2009 Aralık Anneleri

canım az bir kiloda değilki bebeğin niye endileşenleniyorsunki
bak doktorunda sorun olmadığı belirtmiş zaten.

kıyaslama yapıyorum sanırım pelininde dediği gibi. 1200, 1350, 1500gr.ları duyunca. bide başta düzgün beslenemememin verdiği suçluluk duygusu yüzünden endişelendim sanırım. senağlama

merak etme hayatım, endişelnemene de gerekecek bişey yok, olsa inan doktor çat diye söylerdi.. her bebeğin gelişim hızı farklı oluyor, bunu bugün ben sana siyorum mesela yarın öbür gün ben gittiğim de banada kilo düşük gelswe senin gibi endişelenirim kesin.. ama aslında yapmamız gerek.. örneğin canan 5 kilo aldı şuana kadar ben 15 kilo :kedi:kaydirigubbakcemile3:sinifsinif:mafoldumben ayyy tövbe tövbeee gülüyim mi ağlıyımmı verdiğim örneğe bakkaydirigubbakcemile3 yani demek istediğim bünyeden bünyeye farkettiği gibi bebek bünyeside aynı şekilde canımın içiiii... şuan benim bebeğim senden daha ağır diyelim, doğum a kadar senin minik benimkini geçebilir.. anladın mı?? yani bunda takılacak çok bişey yok.. artık haftamız da ilerlediği için bebeğin gelişiminde bir sorun olsaydı doktor sana gerekli uyarıları yapardı emin ol..yerimseniben

femur uzunluğu 5.37 mm X 7 yaparsak 37.59 oluyor dayısı uzun ona çekecek kilosu da çok iyi dedi 1100 normali senin kız 1256 olmuş dedi ayesbirim in bebiş nasıl neden olmuş ayyyy ben geçmişe bir bakayım inşallah en kısa zamanda düzelir heyecan oldu yaaaa teker teker başladık doğurmaya

kızlar bişey sorucam size.
akıntı gibi değil de resmen su gibi bişey geliyor az az dünden beri. koku yok renk yok. ne bu şimdi ya?

5 mmden çok azıcık uzun da benimkinin femuru daha doğrusu ben 5 gördüm o hesapla 35 cm mi dedim 36 dedi doktor... hayırlısı olsun ha uzun ha kısa
akıntısı ve sancısı vardı perşembe günü gitti doktora riske atmamak için iyi ki de gitmiş

kızlar bişey sorucam size.
akıntı gibi değil de resmen su gibi bişey geliyor az az dünden beri. koku yok renk yok. ne bu şimdi ya?

akannehir bahar doktorunu ara diyorum... nedir bilmiyorum ama ilk aklıma gelen muhtemelen senin de aklına gelmiştir ara hemen doktorunu

Şeniz Şeniz Şeniz
sen ne tatlı tatlı konuşuyon ööööyle!
iyi dedi doktor tesellimde bu. sağol canım benim!
aldığın kiloyuda hiiiiç takma kafana.
bebeğin iyi olsun yeterki!
kilo dediğin nedir ki!
doğumdan sonra diyet ve harekete bakar. fıstık gibi oluruz gene şakkıdı

bahar ara bakalım doktorunu bu saatten sonra ne olursa olsun hemen doktoru arayacagız arkadaslar hiçbirşeyı önemsememezlık yapamayız

kızlar kızlar brşey soram mı ben dün akşamdan beri yürüyemiyorum sağ bacağımı basınca kalçama ve kuyruk sokumuma bir sancı saplanıyor adım atamıyorum sizde de oluyor mu zaten oturunca ağrıyordu kuyruk sokumum ama şimdi yürümemi de engelliyor yok kesin kuyruğum çıkacak kedileri seviyorum diye kedi gibi olucam galibaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…