bakacağız artık bilge teyzesi
siz babanıza ne aldınız(tabe özel değilse)
günaydın
benim şu an çok uykum var:sinifsinif:
ben sütümü sabah evden çıkmadan içtim
yoğurt içinde öğle yemeğini bekliyorum
dün yemekte 3 kase yoğurt yedim söylemesi ayıp:kedi:
oha filan dediler ama öykü içindi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:kedi:kafamçokkarıştı
medical park göztepe ye gidiyorum doktorun adını daha sonra veriyim bu laf biraz kaybolsun da kaydirigubbakcemile3 neme lazım kadın okur filan
kız hani böyle plastikten tatlı kaseleri oluyorya onun gibi 3 tane cnmcımevlilik yıldönümünde bir şey almadık umut bebek ikimize de o bahsettiğim kitaptan almış kaydirigubbakcemile3 bana seni anlat baba ve bana seni anlat anne opuyorumnanaktan
doğumgününde bunu aldık içteki umut bebek dıştaki ben olacak şekilde bir de tüm sevdiklerini biraraya getiren sürpriz parti düzenledik yerimseniben
ben de gözümü açamıyorum ya mirmirmirmir
hakikaten oha yani meral :roflol: gerçi yanında ne yediğine bağlı da 3 kase yine de çok :roflol: olsun yaaa salla gitsin yarasın öykü kuzusuna da sana da annesi :CüvCüv:
ben yemeğe gittim görüşürüz
kahwaltımızıda ettık
ama bugun patates kızartması yedık yumurta yemedık oglumla:kedi:
ya ben kuzuma daha hıc bıse almadım
ne sassız bu yawrucak mıssın be olgum
baban da yok yanımızdakı alalım
Kızzzllaaarrrrr
herkesler nerdeeeeeeeeeeee
kız hani böyle plastikten tatlı kaseleri oluyorya onun gibi 3 tane cnmcım
ama yinede oha bana dimi
öyküme vitamin ilik kemik olsun sositososito
afiyet olsun yarasın oğluna bilgecim
günaydın kızlar dün kızımın mobilyasını aldım 3-4 hafta sonra gelecek 2 kapılı dolap yatak ( büyüyen istiyordum sonra düşündüm zaten ikinciyi yapacağız o zaman kızıma büyük yatak alırım buda ikinciye kalır ) ve şifonyer aldım içinin yatağını hediye ettiler
kahwaltımızıda ettık
ama bugun patates kızartması yedık yumurta yemedık oglumla:kedi:
ya ben kuzuma daha hıc bıse almadım
ne sassız bu yawrucak mıssın be olgum
baban da yok yanımızdakı alalım
kızlar doktoru doğum tarihi olarak kasım sonu veren var mı
günaydın kızlar dün kızımın mobilyasını aldım 3-4 hafta sonra gelecek 2 kapılı dolap yatak ( büyüyen istiyordum sonra düşündüm zaten ikinciyi yapacağız o zaman kızıma büyük yatak alırım buda ikinciye kalır ) ve şifonyer aldım içinin yatağını hediye ettiler
eh o kadar da çok değil o zaman tepeleme bir koca kase eder o plastiklerden üç tanesi kaydirigubbakcemile5
sağolasın canım opuyorumnanaktan
iyi günlerde sağlıkla kullanın inşallah melike alkisalkisalkis
niye şanssız olsun yahu yapmayın şöyle daha karnınızdayken acıların çocuğu moduna sokmayın bebeleri... allaha bin şükür anası var babası var... ana karnındayken babası tarafından terkedilenler, babası şehit düşenler var bu ülkede nolur biraz bardağın dolu kısmına bakın :umursamaz: tabii ki çok zor eminim ben de çok mutsuz olurdum eşim yanımda olmasa ama nolur pozitif bakmaya çalışın birazcık :sinifsinif:
pelinin 21 kasım sezaryen
melike cim iyi günlerde kullanmak nasip olur inşallah.. resimleri de varsa koy bakalım biliyosun biz meraklı hamileleriz..
Ben geldiimmmzemuszemus Her zamanki gibi tembellik var üzerimde ay hep yatasım varrmirmirmirmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?