bende koç burcuyummmmmmmm
bulduk vallakaydirigubbakcemile3ohh bızeede zaten eşlerimiz lazım naz cekme konusunda ,,cok şukur onlarda çekıyo.koç kadını zordur ama bır aşık olsun eş olarak ev hanımı olarakta idealdir yani,,övıyım azıcık hep sınırimiziden bahsettıkkaydirigubbakcemile32koç tanıdık birbirimiziikaydirigubbakcemile5
Ayy boğa burçlarının üstüne gidilmez bilirimakannehir Haksızda olsalar haklı yaparlar birden kendilerini:bbo:
Ben de diyeceğimi deyip susuyorum çünkü görmek bile gelmiyo dedim ya içimden giderim ayrı otururum surat asarım falan:kedi: Eşim de illa gelecek barışacak konuşacak ay az bekle bi rahat bırak yokkkaydirigubbakcemile3 Belki de böyle böyle şımarttı beni opuyorumnanaktan Nazımı çekiyor ya her şekilde biliyorum ondan başkası da çekmezdi beniyerimseniben
bı yerde okudum
ayakta ıken gobek delıgınız dısarıda gorunuyorsa bebek duz duz gorunmuyorsa terstır dıyodu canım
benım gobegım den zıyade yukarısı buydu yanı
kafası yukarda yakalr asagıda benım ogllumunopuyorumnanaktan
bıde ben ayaktayken yatatken fark etmıyo hep tepınıyo
bu gece hıc uyumadım desem yerıdır
wurdugu yer acıyo
sanada maşallahh annesii,,az kaldı gercekten nasıl gectı 30 hafta anlamadım ama gerıye kalan gunler gecmek bılmemeye başladı sanki.
ismı gercekten cok içimize sındı ikimizinde,,ikimizde aynı ısmı duşunuyomuşuz.fakat bı de doğduğunda bebeğin yuzune yakışmayıveriyomuş isim oyle olursa napıcaz bılmem:)yedekte bı ısmımız daha var gerçi ASYA..bakalım ne olacak.senın oğluşunun adı ne olacak peki??
maşallahh ya dokuldu tek tek koçlar...kızlarr bu arada bebışlerımızın en ıyı anlaştığı ıkı burçtan bırı koç:lepi:bende koç burcuyummmmmmmm
tertemiz eldeğmemiş ifadeleri hangi bebeğe yakışmazki annesi! adıyla yaşasın azra bebek!
haktan emin koyduk biz adını oğlumuzun.
gerçektende son günler geçmek bilmiyo sanki.
yinede özleyeceğim doğumdan sonra bebeğimin göbüşümdeki hareketlerini
bulduk vallakaydirigubbakcemile3ohh bızeede zaten eşlerimiz lazım naz cekme konusunda ,,cok şukur onlarda çekıyo.koç kadını zordur ama bır aşık olsun eş olarak ev hanımı olarakta idealdir yani,,övıyım azıcık hep sınırimiziden bahsettıkkaydirigubbakcemile3
:
tertemiz eldeğmemiş ifadeleri hangi bebeğe yakışmazki annesi! adıyla yaşasın azra bebek!
haktan emin koyduk biz adını oğlumuzun.
gerçektende son günler geçmek bilmiyo sanki.
yinede özleyeceğim doğumdan sonra bebeğimin göbüşümdeki hareketlerini
sağol teyzesi :kedi:aaaa o senmıydın,,,lıstedemı gormuştum bu ısmı,,eşime de soylemıştım gecenlerde,,cok hoşumuza gıttı,,bız ıkı ısım sevmeyız normalde ama bu oyle guzel olmuşkı,,kım buldu bu ısmı??
biokaydirigubbakcemile
sanssızlık sadece o dedıklerınle olmuyo canımcım
bılmedıgın bı cok sey war o sebepten oyle dedım kuzum ıcın
stres dolu bı hamılelık gecırmıs bırı olarak
benım gıbı olman lazım anlamak ıcın
allaha sukur annesı babası hayatta elbette sanslı kuzum ama bı cok yonden sansssız
ama emınım sans getırecek dogdugu gun hayatımıza
İş kanunun 74. maddesine göre bir anne adayının doğum izni doğumdan sekiz hafta önce başlar. Gebelik normal şartlar altında 40 hafta olduğuna göre başlama zamanı 32. haftaya tekabül eder.
