2009 Aralık Anneleri

ben kıydığımdan değilkaydirigubbakcemile3adam oyle ben napıyım...eşim oyle alışmış zaten yapısında var,,ben cok dağınıgım bu da benım yapım napıyım:kedi:dolabımızda benım tarafım cok dağınktır mesela onunkıler sıra sıra dızılı.i.yıde yanı sonra kalıkınca goturrm bardağı orda dursa nolcek,,yok ama ılle sımetrık olcak herşey,,bende ses etmıyorm napıyım alsın gotursun bardağı rahatsz oluyosakaydirigubbakcemile3bızım kız babasına ceker inşşş

kizlar kizima isledim yeni bitti dunde icine badi aldim nasil olmusss:hulya:

Eklentiler

• $Picture 84.webp
    44,7 KB · Görüntüleme: 38

aslinda bende öyleyim esim bana gore daha duzenli amann bosver yapsinlar ozaman seslenmemek lazim demekki dedigin gibi simetri olayi varmis esinde yok benimkide toz oldugu zaman tahammulsuzdur kaydirigubbakcemile3bende fazla sevmem toz almasini biyeri alsma biyeri unuturum onuda esim görur bulur siler yani :kedi:

şansa bak ya begendım duvar kagıdı bauhausta onunda devamı kalmamış perşembe gelir dediler inş.
cumartesi oda gelecek
sonana bırakanda kabahat zaten ya o da ben degil eşim yani

kizlar kizima isledim yeni bitti dunde icine badi aldim nasil olmusss:hulya:

oy o ne güzel bi takım olmuş!!!!!!!!! çok şeker rengide örneğide!!!!!!!! yaa kızların cicileri daha bi cici oluyo gerçektendeee!!!!!!!!!!!
ellerine sağlık annesi, çokta hamaratız yaaaaniii :hulya:

oy o ne güzel bi takım olmuş!!!!!!!!! çok şeker rengide örneğide!!!!!!!! yaa kızların cicileri daha bi cici oluyo gerçektendeee!!!!!!!!!!!
ellerine sağlık annesi, çokta hamaratız yaaaaniii :hulya:

evet ben nisanliyken bile örguye heves edip islemistim turkiyede hepsi annemde kaldi getiremedim ama sanki icime dogmus gibi hepsini kiz örgusu islemisimkaydirigubbakcemile3 kizlari suslemesi daha guzel oluyo:hulya:

[/QUOTE
ben aldım kadife tulumlardan 2tane. samsunda çıktı kışlıklar oralarda çıkmadımı daha? kızın kaç yaşında adı ne? deneyimli annesin ne güzel alkisalkisalkis
gerçi her hamilelik başka olurmuş
bebişin adını düşündünüzmü?
delikafadulden ammada sordum heeee sırnaşık şey[/QUOTE]

kızım 2005 doğumlu bu kızımın adını daha kesinleştirmedim ama ela ve doğa düşündüklerim arasında. Evet tecrübeliyim ama sanki hiç çocuk büyütmemiş gibiyim ilk bebeğim gibi hissediyorum.

seçil nbr cnm
ogluşun nasıl

iim bitanem sen nasıl oldun ?oğluşum da ii ama annesi ile geceleri uğraşıyoo annesi sola yatmak istiyoo o sağa çeviriyo..annesii diğer tarafa dönüyoo o öteki tarafı istiyo derken bakalımm 10 aralık nasıl gelecek...

bu arada kızlar sizler nasılsınız ne var ne yokk? görüşemiyoruz ne zamandır..bizim mağazada dekorasyon başladı..kaynım kalp krizi geçirdi,annemler inegölde mağaza bakıyorlar derken bi türlü fırsat bulamadım bir de buradaki personeli çıkardım yeni bir personel aldık onun eğiti falan bayağı yoğun geçiyor..bu arada pazar günü ananesii ve dedesi ARDA ya muhteşem bir oda takımı aldı..bütün eksikleri puset dışında tamamladıkk..annem kıyafet konusunda cozuttuğumuzu söyledi çok küçük almışız ayrıca 7-8 bebelik eşya almışız aman olsunnnnn dedeim de gherçekten hepsini 0-3 ay almışız:))):teytey:

hep aynılar dun dışardan belli olan hareketlerini cep telefonuna çektım o kadar belli yani :)
kaynına geçmiş olsun Allah şifa versinarda ii ve guzel saglıklı gunlerde kullansın odasını inşallah

kızım 2005 doğumlu bu kızımın adını daha kesinleştirmedim ama ela ve doğa düşündüklerim arasında. Evet tecrübeliyim ama sanki hiç çocuk büyütmemiş gibiyim ilk bebeğim gibi hissediyorum.[/QUOTE]
küçükmüş ablamızda:) kıskanmaya başladıkmı peki? ela, doğa iki isimde güzel annesi adıyla yaşar sağlıcakla doğar inşaallah :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…