allah seni varya ben hic kiyamam gunduz calisipta bide aksam esime bardak falan kaldrttmam yani hamilede olsam ben yaparim ama aslinda nasil alistirirsan oyle gider bunun yasliligi var bosver sen iyisini yapiyonkaydirigubbakcemile3 bizde öpuyoruz sende kendine iyi bakopuyorumnanaktan
şu anda 2. kızıma hamileyim ve sizler gibi aralıkta doğum yapıcam. Şu ana kadar alışveriş yapmadım yenidoğanlar için kalın kadife tulumlar zıbınlar henüz göremedim ama gecikmeden de almak istiyorum sizler aldınız mı aldıysanız nereden neler aldınız onları merak ettim.[/QUOTE
ben aldım kadife tulumlardan 2tane. samsunda çıktı kışlıklar oralarda çıkmadımı daha? kızın kaç yaşında adı ne? deneyimli annesin ne güzel alkisalkisalkis
gerçi her hamilelik başka olurmuş
bebişin adını düşündünüzmü?
delikafadulden ammada sordum heeee sırnaşık şey
EVVET ENERJİ SAATİ GELDİ MEYVALAR UNUTULMADI DİMİ BEN GENE OLMAMIŞ 1 ADET ŞEFTALİ MUZ VE ELMA GETİRDİM cokacimcoook
ben kıydığımdan değilkaydirigubbakcemile3adam oyle ben napıyım...eşim oyle alışmış zaten yapısında var,,ben cok dağınıgım bu da benım yapım napıyım:kedi:dolabımızda benım tarafım cok dağınktır mesela onunkıler sıra sıra dızılı.i.yıde yanı sonra kalıkınca goturrm bardağı orda dursa nolcek,,yok ama ılle sımetrık olcak herşey,,bende ses etmıyorm napıyım alsın gotursun bardağı rahatsz oluyosakaydirigubbakcemile3bızım kız babasına ceker inşşş
kizlar kizima isledim yeni bitti dunde icine badi aldim nasil olmusss:hulya:
kizlar kizima isledim yeni bitti dunde icine badi aldim nasil olmusss:hulya:
oy o ne güzel bi takım olmuş!!!!!!!!! çok şeker rengide örneğide!!!!!!!! yaa kızların cicileri daha bi cici oluyo gerçektendeee!!!!!!!!!!!
ellerine sağlık annesi, çokta hamaratız yaaaaniii :hulya:
dilek ii haberlerını almışsın gözunaydın bilgecgm sende ii haberlerle dönersin inşallah[/QUOTE TESEKKUR EDERIM VARYA KALBIM GUMGUM ATIYODU DUN ULTRASONA YATTIGIMDA SONRA ICIM RAHATLADI INSALLAH BILGEDE GUZEL HABERLERLE GELIRR:Saruboceq:
ayesbirim isimli arkadaştan haberi olan varmı bugün için? bir haber varmı
seçil nbr cnm
ogluşun nasıl
ne olmustuki ayesbirime ben kacirmisim onuu
iim bitanem sen nasıl oldun ?oğluşum da ii ama annesi ile geceleri uğraşıyoo annesi sola yatmak istiyoo o sağa çeviriyo..annesii diğer tarafa dönüyoo o öteki tarafı istiyo derken bakalımm 10 aralık nasıl gelecek...
bu arada kızlar sizler nasılsınız ne var ne yokk? görüşemiyoruz ne zamandır..bizim mağazada dekorasyon başladı..kaynım kalp krizi geçirdi,annemler inegölde mağaza bakıyorlar derken bi türlü fırsat bulamadım bir de buradaki personeli çıkardım yeni bir personel aldık onun eğiti falan bayağı yoğun geçiyor..bu arada pazar günü ananesii ve dedesi ARDA ya muhteşem bir oda takımı aldı..bütün eksikleri puset dışında tamamladıkk..annem kıyafet konusunda cozuttuğumuzu söyledi çok küçük almışız ayrıca 7-8 bebelik eşya almışız aman olsunnnnn dedeim de gherçekten hepsini 0-3 ay almışız:))):teytey:
[/QUOTE
ben aldım kadife tulumlardan 2tane. samsunda çıktı kışlıklar oralarda çıkmadımı daha? kızın kaç yaşında adı ne? deneyimli annesin ne güzel alkisalkisalkis
gerçi her hamilelik başka olurmuş
bebişin adını düşündünüzmü?
delikafadulden ammada sordum heeee sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?