hiç merek etmeni tavsiye etmem çok yaramaz
selam kizlar size tunaydin bana gunaydin nasilsiniz?ben iyiyim ama yorgunum dun 2tane yerde doktor randevum vardi biri buldugum yerde biride daha gelismis hastanede 1 saat uzaklikta ordan ora derken cok sukur bebisimin kalbe giden damarindaki kan akis hizina yavas demisti simdi hersey gayet normal ve guzel dedi baya incelidi gelisimide iyi dedi cok sukur rabbime :Saruboceq:
limon götür canım yanında gecede bir şey yeme
ÖZLEYECEĞİZ SENİ CANIM:gitme::gitme:
selam kizlar size tunaydin bana gunaydin nasilsiniz?ben iyiyim ama yorgunum dun 2tane yerde doktor randevum vardi biri buldugum yerde biride daha gelismis hastanede 1 saat uzaklikta ordan ora derken cok sukur bebisimin kalbe giden damarindaki kan akis hizina yavas demisti simdi hersey gayet normal ve guzel dedi baya incelidi gelisimide iyi dedi cok sukur rabbime :Saruboceq:
güle güle bilgecimmm allaha emanet olun sende umutta. kocamaaaan öpüldünüz Şeniz
Yok canım ne zahmeti keşke daha fazla yardımcı olsam ama benim de pek bilgim yok prosedürü bilmem pek.Kolay gelsin canım güzel sonuçlarla dön inşş:Saruboceq:
ve malesef cocukla cocuk olduğundan dolayı dısıplını sağlamakta güçlük çekerler,,,eee iin o kısmında eşler devreye gırecek sanırım.. ben cok seveceğimin ve bağlanacağımın farkındayım fakat cok sevgıde şımartır,,dengeyi koymam gerekecek..sadece sevgıyle olmaz en ıyı şekılde yetışsın ıstyorum,,mısal ben annemın sevgısınden dolayı cokk şımarmışım suyu bıle anacım getırırdı ayağıma,,evlendıkten sonra anladım kı ben hıç bışey yapmamışım anama,,pişman oldum ama o da nası sever bızı gık desek olurdu kadın napalım,,bızde şımardık abımle..ama ben ole olmıcam inş
çok şükür canım benim !!!!!!!! :Saruboceq:selam kizlar size tunaydin bana gunaydin nasilsiniz?ben iyiyim ama yorgunum dun 2tane yerde doktor randevum vardi biri buldugum yerde biride daha gelismis hastanede 1 saat uzaklikta ordan ora derken cok sukur bebisimin kalbe giden damarindaki kan akis hizina yavas demisti simdi hersey gayet normal ve guzel dedi baya incelidi gelisimide iyi dedi cok sukur rabbime :Saruboceq:
evet cok sukur hepimizin bebislerine saglik sihhat versin rabbimm amiiinnn
merhaba arkadaşlar bende Allah nasip ederse aralıkta doğum yapıcam sat 13 mart ilk kızımı sezeryanla doğurdum bu da öyle olacak. Doktor buna da kız dedi yani bi kızım daha olacak daha hiç alışveriş yapmadım mağazalara bakıyorum daha kalın kadifeli yenidoğan giysiler göremedim siz aldınız mı nerelerden neler aldınız bana fikir verirseniz sevinirim.
ama kimse beni okumadı mı
görmedim ben canım hoşgeldin, yeni sayılırım sendemi yenisin sitede?ama kimse beni okumadı mı
Ben 2yeğenime de çok baktım gerçekten altlarını bile çok aldım daha 17 yaşımdaydım ilki doğduğumda.İkisi de beni çok sever.gerekirse de kızarım bile.Aslında eşim de benm gibi olsa en azından ama o çok düşkün çocuklara.benm yeğenlerime bile kendi yeğeni gibi davranıyor asla ses çıkarmıyor şımartıyor ben bile o kadar dayanamıyorum kendi çocuğuna ne yapacak bilmiyorum bir dediğini asla 2etmez sanırım.Bizimkini şımartacak olan eşim olur sanırım.Dengeyi bulmak lazım..
Annem de bize öyle davranırdı okula giderken kapıya çıkar su isterdik en basitinden hiç ses çıkarmazdı.Evlenmeden önce hiç yemek yapmadım mesela ben.Evlenince başlarda iş yapmak falan o kadar zor geldi ki bir süre sonra ay dedim bu ne ben bunun için mi evlendim:kedi: Neyse sonra alıştım şimdi yapmayınca içim rahat etmiyor..
Ben çıkayım kızlar sonra gelirim yine işlerim var:bbo: Görüşürüzz:gitme:
ehh yanıı bu kadar olur,,aynen bende oyleydım,,corba yapmasını bıle evlendıkten sonra oğrendım,,ev işlerınde hala tembellık ve ısteksızlığım vardır fakat eşim cok duzenlı ben dağıtırım o toplar..su içtiğim bardağı sehpaya koyarım o alır mutfağa goturur orda durmasından bıle rahatsız olur:)bense tınn,,cok rahatıma düşkünümdür,,ama bende cokk sevdım yemek yapmayı,,yanı becerebılıyomuşum o yuzden sevdım:)boğaların kalbıne gıden yol da malum,,zevkle yaparım yeemklerımı..hatta yemek demişken bende kalkaayımda bı ıspanak yapıyım,,bebişim beslensın hem..hepınıızı opuyorum..bebeişlere ıyı bakın:teytey:
şu anda 2. Kızıma hamileyim ve sizler gibi aralıkta doğum yapıcam. şu ana kadar alışveriş yapmadım yenidoğanlar için kalın kadife tulumlar zıbınlar henüz göremedim ama gecikmeden de almak istiyorum sizler aldınız mı aldıysanız nereden neler aldınız onları merak ettim.
nasıl uykum var nasıl uykum var anlatamam kıslarmirmirmirmir
bugün akşam olmayacak galibamirmirmirmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?