Hamilelik döneminde ve doğum sonrasında izin süresi ne kadardır?
Hatice Tokgöz: İzin süresi 8 haftası doğumdan önce, 8 haftası doğumdan sonra olmak üzere toplam 16 haftadır. İstendiği takdirde, sağlık durumu iyiyse ve doktor onay veriyorsa doğumdan üç hafta öncesine kadar çalışılabilir. Çalışılan bu süreler doğum sonrası izne eklenir. İstenirse bu süreler sonunda işçi 6 aylık ücretsiz izin kullanabilir ve bu süre yıllık izin sürelerini etkilemez.
Çoğul gebeliklerde süre daha uzun mudur?
Hatice Tokgöz: Çoğul gebeliklerde ise doğumdan önceki sekiz haftalık süreye iki hafta daha ilave edilir.
Hamileliğini sağlıklı geçiren bir anne adayı tüm iznini doğum sonrası kullanma hakkına sahip midir?
Hatice Tokgöz: Daha önce de belirttiğimiz gibi ancak doğumdan üç hafta öncesine kadar çalışılabilir ve bu süre doğum sonrası süreye eklenerek kullanılabilir.
SSK´lı, Bağ-kur´lu ve Emekli Sandığı mensubu anne adaylarının gerekli izni alması için izlemesi gereken prosedür nedir?
Firmanızın muhasebe bölümünden çalıştığınız firmanın hangi sigorta müdürlüğüne bağlı olduğunu öğrenmelisiniz. Firmanın adresine göre doğru kuruma gidilmesi gerekir. Aksi takdirde size işlem yapmazlar.
Doktorunuzdan beklenen doğum tarihini öğrenin. Bu tarihten en fazla 8 hafta öncesini hesaplayın ve randevu almanız gereken günü hesaplayın. Kadın doğum bölümünden herhangi bir doktordan randevu alın.
İşyerinizden aldığınız vizite kağıdı ve sağlık karnesiyle sigorta hastanesine gidin. Doktor doğum tarihi konusunda sizinle aynı fikirde olursa size doğum izin belgesini verecektir. Doktor raporu almadığınız takdirde doğum öncesi izin hakkınızı hukuki olarak kaybedersiniz.
Bu belgeyi saklamanız gerekir. Doğum ücretinizi almak için bu belgeye ihtiyacınız olacak. Ve doğum izniniz bu belgenin verildiği tarihte başlar.
Rica ederim canım da faydası olur umarım ben de bilmiyorum aslında prosedürü öyle ordan burdan okuduğumla.
Evett sevdikleri insanlara hayatlarını adarlar bebeklerine hem çok iyi bir anne hem de oyun arkadaşı olurlar,takmayan görüntülerinin altında aşırı duygusal tarafları vardır ve önce anlık tepkiler versede vicdanları herzaman ağır basarkaydirigubbakcemile5 Sana bizi anlattımkaydirigubbakcemile3
yeğenimin adı da emir haktan
inşallah hepinizin şansı dönsün bebeğinizle birlikte :Saruboceq:
sağolasın tatlım ya zahmet oldu Şeniz
ben birazdan çıkıcam kızlar dışarıda işim var yarın sabahtan da şeker yüklemesi vs var merak etmeyin hiç gelmeyebilirim yarın opuyorumnanaktan
sağol teyzesi :kedi:
listeye girmedik henüz ama yazmıştım daha öncedende. emin oğlumun dedesinin ismi, başınada haktan yakışır dedik eşimle haktan emin adı çıktı ortaya, bizde sevdik sindi içimize.
ay merak ettim cnm uslumu yaramazmı emir haktan?
ben birazdan çıkıcam kızlar dışarıda işim var yarın sabahtan da şeker yüklemesi vs var merak etmeyin hiç gelmeyebilirim yarın opuyorumnanaktan
valla bızım duyudğumuz en guzel ıkı ısım,,maşallah.adıyla yaşasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?