2009 Aralık Anneleri

ben de çıkıyorum kızlar... kendinize bebişlerinize iyi bakın... yarın sabah görüşürüz....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3canım ya ne güldüm ne güldüm hee.. sen aynı benim kayınvalidem gibi bir anne olcaksın galiba.. ama uumarım öyle olmazsın. ama bu takıntıyı şuan aşmazsan doğunca gün geçtikçe büyüyerek devam edip çocuğuna hayatı zehir edebilir.. ciddiyim bak.. benim kayın validem eşim bebekken yemek yemezse hüngür hüngür ağlarmış hastalıklara yakalanmıiş.. çocukluğunda desen aynı olmuş gençliği bu yemek muhabbeti yüzünden çocuğa dar etmiş.. ablasına bile kalmaya gittiğinde rda ne yiyceksin o sebze yemeği yapmaz, orda beslenemzsin gibi nedenlerle başını şişirip durmuş.. evlendik bana hayatı dar etti çok güzel yemek yaptığım halde, eskiden altlı üstlüydük aşağı inip dolaba bakardı akşama ne var diye, yada sebzeleri nasıl saklamışım diye.. her akşam tepemizde bizi bekliyor olurdu.. hadi gelin yemek yiyin diye.. neyseki taşındım da biraz olsun kurtuldum..

bak arkadaşım sen vitamini bol şeyler yedikten sonra bebeğinin besinsiz kalması gelişmemesi ( eğer başka sebepler yok ise) imkansız.. ceviz yiyomuşsun badem yiyomuşsun, süt de içiyomuşsun, inan bana kuzun mis gibi günden güne büyüyüp serpiliyordur.. bu takıntıyı lütfen lütfen aş...kaydirigubbakcemile5 büyütürken de yemezse o an üstüne düşme, bırak aç gezsin, acıkınca yanına sokulacaktır.. benim teyzem, ilk çocuğunda senin gibiydi.. doğduktan sonra da yemek yesin diye elinde kase sokaklarda dolandı maymunluklar yaprı filan.. ne oldu çocuk ne iyi büyüdü ne de iştahlı bir çocuk oldu.. ikinci bebeğinde ise kızı hiiiç umursamadı, umursamadı derken, ye ye ye diye arkasında dolaşmadı.. şimdi onu kızına yemek yedirmeye çalışırken hiç görmüyoruz.. o geliyor dolapta ne varsa alıyor kütür kütür götürüyor.. masada ne varsa tadıyor, hiç aç kalmıyor.. hatta pazarda dolaşırken bi bakıyorum elinde taze fasulye var onu kemiriyor, bi bakıyorum, pırasa yiyor, bir bakıyorum kocaman bir elma yiyor.. tezgahlarda ne var ne yok tadına bakıyor 3,5 yaşında tatlı mı tatlı bir bıdık...
bende öyle yapacağım kısmetse.. kaydirigubbakcemile5

ahanda geldık bız kuzularrr...walla gelır gelmez yazmaya baslıyorum
bebegımın durumu ıyı ns ye baglıyken hıııııııııc durmadı hemsıre haftasına gore cok cok ıyı maslahha kılosuda rahat ıkı war dımı dedı
ewet dedım
gecıyo hatta kuzum
sancı yoktu
kan ıdrarda temız cıktı amaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aclıktan bayılıyordum basıma agrılar gırdı zor attım kendımı dısarı
hemen kofte ekmek yedım tanıdık bı yerde ızgarada
anam ya tansıyonum yerlere dustu hemsıre salmıyo benı 2 bucuktan 5 e kadar öldüm yanı haaaaaa
taa 10 da kahwaltı etmıstım

iyiyim canım sen nasılsın
yoğun bi şekilde çalışıyorum o var saddece

aynen bende, sen 32. haftana girmişsin izne çıkmadın demekki, ben çıksammı çıkmasammı şuan onu düşünüyorum çıkacaksam 1-2 gün içinde bunlara bildirmem gerek.. burası çok stresli bir yer, iş verenlerden biri inanılmaz vicdansız kalpsiz biri, kaç kere sinirimden titreyerek ağlayarak lavaboya attım kendimi.. eşim izne vaktinde çık 37 ye kadar bekleme diyor.. bilmiyorum..

burdayım canım bugün üstümde bir halsizlik var midem bulanıyo başım ağrıyo anlamadım ya sen naptın doktora gitcektin yanlış hatırlamıyorsam

evet cnm gittim şükür bebişimiyiymiş 1200 grm olmuş sadece ters duruyomuş ama sağlıklı olsunda gerisi önemli deil cnm işte bidahaki kntrolum 26sında aybaşından itibarende her hafta nst var öle cnm o halsizlik bulantı bendede oluyo bazen ee giderek büyüyo bebişlerimiz dikkat et sende kendine cnm

bebişe kasımdan itibaren mi nst ye girceksin kan ilacını sordun mu canım

bebişe kasımdan itibaren mi nst ye girceksin kan ilacını sordun mu canım

evet cnm sordum kasımdan itibaren giricem kan değerlerim ii çıktığı için ilk başta gerek görmemiş ama istersen önümüzdeki ay kan değerlerine tekrar bakar oan göre veririz dedi cnm

evet cnm sordum kasımdan itibaren giricem kan değerlerim ii çıktığı için ilk başta gerek görmemiş ama istersen önümüzdeki ay kan değerlerine tekrar bakar oan göre veririz dedi cnm

çok güzel kan değerlerinin ii olması gebelikte genelde düşüyo ya sanırım formda sorun var ya iki saat bekliyorum açılsın diye

çok güzel kan değerlerinin ii olması gebelikte genelde düşüyo ya sanırım formda sorun var ya iki saat bekliyorum açılsın diye

evet cnmda o dedği ilk hamile kaldığımda baktığı değerler yenisine bidaki gittimde bakılcak...ama umarım yine ii çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…