tembel tembelll
of benimde yatasım var
selam can
biz iyiyiz sen nasılsın
kötükedihüso:mymeka:Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook:mymeka:
tembel tembelll
of benimde yatasım var
Benim de anlıktır canım birden esip gürlerim gözüm hiç bir şey görmüyor ozamanlarda eşim alttan alan biri olmasa pire için yorgan yakardım herhalde o kadar yani:gitme: Ayy böyle hayat geçrmi falan diye düşünürüm hemen aşırı olumsuz olurum.Ama sonra geçer tabi.Hem onu o kadar seviyorum ki aslında belkide sevgimden ve aynı sevginin karşılığını alamamk korkusundan oluyordur.Ben koç burcuyum sen de mi öylesin yoksa? Eşim terazi sallansa da dengeyi o buluyor sonundaopuyorumnanaktan
bişi dıcem kızlarr
sızınyatarken bebeklerınız uyuyomu
benımkı hep hareket halınde masallah
hıc uyutmuyo artık hep tekmelıyo bıde acıyor artık canım
teşekkür ederızz kızmla:)
yarın 31.haftaya gırcezz,,o fotoyu ıkı hafta once cekmıştık,,şimdi bıraz daha buyudu göbiş tabi kızımda hızlı buyuduğü için teyzesikaydirigubbakcemile3
bazen hareketlerini hissetmek için yatıyorum yatınca coşuyor kuzu[/QUOTEya benımkı kesın tekme tokat dalacak bana dogunca
yaw nası ıtıyo hala da ıtıyo bazen ben yorgun dusuyorum ama oglumda enerjı hıccc bıtmıyo
benımkıde oyle canım yatayım başlıyor vurmuya,,o uymadan uyuyamıyorum,,,,sabahları onun tekmeleryle uyanmak cokk hoş oluyor ama,,sankı heemn kendıısını hatırlatıyo ben burdayımmmm dıyo,,canım benimmopuyorumnanaktanbişi dıcem kızlarr
sızınyatarken bebeklerınız uyuyomu
benımkı hep hareket halınde masallah
hıc uyutmuyo artık hep tekmelıyo bıde acıyor artık canım
bebek ters olduğunda mı delik dışarı cıkmıyomuş??benımde cıkmıyo ama 3 hafta once doğum pozısyonundaydı benım kız:uhm:benımdwe bebışım ters durdugu ıcın daha gobek delıgım dısarı cıkmadı
yukarda buyuyo oglusumopuyorumnanaktan
İş kanunun 74. maddesine göre bir anne adayının doğum izni doğumdan sekiz hafta önce başlar. Gebelik normal şartlar altında 40 hafta olduğuna göre başlama zamanı 32. haftaya tekabül eder.
Hamilelik döneminde ve doğum sonrasında izin süresi ne kadardır?
Hatice Tokgöz: İzin süresi 8 haftası doğumdan önce, 8 haftası doğumdan sonra olmak üzere toplam 16 haftadır. İstendiği takdirde, sağlık durumu iyiyse ve doktor onay veriyorsa doğumdan üç hafta öncesine kadar çalışılabilir. Çalışılan bu süreler doğum sonrası izne eklenir. İstenirse bu süreler sonunda işçi 6 aylık ücretsiz izin kullanabilir ve bu süre yıllık izin sürelerini etkilemez.
Çoğul gebeliklerde süre daha uzun mudur?
Hatice Tokgöz: Çoğul gebeliklerde ise doğumdan önceki sekiz haftalık süreye iki hafta daha ilave edilir.
Hamileliğini sağlıklı geçiren bir anne adayı tüm iznini doğum sonrası kullanma hakkına sahip midir?
Hatice Tokgöz: Daha önce de belirttiğimiz gibi ancak doğumdan üç hafta öncesine kadar çalışılabilir ve bu süre doğum sonrası süreye eklenerek kullanılabilir.
SSK´lı, Bağ-kur´lu ve Emekli Sandığı mensubu anne adaylarının gerekli izni alması için izlemesi gereken prosedür nedir?
Firmanızın muhasebe bölümünden çalıştığınız firmanın hangi sigorta müdürlüğüne bağlı olduğunu öğrenmelisiniz. Firmanın adresine göre doğru kuruma gidilmesi gerekir. Aksi takdirde size işlem yapmazlar.
Doktorunuzdan beklenen doğum tarihini öğrenin. Bu tarihten en fazla 8 hafta öncesini hesaplayın ve randevu almanız gereken günü hesaplayın. Kadın doğum bölümünden herhangi bir doktordan randevu alın.
İşyerinizden aldığınız vizite kağıdı ve sağlık karnesiyle sigorta hastanesine gidin. Doktor doğum tarihi konusunda sizinle aynı fikirde olursa size doğum izin belgesini verecektir. Doktor raporu almadığınız takdirde doğum öncesi izin hakkınızı hukuki olarak kaybedersiniz.
Bu belgeyi saklamanız gerekir. Doğum ücretinizi almak için bu belgeye ihtiyacınız olacak. Ve doğum izniniz bu belgenin verildiği tarihte başlar.
benımkıde oyle canım yatayım başlıyor vurmuya,,o uymadan uyuyamıyorum,,,,sabahları onun tekmeleryle uyanmak cokk hoş oluyor ama,,sankı heemn kendıısını hatırlatıyo ben burdayımmmm dıyo,,canım benimmopuyorumnanaktan
bebek ters olduğunda mı delik dışarı cıkmıyomuş??benımde cıkmıyo ama 3 hafta once doğum pozısyonundaydı benım kız:uhm:
bende tam burcunu soracaktım ya ,,bende koçum.zaten yazını okurken dedım koç burcu heralde:) ben hayatımda ılk defa kızdığımda bağırıp çağırmıyorum yanı ılk defa bı ınsan benım o yonumu dızgınledı,,hemen anlaşılır bozulduğum sessız kalırım ve eşim hemen duzeltır aramızı,,ama bağrısam falan haklı olsam bıle eşimin kızgınlığıda artar bılrım,,cunku bır boğa ya bağırılmazkaydirigubbakcemile3ben haksız da olsam özür dıleyeem,,ille once eşim adım atacak dıye beklerım,,o da atar zaten:asigim:
maaşallah 9 hafta kalmış, benim cuma 30hafta olcak. kızının adı çok güzel annesi, tertemiz eldeğmemiş demek, kızım olsa bende ya azra ya zümra koycaktım adını
iki doktora gidiyorum biri kasım sonu dedi diğeri 5 aralık dedi şu anda 30+yım sen kaç haftalıksın
sağolasın ellerin dert görmesin avukatım a.s.
bı yerde okudum
ayakta ıken gobek delıgınız dısarıda gorunuyorsa bebek duz duz gorunmuyorsa terstır dıyodu canım
benım gobegım den zıyade yukarısı buydu yanı
kafası yukarda yakalr asagıda benım ogllumunopuyorumnanaktan
bıde ben ayaktayken yatatken fark etmıyo hep tepınıyo
bu gece hıc uyumadım desem yerıdır
wurdugu yer acıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?