2009 Aralık Anneleri

hoşşgeldınnnn,,ne guzel haberler getırdın...cok şukurr sağlıkla kucağına alırsın inş..bu haberın ustune yorgunluğun falan kalmamıştır senın,,cok sevındım valla..bebeklerımız sağlıklı olsunlar da gerısı muhım değil.

limon götür canım yanında gecede bir şey yeme

tamam canım sağolasın

ÖZLEYECEĞİZ SENİ CANIM:gitme::gitme:

opuyorumnanaktan

oh çok şükür dilekcim :Saruboceq:

güle güle bilgecimmm allaha emanet olun sende umutta. kocamaaaan öpüldünüz Şeniz

opuyorumnanaktan siz de allaha emanet olun

Yok canım ne zahmeti keşke daha fazla yardımcı olsam ama benim de pek bilgim yok prosedürü bilmem pek.Kolay gelsin canım güzel sonuçlarla dön inşş:Saruboceq:

inşallah güzelim :Saruboceq: içim çok rahat sanki yüksek çıkmayacak gibi ama mantıken yüksek çıkmalı şekerim :bbo: şişko ve şekere yatkın vücuda 15 kilo ekleyince normalde şeker de fırlar benim bildiğim :sinifsinif: neyse bakalım ne ise halim o çıksın falimmmmm laelaelaelaelae

Ben 2yeğenime de çok baktım gerçekten altlarını bile çok aldım daha 17 yaşımdaydım ilki doğduğumda.İkisi de beni çok sever.gerekirse de kızarım bile.Aslında eşim de benm gibi olsa en azından ama o çok düşkün çocuklara.benm yeğenlerime bile kendi yeğeni gibi davranıyor asla ses çıkarmıyor şımartıyor ben bile o kadar dayanamıyorum kendi çocuğuna ne yapacak bilmiyorum bir dediğini asla 2etmez sanırım.Bizimkini şımartacak olan eşim olur sanırım.Dengeyi bulmak lazım..
Annem de bize öyle davranırdı okula giderken kapıya çıkar su isterdik en basitinden hiç ses çıkarmazdı.Evlenmeden önce hiç yemek yapmadım mesela ben.Evlenince başlarda iş yapmak falan o kadar zor geldi ki bir süre sonra ay dedim bu ne ben bunun için mi evlendim:kedi: Neyse sonra alıştım şimdi yapmayınca içim rahat etmiyor..
Ben çıkayım kızlar sonra gelirim yine işlerim var:bbo: Görüşürüzz:gitme:

çok şükür canım benim !!!!!!!! :Saruboceq:
sağlıcakla bir alsak bebelerimizi kucağımıza yaaaaw!!!!

merhaba hosgeldin olsun saglikli olsunda buda kiz olsun neguzel iste canim valla bende fazla bisey almadim bide sen turkiyede olnalardan magaza sor ben soylesemde gelip alamassinkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ama kimse beni okumadı mı

PARDON KAÇIRMIŞIM NE DEMıŞTıN CANIM kafamçokkarıştı AH GÖRDÜM CANIM BEN KADıFE TARZI ALMADIM KUZENıMıN BEBıŞıNE ALERJı YAPMIŞTI UZUN KOLLU BADıLER ALDIM ZATEN EVLER SICAK YELEKLER HIRKALAR GıYDıRECEĞıM DIŞARI ÇIKARKENDE BATTANıYEYE SARARIM ıYıCE YETER

Son düzenleme:

ehh yanıı bu kadar olur,,aynen bende oyleydım,,corba yapmasını bıle evlendıkten sonra oğrendım,,ev işlerınde hala tembellık ve ısteksızlığım vardır fakat eşim cok duzenlı ben dağıtırım o toplar..su içtiğim bardağı sehpaya koyarım o alır mutfağa goturur orda durmasından bıle rahatsız olur:)bense tınn,,cok rahatıma düşkünümdür,,ama bende cokk sevdım yemek yapmayı,,yanı becerebılıyomuşum o yuzden sevdım:)boğaların kalbıne gıden yol da malum,,zevkle yaparım yeemklerımı..hatta yemek demişken bende kalkaayımda bı ıspanak yapıyım,,bebişim beslensın hem..hepınıızı opuyorum..bebeişlere ıyı bakın:teytey:

şu anda 2. kızıma hamileyim ve sizler gibi aralıkta doğum yapıcam. Şu ana kadar alışveriş yapmadım yenidoğanlar için kalın kadife tulumlar zıbınlar henüz göremedim ama gecikmeden de almak istiyorum sizler aldınız mı aldıysanız nereden neler aldınız onları merak ettim.

allah seni varya ben hic kiyamam gunduz calisipta bide aksam esime bardak falan kaldrttmam yani hamilede olsam ben yaparim ama aslinda nasil alistirirsan oyle gider bunun yasliligi var bosver sen iyisini yapiyonkaydirigubbakcemile3 bizde öpuyoruz sende kendine iyi bakopuyorumnanaktan

bilgecim şimdiden geçmiş olsun diyorum sana
limon almayı unutma yanına cnm

dilekcim hoşgeldin
bebeğinin sağlık durumunun iyi olmasına çok sevindim
rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder inşallah

semyıl hoşgeldin aramıza

nasıl uykum var nasıl uykum var anlatamam kıslarmirmirmirmir
bugün akşam olmayacak galibamirmirmirmir

canım ben kadife tarzı almadım kuzenimin bebişine alerji yapmıştı uzun kollu badiler aldım zaten evler sıcak yelekler hırkalar giydireceğim dışarı çıkarkende battaniyeye sararım iyice yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…