2009 Aralık Anneleri

senıde çok sevıyorum ay insanları sevme nedenımde degişti :)
hemen yaz valla meralciğim arayıp biz hepimiz panik yaptırmayalım şimdi
inşallah ii haberlerini alacagız

selamm herkese.bugun eşim işten ayrılıyor kızlar,,sizlerden dua istıyorum...azra kızımız kısmtıyle bereketıyle gelecek inş buna inanıyorum...
doğum yapan arkadaşlarında allah yardımcısı olsun bebişlerine sağlık sıhhat versin...

ben de cıkıyorum kızlar boynum omuzlarım hep tutulmus nasıl basıma wuruyo agrısı
yatayımda dınleneyım gecer belkı
kendınıze ıyı bakın aksama gelırımopuyorumnanaktan

bilgecim senin oğlunun detaylı bilgilerini bana yazarmısın
geçmiş çok uzun diye okuyamadım tatlım,
kuzucuğun ne kadar olmuş sen kaç kilo almışsın
sağlıklığı nasıl?

tatlım ben 15 kilo aldım doktor artık pes etti kaydirigubbakcemile3
boyu 36 cm 1450gr kilomuz... 77mm kafa çapı yani azıcık (!!!) koca kafalıyız... allaha bin şükür gayet iyi durumda ve 1 hafta önden gidiyor... benim de tansiyonun yükselme meyili dışında bir sorunum yok... çarşamba sabahı önce açlık kan şekeri ardından da 50lik şeker testine gircem orada takke düşecek kel görünecek zaten :kedi:

sıkma canını sakın dediğin gibi bebişin rızkıyla kısmetıyle gelecektır inşallah gönlune göre tez vakıtte işe girer eşin

bu gün 30+2 sıkılmaya başladımlülülülülülü

yapma yavv sıkılmak yok durun biraz sıkın dışınızı ya
kuzularımızın daha cigerleri gelişecek klava:

meyveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
mürdüm erikle armut yiyoruz bizzzzzzzz cokacimcoook

amin :Saruboceq:
senin de dediğin gibi her bebek gibi Azra bebek de bereketiyle gelecek inancını yitirme yerimseniben

canım benim hiç kendini sıkma evinize melek gelecek o size bereket getirecektir

Amanda aman meyva saatımız gelmıŞ kızlar bende Şeftalı var ama kocıŞ nerden bulduysa maŞallah hem kaya hem sarı daha olmamıŞ ve bır tane daha var ama onu yazmıyım

benım cok erken başladı süt gelme olayı,,25. haftamda falandı sanırım halende gelıyo...ozellıkle karnımda bebeğimi severkenn gogüslerım acıyo bırden ıslanıyo:)

şuu 30 hafta nasıl geçtı anlamadım bıle ama yaklaştıkça geçmııyor gıbı hakkaten gunlera.s

nasıl da endişeleniyorsun değil mi canım.. hiç merak etme Allah onun rızkını verecek, eşine hayırlı kapılar açacak merak etme.. dua et, hamile eşin ettiği dua kabul olurmuş eşime hayırlı iş güç kuvvet ver, nasibimizi bol ve bereketli ver yarabbiiim diye her gece duanı oku.. Şeniz

aslında endişelenmıyorum canım,,rabbım rızıksız koymaz da tabı kolay değil guzel bı duzenımız vardı ama eşim sevmıyodu patronunu falan.şimdi teklıfler falan var fakat bu karar aşamaları sıkıntılı tabi rabbım yardımcımız olsun,,şimdi tekrar bı duzen oturtmaya çalışıcaz.inş dediğn gıbı guzel kapılar acılır içimize siner yeni işi.bende kalbımı ferah tutuyorum kı bebeğimin huzuru herşeyden onemlı şuan benım için.
sızede cok teşekkur ederım,,bır suru hamılenın duasını aldıma.s.

slm kızlar... ben de aranızdayım ama pek yazmıyorum genelde okuyorum yazdıklarınızı... kızım iyi büyüyor... bu aralar çok hareketli. bir sıkıntımız yok şükür. işte boş oldukça sizlerleyim. yalnız olmadığımı bilmek rahatlatıyor beni....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…