meral uzakmı baharın işyeriyle doktorunun arası
aman aman tatlım sen yinede dikkat etkuzucum iyi de benim hep böle... perşembe günü kendi doktorumda da 13-8di... bünyem stress altında bunu yapıyor stress yokken de 11-7de sabitliyor hakikaten şu seviye umursanmayacak bir seviye benim bünyem için take it easy dünürcüm şakkıdı
ay bende seni seviyorum pelimcimŞenizsenıde çok sevıyorum ay insanları sevme nedenımde degişti :)
hemen yaz valla meralciğim arayıp biz hepimiz panik yaptırmayalım şimdi
inşallah ii haberlerini alacagız
dualrımız sizler için canımselamm herkese.bugun eşim işten ayrılıyor kızlar,,sizlerden dua istıyorum...azra kızımız kısmtıyle bereketıyle gelecek inş buna inanıyorum...
doğum yapan arkadaşlarında allah yardımcısı olsun bebişlerine sağlık sıhhat versin...
niyeki şekerimbu gün 30+2 sıkılmaya başladımlülülülülülü
ay benim içinde yat azıcıkben de cıkıyorum kızlar boynum omuzlarım hep tutulmus nasıl basıma wuruyo agrısı
yatayımda dınleneyım gecer belkı
kendınıze ıyı bakın aksama gelırımopuyorumnanaktan
maşallah maşallah canımtatlım ben 15 kilo aldım doktor artık pes etti kaydirigubbakcemile3
boyu 36 cm 1450gr kilomuz... 77mm kafa çapı yani azıcık (!!!) koca kafalıyız... allaha bin şükür gayet iyi durumda ve 1 hafta önden gidiyor... benim de tansiyonun yükselme meyili dışında bir sorunum yok... çarşamba sabahı önce açlık kan şekeri ardından da 50lik şeker testine gircem orada takke düşecek kel görünecek zaten :kedi:
afiyet olsun tatlımmeyveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
mürdüm erikle armut yiyoruz bizzzzzzzz cokacimcoook
tamam şekerim hemen yazıcam merak etmemeral aman haber verin hee... Allahım yardımcısı olsun.
aslında endişelenmıyorum canım,,rabbım rızıksız koymaz da tabı kolay değil guzel bı duzenımız vardı ama eşim sevmıyodu patronunu falan.şimdi teklıfler falan var fakat bu karar aşamaları sıkıntılı tabi rabbım yardımcımız olsun,,şimdi tekrar bı duzen oturtmaya çalışıcaz.inş dediğn gıbı guzel kapılar acılır içimize siner yeni işi.bende kalbımı ferah tutuyorum kı bebeğimin huzuru herşeyden onemlı şuan benım için.
sızede cok teşekkur ederım,,bır suru hamılenın duasını aldıma.s.
slm kızlar... ben de aranızdayım ama pek yazmıyorum genelde okuyorum yazdıklarınızı... kızım iyi büyüyor... bu aralar çok hareketli. bir sıkıntımız yok şükür. işte boş oldukça sizlerleyim. yalnız olmadığımı bilmek rahatlatıyor beni....
öznur nerelerde acaba msndede yok
aman aman tatlım sen yinede dikkat et
maşallah maşallah canım
sen şimdi kaç haftalık oldun?
benim kızın kafasıda birazcık küçük teyzesi:kedi:
afiyet olsun tatlım
bende 1 elme ve yarım muz yedim
şimdi arkadaşım keçi boynuzu getirmiş onu kemiriyorum.
söylemesi ayıp bayılırım keçi bornuzuna.
yanımda muz, elma, şeftali getirdim.
bişrazdan şeftalimi yerimcokacimcoook
tamam şekerim hemen yazıcam merak etme
dua edelim bahar için:Saruboceq:
ayyy peliiiiiin kalbimiz nasılda birmiş tam onu soracaktımm hee.. çok yaşa sen.. eveeett öznur hakkında bilgisi olanlaaar..
SLM ARKADAŞLAR ALLAH IM HEPİMİZİN EVLADINI BAĞIŞLASIN BENİM KARNIMDA KASIKLARIMDA AĞRI OLUYO VARMI AYNI ŞİKAYETLER YUZUNDEN DEVAMLI DOKTORUNU ARAYAN:hulya:
slm kızlar... ben de aranızdayım ama pek yazmıyorum genelde okuyorum yazdıklarınızı... kızım iyi büyüyor... bu aralar çok hareketli. bir sıkıntımız yok şükür. işte boş oldukça sizlerleyim. yalnız olmadığımı bilmek rahatlatıyor beni....
SLM ARKADAŞLAR ALLAH IM HEPİMİZİN EVLADINI BAĞIŞLASIN BENİM KARNIMDA KASIKLARIMDA AĞRI OLUYO VARMI AYNI ŞİKAYETLER YUZUNDEN DEVAMLI DOKTORUNU ARAYAN:hulya:
14:04 de yazmış gidiyrm diye bilge
slm güzel anneler nasılsınız.özledim sizi yahuu nasıl bebişelrimiz
ben bir mesaj atayım telefonuna öznurun sende çok yaşa arzu :)
selam kızlar ya bahara ne oldu yine inş.bişey yoktur beni acayip stres bastı bu aralar iki erken doğum yapan arkadaş var Allah yardımcımız olsun kızlar
slm bulutcum nasılsın dün konuştuk ama ismin neydi senin?
meral uzakmı baharın işyeriyle doktorunun arası
yarım saat oldu mu bahar çıkalı fisfisfis
slm güzel anneler nasılsınız.özledim sizi yahuu nasıl bebişelrimiz
Oznuru aradim simdi usutmus rapor almis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?