2009 Aralık Anneleri

Ya bugun benimde biraz agrim var aslinda . Normalde bisey yok ama yururken karnimin en alt kismina sanci giriyo nedense oturunca geciyo.

evet canım bende de arada oluyor sinirler sıkışıyor artık o yüzden oluyor

aradım hemen gel diyo off yaaa vallaa artık çok geriliyorummm
bişey yoktur merak etmeyin haaa
size diyorummm

tabii ki baharcım konuştuk ya beren en son doğanlardan biri olacak yerimseniben sen eşinle atla git bizi de habersiz bırakma hadi bakayım opuyorumnanaktan rahat ol tamam mı zemuszemus

Hoca verir talkimi kendi yutar salkimi . Ya dunur tansiyonda bi o kadar onemli . Niye atliyorsun ki allam ya .

atlamadım yemeği iyice sindirmeyi bekledim dünür ben aynı 13,5 - 8,5 çıktı :umursamaz: bizim doktor beceremiyo bence :umursamaz:

bilgee tansiyonun mu çıkmış senin??? aradın mı dr. u bişey dedimi?

benim doktora her gidişimde bu seviyede çıkıyo arzucum bu seviyedeki tansiyon için aramam yani

benim de arada oluyor bacağım çekiyor basamıyorum falan sonra kendiliğinden geçiyor, uzun süre oturduktan sonra oluyor genelde

Ya bugun benimde biraz agrim var aslinda . Normalde bisey yok ama yururken karnimin en alt kismina sanci giriyo nedense oturunca geciyo.

hadi bakim sen de ara doktorunu akannehir

allahım bu ne uğramaya uğradık ha topikçene mafoldumben birisi bi nazar duası bi şey okusun kızlar

selam kızlar geldım doktordan
kasık agrılarım ıcın tahlıl yaptı ıltıhap cıktı ılac werdı
kılosu falan normal zaten gecen solemıstıbenım kendı doktorum 2 kılo dıye:nazar
bıde ters durdugu ıcın sag tarafımda kaburgama baskı yapıyo mus
o agrıda ondan dedı:

baharcım dıkkat et
ama panık yapma hemen doktorlara gıdıp soralım ıhmal yok panık de yok

iyi bari temiz raporunu almışsın
darısı ağrısı sancısı akıntısı vs olan diğerlerinin başına

Dunur sacmalama :mymeka: Atla git bi eczane de olctur. Tansiyonun su an yuksek. :mymeka: Umursanmicak bisey sanki .

bendede var o burcu sanırım eylulde dogum poziyonunu aldı o yuzden yururken sancı oluyor oturunca geçiyor
batıyor gibi sancı dımı

Evet evet boyle batma acisi gibi. Oturunca sorun yok ama ayagi kalkinca boyle batma gibi bisey oluyor yurumeye devam edince geciyor . Bu araalar biraz asagilarda da hissetmeye basladim Eylulu.

iyi bari temiz raporunu almışsın
darısı ağrısı sancısı akıntısı vs olan diğerlerinin başına

ewet canım kısmen rahatladım
ama fıtıl werdı kendı dr danısmadan almak ıstemıyorum ama ya

ınsallah herkesler ıyı olur ya
zaman daraldıkca sıkıntılarımız artıyo normal olarak

munoral werdı tek doz antıbıyotık
gece yatarken suda erıtıp ıcıcıekmısım

normal dogum pozisyonu o o zaman burcucugum iyi sevın bile normal istyrsun ya inşallah benımle aynı şikayet çunku dediğimiz gibi pozisyon aldı senın kız

Dunur sacmalama :mymeka: Atla git bi eczane de olctur. Tansiyonun su an yuksek. :mymeka: Umursanmicak bisey sanki .

kuzucum iyi de benim hep böle... perşembe günü kendi doktorumda da 13-8di... bünyem stress altında bunu yapıyor stress yokken de 11-7de sabitliyor hakikaten şu seviye umursanmayacak bir seviye benim bünyem için take it easy dünürcüm şakkıdı

iyi çok şukur Allah beterlerınden saklasın

ay ben artık ayak tırnagımı bile keserken zorlanıyorum göbişten
ay bende aynı
geçen hafta kız kardeşime kestirdim

aradım hemen gel diyo off yaaa vallaa artık çok geriliyorummm
bişey yoktur merak etmeyin haaa
size diyorummm
baharla konuştum şimdi annesiyle babası gelmiş birlikte gidiyorlar
bahar iyide doktorunun panik hali onuda geriyor
iç çamaşırı epey ıslanmış
kızım git hemen dedim bende
allah korusun suyu geliyorsa ve bebek susuz kalırsao daha da kötü

beni araryıp bilgi verecek bende sizi bilgilendiririm kıslar

bahar ara bakalım doktorunu bu saatten sonra ne olursa olsun hemen doktoru arayacagız arkadaslar hiçbirşeyı önemsememezlık yapamayız
aynen öyle
tereddüt etmeden hemen aramalıyız kıslar

stres yapma
sakıon olmaya çalış
belkide bi,rşey yoktur tedbir amaçlı gidiyorsun
nolur sıkma kendını canım
dr kızmış durumda
bahar değil ama dr'u daha stresli

dikkatli ol germe kendini canım, sakin ol tek başınada gitme mümkünse. habersizde bırakma bizi emi
arıycak beni bende size yazarım arkadaşlar

bizim yavrular ağırlaştı tabe baskı yapıyorlar

aynen kızlar benimkide kafasını aşağı doğru ittiriyor galiba.. baskı oluyor ara ara kasıklarımda.. şuanda bile var az önce lavaboya giderken sandım ki aşağı düşecek o kadar hissettim yanii

bilgecim senin oğlunun detaylı bilgilerini bana yazarmısın
geçmiş çok uzun diye okuyamadım tatlım,
kuzucuğun ne kadar olmuş sen kaç kilo almışsın
sağlıklığı nasıl?

inşallah suyu değildir ama başka da ne olabilir aklıma bir şey gelmiyo :sinifsinif:
o doktoru var yaaaaaaa :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…