ay bende aynı
geçen hafta kız kardeşime kestirdim
baharla konuştum şimdi annesiyle babası gelmiş birlikte gidiyorlar
bahar iyide doktorunun panik hali onuda geriyor
iç çamaşırı epey ıslanmış
kızım git hemen dedim bende
allah korusun suyu geliyorsa ve bebek susuz kalırsao daha da kötü
beni araryıp bilgi verecek bende sizi bilgilendiririm kıslar
aynen öyle
tereddüt etmeden hemen aramalıyız kıslar
dr kızmış durumda
bahar değil ama dr'u daha stresli
arıycak beni bende size yazarım arkadaşlar
bizim yavrular ağırlaştı tabe baskı yapıyorlar
bilgecim senin oğlunun detaylı bilgilerini bana yazarmısın
geçmiş çok uzun diye okuyamadım tatlım,
kuzucuğun ne kadar olmuş sen kaç kilo almışsın
sağlıklığı nasıl?
selamm herkese.bugun eşim işten ayrılıyor kızlar,,sizlerden dua istıyorum...azra kızımız kısmtıyle bereketıyle gelecek inş buna inanıyorum...
doğum yapan arkadaşlarında allah yardımcısı olsun bebişlerine sağlık sıhhat versin...
bu gün 30+2 sıkılmaya başladımlülülülülülü
munoral werdı tek doz antıbıyotık
gece yatarken suda erıtıp ıcıcıekmısım
selamm herkese.bugun eşim işten ayrılıyor kızlar,,sizlerden dua istıyorum...azra kızımız kısmtıyle bereketıyle gelecek inş buna inanıyorum...
doğum yapan arkadaşlarında allah yardımcısı olsun bebişlerine sağlık sıhhat versin...
Doğum yapan arkadaşlarında allah yardımcısı olsun bebişlerine sağlık sıhhat versin...
benım cok erken başladı süt gelme olayı,,25. haftamda falandı sanırım halende gelıyo...ozellıkle karnımda bebeğimi severkenn gogüslerım acıyo bırden ıslanıyo:)günaydın kızlar.nasılsınız bakalım.akşam banyo yaptım, iç çamaşır pijama falan temiz giydim.sabah kalktım, göğsümün hizasında lekeler vardı, biraz büyüktü. sanırım göğsümden süt gelmiş.normal mi kızlar. olan var mı böyle bir şey. çünkü başka bir şey olması imkansız.göğsümün birinde süt gibi çok az ıslaklık var ama çok az.
sıkma canını sakın dediğin gibi bebişin rızkıyla kısmetıyle gelecektır inşallah gönlune göre tez vakıtte işe girer eşin
amın saol canım..cok şukur uzgun değilim eşim cok ıstıyodu o kurumdan ayrılmayı rabbım ınş yenı kapılar acar bebeğimiz bereketyle gelır buna ınanıyorum.dualarınızı ısterım ama:1hug:
yapma yavv sıkılmak yok durun biraz sıkın dışınızı ya
kuzularımızın daha cigerleri gelişecekklava:
amin :Saruboceq:
senin de dediğin gibi her bebek gibi Azra bebek de bereketiyle gelecek inancını yitirme yerimseniben
canım benim hiç kendini sıkma evinize melek gelecek o size bereket getirecektir
nasıl da endişeleniyorsun değil mi canım.. hiç merak etme Allah onun rızkını verecek, eşine hayırlı kapılar açacak merak etme.. dua et, hamile eşin ettiği dua kabul olurmuş eşime hayırlı iş güç kuvvet ver, nasibimizi bol ve bereketli ver yarabbiiim diye her gece duanı oku.. Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?