canım az bir kiloda değilki bebeğin niye endileşenleniyorsunki
bak doktorunda sorun olmadığı belirtmiş zaten.
kıyaslama yapıyorum sanırım pelininde dediği gibi. 1200, 1350, 1500gr.ları duyunca. bide başta düzgün beslenemememin verdiği suçluluk duygusu yüzünden endişelendim sanırım. senağlama
maşallah kuzucuğaseninki de boylu olacak demek ki benimkine 28+0'da 36 cm uzun demişlerdi kaydirigubbakcemile5
sorunlu tek haber ayesbirim'in doğum yapmış olması... bebeği kuvözde hacettepe üniversitesinde... solunum sorunu çözülünce her şey çok güzel olacak melikecim en önemli başlık bu sanırım
tamam deme sen vereliniortak
meyveler yeniyomu bu arada?
femur uzunluğu 5.37 mm X 7 yaparsak 37.59 oluyor dayısı uzun ona çekecek kilosu da çok iyi dedi 1100 normali senin kız 1256 olmuş dedi ayesbirim in bebiş nasıl neden olmuş ayyyy ben geçmişe bir bakayım inşallah en kısa zamanda düzelir heyecan oldu yaaaa teker teker başladık doğurmaya
:mymeka: yok yaaaaa :mymeka:
gönder ben bakarım gelinimealışsın mışşşşşşş :umursamaz:
bakarım da tabii o zaman süt kardeş olurlar ki göbek kertmesinin bi anlamı kalmaz :sinifsinif:
kızlar bişey sorucam size.
akıntı gibi değil de resmen su gibi bişey geliyor az az dünden beri. koku yok renk yok. ne bu şimdi ya?
kızlar bişey sorucam size.
akıntı gibi değil de resmen su gibi bişey geliyor az az dünden beri. koku yok renk yok. ne bu şimdi ya?
:O) Sen ne yaptin tansiyonu
merak etme hayatım, endişelnemene de gerekecek bişey yok, olsa inan doktor çat diye söylerdi.. her bebeğin gelişim hızı farklı oluyor, bunu bugün ben sana siyorum mesela yarın öbür gün ben gittiğim de banada kilo düşük gelswe senin gibi endişelenirim kesin.. ama aslında yapmamız gerek.. örneğin canan 5 kilo aldı şuana kadar ben 15 kilo :kedi:kaydirigubbakcemile3:sinifsinif:mafoldumben ayyy tövbe tövbeee gülüyim mi ağlıyımmı verdiğim örneğe bakkaydirigubbakcemile3 yani demek istediğim bünyeden bünyeye farkettiği gibi bebek bünyeside aynı şekilde canımın içiiii... şuan benim bebeğim senden daha ağır diyelim, doğum a kadar senin minik benimkini geçebilir.. anladın mı?? yani bunda takılacak çok bişey yok.. artık haftamız da ilerlediği için bebeğin gelişiminde bir sorun olsaydı doktor sana gerekli uyarıları yapardı emin ol..yerimseniben
aradım hemen gel diyo off yaaa vallaa artık çok geriliyorummm
bişey yoktur merak etmeyin haaa
size diyorummm
hemen gidiyorum dünür :kedi:
size diyorummm
size diyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?