2009 Aralık Anneleri

vardır büyük ihtimalle melikecim
hadi oda takımını su içerek kutlayalım :içelim:

selam merveeeeeeeeeeee
kız ben msn kullanmıyorum
fırsat buldukça cetten görüşürüz artık.

sen alışverişten geldikten sonra neler neler paylaş bizimle bakalım.

tünaydın
rabbim iyi günlerde sağlıcakla kullanmanızı nasip etsin

Kızzzllaaarrrrr
herkesler nerdeeeeeeeeeeee
yemekteeeeeeeee
Kızlar cıktım ben bakıyım oglum ne alemde
dua edın de hayırlı haberlerle donuyum
opuyorum Şİmdİlİk

hade hayırlı haberlerini bekliyoruz

herkese merhaba.nasılsınız kızlar..dun için hepinize teşekkür ederim,,burda cok yalnızm aılemden uzakta,,yanmda olmanız tesellı etmenız cok hoştu.a.s.

Benim kocişimin de 10 ekim cumartesi doğum günü ben ne alsam yaaCADIARZU Yarın falan bir çıkayım da bakayım bariyerimseniben
Yaa size de öyle oluyor mu arkadaşlar eşimi çook seviyorum gerçekten ama tartışınca falan göresim gelmiyor boğasım geliyor onu yaa akannehir

hoşgeldiniz kızlar

Hoşbulduukka.s.
Canım bir bakayım bende izin falan yok çalışsaydım da yoktu bağımsız çalıştığımdan.Ama dur bir araştırayım bakalımkaydirigubbakcemile5

aynen bende oyleyım,,,cok anlıktır benım ofkem hemen gecer ama o ana nıye ssevmışım kı ben onu falan derımm ama heemn gecerkaydirigubbakcemile3o benım canımdır aslında...kızdığımızda oyle olmasının sebebı ınssanın once kendıısını sevmesınden bence:kedi:

biokaydirigubbakcemile
sanssızlık sadece o dedıklerınle olmuyo canımcım
bılmedıgın bı cok sey war o sebepten oyle dedım kuzum ıcın
stres dolu bı hamılelık gecırmıs bırı olarak
benım gıbı olman lazım anlamak ıcın
allaha sukur annesı babası hayatta elbette sanslı kuzum ama bı cok yonden sansssız
ama emınım sans getırecek dogdugu gun hayatımıza

Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook:mymeka:

:Saruboceq: :Saruboceq: inşaallah şansı bol bereketi bol bahtı açık gelir doruk bebek hayata annesi, hepimizin bebeğide inşaallah :Saruboceq: :Saruboceq:

ne güzel hamilesin öyle çıtıpıtı a.s
göbüşünde minicikmiş kaç haftalıktın arkadaşım sen?

teşekkür ederızz kızmla:)
yarın 31.haftaya gırcezz,,o fotoyu ıkı hafta once cekmıştık,,şimdi bıraz daha buyudu göbiş tabi kızımda hızlı buyuduğü için teyzesikaydirigubbakcemile3

Benim de anlıktır canım birden esip gürlerim gözüm hiç bir şey görmüyor ozamanlarda eşim alttan alan biri olmasa pire için yorgan yakardım herhalde o kadar yani:gitme: Ayy böyle hayat geçrmi falan diye düşünürüm hemen aşırı olumsuz olurum.Ama sonra geçer tabi.Hem onu o kadar seviyorum ki aslında belkide sevgimden ve aynı sevginin karşılığını alamamk korkusundan oluyordur.Ben koç burcuyum sen de mi öylesin yoksa? Eşim terazi sallansa da dengeyi o buluyor sonundaopuyorumnanaktan

teşekkür ederızz kızmla:)
yarın 31.haftaya gırcezz,,o fotoyu ıkı hafta once cekmıştık,,şimdi bıraz daha buyudu göbiş tabi kızımda hızlı buyuduğü için teyzesikaydirigubbakcemile3

benımdwe bebışım ters durdugu ıcın daha gobek delıgım dısarı cıkmadı
yukarda buyuyo oglusumopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…