selam kızlar nasılsınız y o kadar yoğun ki giremiyorum bir yandanda sizleri özlüyorum yawww Şeniz
cnm slm sen antalyadanmıydın?
İşyerinde sütüm peynirim meyvem bilumum ceviz cikolata mevcut ..ama sanki hala bişeyler yemem gerkiyomuş gibi cok kötüyüm kafayı yiycem . .biraz takıntı yaptım sanırım ben bunu düşünüyorum başka neler albilirim diye dünde kuru kayısı ggetirddim ama yok yine olmuyo . .ya off ya ne yapcam bebeğim buyuodur demi inşallah gücsüz kalmaz ..bak demiştim en baştan takıntı oldu bu bende Allahım uyku sorunlarım mide ekşimelerim sabahın 6 sında kalkıp işe gelmek derken bide bu cıktı . .( sapıttım ben yaaa sapıttımm . .
evet canım antalyadanım daha önce konuşmuştuk ama ben izne ayrılınca unutuldum
selam neriman nasılsın? nasıl gidiyor??
iyiyim canım sen nasılsın
yoğun bi şekilde çalışıyorum o var saddece
slm cnm nasılsın nerelerdeydin?
burdayım canım bugün üstümde bir halsizlik var midem bulanıyo başım ağrıyo anlamadım ya sen naptın doktora gitcektin yanlış hatırlamıyorsam
evet cnm gittim şükür bebişimiyiymiş 1200 grm olmuş sadece ters duruyomuş ama sağlıklı olsunda gerisi önemli deil cnm işte bidahaki kntrolum 26sında aybaşından itibarende her hafta nst var öle cnm o halsizlik bulantı bendede oluyo bazen ee giderek büyüyo bebişlerimiz dikkat et sende kendine cnm
bebişe kasımdan itibaren mi nst ye girceksin kan ilacını sordun mu canım
evet cnm sordum kasımdan itibaren giricem kan değerlerim ii çıktığı için ilk başta gerek görmemiş ama istersen önümüzdeki ay kan değerlerine tekrar bakar oan göre veririz dedi cnm
çok güzel kan değerlerinin ii olması gebelikte genelde düşüyo ya sanırım formda sorun var ya iki saat bekliyorum açılsın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?