyomuyum bebeğimi diye. ilk 4ayında düzgün besleyemedimde doğru düzgün bulantılarım ağırdı. suçluluk duyuyorum bu yüzdende :çok üzgünüm:

Alissin dunur :)

CANIM doğum günün kutlu olsun dün internet olmadığı için kutlayamadım inşallah oğluşun eşin ailen ve sevdiklerinle nice yaşlara a.s.a.s.a.s.a.s.

çok teşekkür ederim melikecim opuyorumnanaktan hepimiz inşallah :Saruboceq:
sen perşembe kontrole gitmemiş miydin :1rolleyes: nedir vaziyet sengözlerimebaksanab

kızlar benim bağlantıda sorun var giremedim baya zamandır.. bakiiim neler yazılmış çizilmiş

bu arada kızlar perşembe gittim minik kızımı görmeye 28+1 1256 gr yaklaşık 35 cm boyunda olmuş başaşağı duruyordu ve uyuyordu pek oynamadı yüzünü de çok net göremedik o yüzden ama doktor iyi olduğunu söyledi o yeter ben test yaptırdım şeker 50 lik 151 çıktı halbuki sadece 5 kilo aldım bugüne kadar (((((( demir gene eksik günde 2 tane içiyorum zaten birde idrarda iltihap varmış benden haberler bu kadar çarşamba akşamından bu yana giremedim geçmişi okumaya kalbim dayanamaz korkuyorum çok uzun :kedi: umarım herkes iyidir sorun yoktur

hiç suçluluk duyma ilk 3 ay zaten bebişin senın kanından beslenıyor yedıklerının hiç etkısı yok sen bulantıların yuzunden yemesende yada çok ii beslensende ilk 3 ay çok önemlı degil o alacagını alıyor senden ilk 3 ay sonrası baslıyoruz beslemeye yavrucukları

canım az bir kiloda değilki bebeğin niye endileşenleniyorsunki
bak doktorunda sorun olmadığı belirtmiş zaten.

kıyaslama yapıyorum sanırım pelininde dediği gibi. 1200, 1350, 1500gr.ları duyunca. bide başta düzgün beslenemememin verdiği suçluluk duygusu yüzünden endişelendim sanırım. senağlama

maşallah kızına cnm
ee diyetmı verdi doktorun sen birde diyet yaparsan 7-8 kıloyla bitirirsin hamılelıgı
kalbini saglama al bir bebiş daha geldi topiğimizin birde ablası oldu

maşallah kuzucuğa seninki de boylu olacak demek ki benimkine 28+0'da 36 cm uzun demişlerdi kaydirigubbakcemile5
sorunlu tek haber ayesbirim'in doğum yapmış olması... bebeği kuvözde hacettepe üniversitesinde... solunum sorunu çözülünce her şey çok güzel olacak melikecim en önemli başlık bu sanırım

oyyy maaşallah annesi kızına
benimde kan ve demir eksikliğim çoktu harnup pekmezi ye elma ye dedi sağlık ocağındaki hemşire, yedim düzenli bir şekilde şimdi iyi kanımda demirimde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…