BİLMEZ MİYİM NE KADAR MERAKLI OLDUĞUNUZU kaydirigubbakcemile3 AMA RESMİ YOK BENDE KATALOGTAN SEÇTİM AAAA KATALOGTAN TARAMA YAPIYIM BAKİM OLACAK MI SAĞOLUN DAHA İYİLERİ SİZİN BEBİŞLERİN OLSUN İNŞALLAH
selam merveeeeeeeeeeeekahvaltımı ettim ortalığı biraz toparladım geri geldim
hazır eşim yokken gidip biraz alışveriş yapayım bari son zamanlarda hep onunla alışverişe çıkıyoruz istediğim gibi herşeye bakamıyorum almak istediğim şeyler bazen ona gereksiz geliyor sanki ben değil de o hamileymiş gibi çabucak da yoruluyorkaydirigubbakcemile hoş gerçi, ben alışverişe çıkınca kendini kaybedip yorulduğunu farketmeyenlerdenimkaydirigubbakcemile3
meralciğim ben senin telini kaybettim şekerim daha öncede dediğim gibi telefonla aram hiç iyi değildir zaten bütün gün çantamda durur yada bir köşeye atarım bakmak aklıma gelmez eşimde annemde kızıyorlar ama napalım ben böyleyim bana msn adresini yazarsan çok sevinirim
kendime almak istediklerim var onlara bakacağım bugün
--güzel bir gecelik hastanede giymek için(pijama ve sabahlık takımını aldım)
--yine hastanede giymek için sabo veya onun gibi bir terlik
--evde şık pijamalarımın ve sabahlığımın altına giymek için kokoş bir terlik
--2çift çorap,2tane atlet(bol çamaşıra ihtiyacınız olacak yazıyor heryerde)
ve hiç aklımda olmayan ama görünce dayanamayıp alacağım şeyler için alışverişe gidiyorum hanımlar hadi görüşürüüüüüüüüüüz
tünaydıngünaydın kızlar dün kızımın mobilyasını aldım 3-4 hafta sonra gelecek 2 kapılı dolap yatak ( büyüyen istiyordum sonra düşündüm zaten ikinciyi yapacağız o zaman kızıma büyük yatak alırım buda ikinciye kalır ) ve şifonyer aldım içinin yatağını hediye ettiler
yemekteeeeeeeeeKızzzllaaarrrrr
herkesler nerdeeeeeeeeeeee
Kızlar cıktım ben bakıyım oglum ne alemde
dua edın de hayırlı haberlerle donuyum
opuyorum Şİmdİlİk
ben geldiimmmzemuszemus her zamanki gibi tembellik var üzerimde ay hep yatasım varrmirmirmirmir
selaaaam, biz geldik oğlumla :cüvcüv:
Nasılsınız iyimisiniz anneler?
Nasılmış benim tatlı yeğenlerim opuyorumnanaktan
canım ben gittiğimde 31+2 idim ve raporumu aldım
bence sen işyerindeki öküzlere 3+4 hafta sonra yasal doğum izninin başlayacağına ve izne çıkacağını belirt. onlarda hemen bir eleman bulsunlar yerine.
doğum sonrasıda geleceğini dile getir.
senin yasal iznin doğum öncesi 8 hafta, doğum sonrası 8 hafta
bunuda beyfendilere ilet ve doğumdan 8 hafta sonra gelicem de...
O 8 haftanın bitiminde gidip ayrılmak istediğini dile getirki ssk yatsın, paranıda alırsın.
kaydirigubbakcemile3 ilahi hande çok hoşsun
benim eşiminde 21 ekimde
bakalım biz kızımla ne alıcaz babamıza hala karar veremedik:uhm:
hoşgeldiniz kızlar
hoşgeldinn zemuszemus sorma ben de öyleyim hiç kafam kalkmıyo :sinifsinif:
yahu avukat hanım sen bi zahmet araştırsan da bize ssklı gebe kadın ne vakit ne yapmalıdır anlatıversen olur mu :kedi: el arabül fışfış kanunlardan ben hiç bi fok annamadım okumaya çalıştığımda
hoşgeldiniz kızlar
Benim kocişimin de 10 ekim cumartesi doğum günü ben ne alsam yaaCADIARZU Yarın falan bir çıkayım da bakayım bariyerimseniben
Yaa size de öyle oluyor mu arkadaşlar eşimi çook seviyorum gerçekten ama tartışınca falan göresim gelmiyor boğasım geliyor onu yaa akannehir
kızlar doktoru doğum tarihi olarak kasım sonu veren var mı
kızlar profilde göbişim var gödünüzmü
Benim kocişimin de 10 ekim cumartesi doğum günü ben ne alsam yaaCADIARZU Yarın falan bir çıkayım da bakayım bariyerimseniben
Yaa size de öyle oluyor mu arkadaşlar eşimi çook seviyorum gerçekten ama tartışınca falan göresim gelmiyor boğasım geliyor onu yaa akannehir
tembel tembelllBen geldiimmmzemuszemus Her zamanki gibi tembellik var üzerimde ay hep yatasım varrmirmirmirmir
selaaaam, biz geldik oğlumla :CüvCüv:
nasılsınız iyimisiniz anneler?
nasılmış benim tatlı yeğenlerim opuyorumnanaktan
biokaydirigubbakcemile
sanssızlık sadece o dedıklerınle olmuyo canımcım
bılmedıgın bı cok sey war o sebepten oyle dedım kuzum ıcın
stres dolu bı hamılelık gecırmıs bırı olarak
benım gıbı olman lazım anlamak ıcın
allaha sukur annesı babası hayatta elbette sanslı kuzum ama bı cok yonden sansssız
ama emınım sans getırecek dogdugu gun hayatımıza
ne güzel hamilesin öyle çıtıpıtı a.s
göbüşünde minicikmişkaç haftalıktın arkadaşım sen?
:Saruboceq: :Saruboceq: inşaallah şansı bol bereketi bol bahtı açık gelir doruk bebek hayata annesi, hepimizin bebeğide inşaallah :Saruboceq: :Saruboceq:
aynen bende oyleyım,,,cok anlıktır benım ofkem hemen gecer ama o ana nıye ssevmışım kı ben onu falan derımm ama heemn gecerkaydirigubbakcemile3o benım canımdır aslında...kızdığımızda oyle olmasının sebebı ınssanın once kendıısını sevmesınden bence:kedi:
benim kısmetse kasım 22 gibi olucak yani bayramdan önce alalım dedi dr. sezeryan olucam
teşekkür ederızz kızmla:)
yarın 31.haftaya gırcezz,,o fotoyu ıkı hafta once cekmıştık,,şimdi bıraz daha buyudu göbiş tabi kızımda hızlı buyuduğü için teyzesikaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?