2009 Aralık Anneleri

ay dustan cıktım
ellerım tıtredı aclıktan gıdeyımde mamalarımı yıyeyım yaa

evlilik yıldönümünde bir şey almadık umut bebek ikimize de o bahsettiğim kitaptan almış kaydirigubbakcemile3 bana seni anlat baba ve bana seni anlat anne opuyorumnanaktan
doğumgününde bunu aldık içteki umut bebek dıştaki ben olacak şekilde bir de tüm sevdiklerini biraraya getiren sürpriz parti düzenledik yerimseniben

ben de gözümü açamıyorum ya mirmirmirmir
hakikaten oha yani meral :roflol: gerçi yanında ne yediğine bağlı da 3 kase yine de çok :roflol: olsun yaaa salla gitsin yarasın öykü kuzusuna da sana da annesi :CüvCüv:

VALLA BENDE OGLUNUN ADINA BISEY ALIYIM DIYORUM AMA AKLIMA HIC BISEY GELMIYO KIZLAR :bbo:

kız hani böyle plastikten tatlı kaseleri oluyorya onun gibi 3 tane cnmcım
ama yinede oha bana dimi
öyküme vitamin ilik kemik olsun sositososito
ben yemeğe gittim görüşürüz

afiyet olsun yarasın oğluna bilgecim

kahvaltımı ettim ortalığı biraz toparladım geri geldim
hazır eşim yokken gidip biraz alışveriş yapayım bari son zamanlarda hep onunla alışverişe çıkıyoruz istediğim gibi herşeye bakamıyorum almak istediğim şeyler bazen ona gereksiz geliyor sanki ben değil de o hamileymiş gibi çabucak da yoruluyorkaydirigubbakcemile hoş gerçi, ben alışverişe çıkınca kendini kaybedip yorulduğunu farketmeyenlerdenimkaydirigubbakcemile3
meralciğim ben senin telini kaybettim şekerim daha öncede dediğim gibi telefonla aram hiç iyi değildir zaten bütün gün çantamda durur yada bir köşeye atarım bakmak aklıma gelmez eşimde annemde kızıyorlar ama napalım ben böyleyim bana msn adresini yazarsan çok sevinirim
kendime almak istediklerim var onlara bakacağım bugün
--güzel bir gecelik hastanede giymek için(pijama ve sabahlık takımını aldım)
--yine hastanede giymek için sabo veya onun gibi bir terlik
--evde şık pijamalarımın ve sabahlığımın altına giymek için kokoş bir terlik
--2çift çorap,2tane atlet(bol çamaşıra ihtiyacınız olacak yazıyor heryerde)
ve hiç aklımda olmayan ama görünce dayanamayıp alacağım şeyler için alışverişe gidiyorum hanımlar hadi görüşürüüüüüüüüüüz

günaydın kızlar dün kızımın mobilyasını aldım 3-4 hafta sonra gelecek 2 kapılı dolap yatak ( büyüyen istiyordum sonra düşündüm zaten ikinciyi yapacağız o zaman kızıma büyük yatak alırım buda ikinciye kalır ) ve şifonyer aldım içinin yatağını hediye ettiler

kahwaltımızıda ettık
ama bugun patates kızartması yedık yumurta yemedık oglumla:kedi:
ya ben kuzuma daha hıc bıse almadım
ne sassız bu yawrucak mıssın be olgum
baban da yok yanımızdakı alalım

kahwaltımızıda ettık

AYYYY CANIM FENA HALDE ISTEDI
HELE BIDE MAYONEZLI
AMA HIC TAKATIM YOK
HEMDE DOKTORA GIDICEM,YENI DUSTAN CIKTM KIZARTMA KOKMUYUM ŞİMDİ :1ninca:

Kızlar cıktım ben bakıyım oglum ne alemde
dua edın de hayırlı haberlerle donuyum
opuyorum Şımdılık

kız hani böyle plastikten tatlı kaseleri oluyorya onun gibi 3 tane cnmcım
ama yinede oha bana dimi
öyküme vitamin ilik kemik olsun sositososito
afiyet olsun yarasın oğluna bilgecim

eh o kadar da çok değil o zaman tepeleme bir koca kase eder o plastiklerden üç tanesi kaydirigubbakcemile5
sağolasın canım opuyorumnanaktan

iyi günlerde sağlıkla kullanın inşallah melike alkisalkisalkis

kahwaltımızıda ettık

niye şanssız olsun yahu yapmayın şöyle daha karnınızdayken acıların çocuğu moduna sokmayın bebeleri... allaha bin şükür anası var babası var... ana karnındayken babası tarafından terkedilenler, babası şehit düşenler var bu ülkede nolur biraz bardağın dolu kısmına bakın :umursamaz: tabii ki çok zor eminim ben de çok mutsuz olurdum eşim yanımda olmasa ama nolur pozitif bakmaya çalışın birazcık :sinifsinif:

kızlar doktoru doğum tarihi olarak kasım sonu veren var mı

pelinin 21 kasım sezaryen

melike cim iyi günlerde kullanmak nasip olur inşallah.. resimleri de varsa koy bakalım biliyosun biz meraklı hamileleriz..

Ben geldiimmmzemuszemus Her zamanki gibi tembellik var üzerimde ay hep yatasım varrmirmirmirmir

selaaaam, biz geldik oğlumla :CüvCüv:
nasılsınız iyimisiniz anneler?
nasılmış benim tatlı yeğenlerim opuyorumnanaktan

melike cim iyi günlerde kullanmak nasip olur inşallah.. resimleri de varsa koy bakalım biliyosun biz meraklı hamileleriz..

BİLMEZ MİYİM NE KADAR MERAKLI OLDUĞUNUZU kaydirigubbakcemile3 AMA RESMİ YOK BENDE KATALOGTAN SEÇTİM AAAA KATALOGTAN TARAMA YAPIYIM BAKİM OLACAK MI SAĞOLUN DAHA İYİLERİ SİZİN BEBİŞLERİN OLSUN İNŞALLAH

Ben geldiimmmzemuszemus Her zamanki gibi tembellik var üzerimde ay hep yatasım varrmirmirmirmir

hoşgeldinn zemuszemus sorma ben de öyleyim hiç kafam kalkmıyo :sinifsinif:
yahu avukat hanım sen bi zahmet araştırsan da bize ssklı gebe kadın ne vakit ne yapmalıdır anlatıversen olur mu :kedi: el arabül fışfış kanunlardan ben hiç bi fok annamadım okumaya çalıştığımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…