2009 Aralık Anneleri

iyiym cnm ne yapıyım evdeyim işte bebişimle oturuyoruz işimizi bitirdik

hoşgeldin fatma
bende merak etmeye basladım nstye falan soktular sanırım aramak istyrm çok ama bekleyelımmı ne dersınız 1 saatde kısa sure degilki Allah yardımcısı olsun

ben senı seviyorum meralciğim ama kılo akaydirigubbakcemile3lanları benım gibi tırnagını kesemeyecek kadar göbişi buyuyenleri daha çok sevıyorum sevme ndnım degişti diye o yuzden yazmıştım
canım yaaaaaaaaaaa
9 ay sonunda ne olucaz bakalım

maşalla oğluşuna annesi
tosun gibi olur ne güsel işte
selam kızlar ya bahara ne oldu yine inş.bişey yoktur beni acayip stres bastı bu aralar iki erken doğum yapan arkadaş var Allah yardımcımız olsun kızlar
tosun gibi bahar maşallah
deli kız hep korkutuyor bizi

ohhh çok şükür ya..kaydirigubbakcemile2hihoyyyt ççooooook sevindik oğluşumlaaaaa..

ay aman çok şukur meral içimizi rahatlattın
kaydirigubbakcemile5

ohhhh sositososito :teytey:

ya ben esra vardı hatırlıyormusunuz evı falan taşıdı 1-2 kere girdi sonra kayboldu onuda çok merak edıyorum hatırlıyorsunuz dımı esrayı umarım kötu bişey olmamıştr

maşalla oğluşuna annesi
tosun gibi olur ne güsel işte

valla çok güzel de meralcim bir de o tosunu çıkarması var akannehir neyse hayırlısı bakalım elbet bi şekilde çıkacak orada kalacak hali yok ya kaydirigubbakcemile3

öznur da iyiymişşşş... ay şükür yarabbim... artık psikolojimiz bozuldu valla hemen biri doğum yapcak sanıyoruz Allah korusun .. e malum büyüdük de bayağı.. hepimize hayırlısını versin Allah..

baharın ii olmasına sevindim ya şu ekimde bir çıksa kasımda doğursakta bişey olmaz sanırım artık

ya ben esra vardı hatırlıyormusunuz evı falan taşıdı 1-2 kere girdi sonra kayboldu onuda çok merak edıyorum hatırlıyorsunuz dımı esrayı umarım kötu bişey olmamıştr

bağlantı hala sağlanamamıştı en son... esratml'yi diyorsun özel mesajdan bi laf atalım bakalım ne olacak umarım her şey yolundadır

aminnnnnnnnnn

bu arada ben yarım saat sonra çıkıcam büyük ihtimalle tetanos aşımı olmaya gitcem merak etmeyin opuyorumnanaktan

merhaba arkadaşlarbiraz geçmişe baktım haberler biraz canımı sıktı umarım ayesbrim arkadaşımızın bebişi hayırlısıyla büyür sağlığına kavuşur.ama insan bi tuhaf oluyo telaşlanıyo nedense... bu arada bilge arkadaşım doğumgünün kutlu olsun sevdiklerinle ve bebişinle ömür boyu sağlık ve mutluluklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…