evet cnmda o dedği ilk hamile kaldığımda baktığı değerler yenisine bidaki gittimde bakılcak...ama umarım yine ii çıkar
inş canım sende bir kaç gündür yoktun baktım bulamdım ben gece uyuyamıyorum giriyorum kimse olmuyo ama gecede Aralık annelerinden sen erken mi yatıyosun
yok cnm aslında ben geç yatıyorum çünkü benim eşim genelde 10da falan geliyo bende seni göremiyorum ama ben eşim geldikten sonra pek girmiyorum arada açıyorum gece kimse olmayınca kapıyorum ama dün falan eşim evdeydi alışverişe çıktı hi girmedim kendime gecelik ve pijama takımı aldım bebişimede bezlerini falan öle yani cnm iki gündür girmiyorum doğrudur
güle güle kullan canım ben genellikle gece 12 den 2 ye kadar bura oluyorum saat 2 olunca e yatıyım artık diyorum yani gece kuşuyum sanırım biraz bebişine bez de almışsın ayyyyyyyy ne marka aldın bende alcam ama şu erken mi olayına fazla takıloyrum galiba
bu arada cnm sen aldınmı gecelik ve pijama takımını?
gecelik ve pijama takımını aldım canım benimde eksiğim bez ve deterjan kaldı bende dalin almayı düşünüyorum çok güzel kokuyomuş hacı şakirin toz sabununu araştırdım fazla köpürüyomuş işte ay sonu deterjanı ve bezlerimiz alıp yıkama ve ütüleme işlemine geçicem sonra da güzel çantaya yerleştiririm ondan sonra beklerim kızımı artııkkkkkkkk:ecrin_bebek:
şampuanı sebamed öneririm.yeni doğan bebeklerin cildi çok hassas oluyo oğlumdan biliyorum kızarıklıklar oluyor.ben sebamedin bebek şampuanını kullanmıştım önce sonra daline geçtim.kıjımada sebamed kullanıcam önce..
evet cnm seninde kızın oluyomuş ayy ne güzel ikimmizinde kızı olucak sağlıklı gelsinler inş cnm bende ay sonu yıkayıp ütülesemmi die düşünüyorum bu arda sen kaça alddın gecelik ve pijamanı cnm ne marka?ben özdilekten aldım gecelik indirimde 25 pijamada 60a aldım cnm iimi sence fiaytlar
ben bebeğimin bütün ürünlerini johnsons baby aldım cn bilmiyoum ama iyi sanırım bebe yağı pişik kremi pudra rahatlatıcı vücut şampuan ve losyonu bunların hepsini ondan aldım ama hepside ço ii geldi tanıdıklardan duyduum kadarıyla bakalım ama saol cnm vverdiin bilgi iççin
bne bu ay sonu başlıycam işte yıkayıp ütülemeye şu ekim bi çıksın ondan sonrsı çorap söküğü gibi gelir benim marka bişey değil canım bizim burda kompedan diye bir mağaza var ordan aldım 15 gecelik 15 pijama takımı ama çok beğenerek aldım inş.güle güle giymek nasip olurrrrrrr
cnm sende iyi günlerde kullanırsın inş..düğmeleri çok önemli pijamaların emzirirken düğme az olursa zor oluyo.göğüs kısmına kadar düğme olursa kullanışlı oluyo.zaten göğüs ucum yok oğlum çok zor tutmuştu aklıma geldikce içim sıkılıyo inş. kızımda emer
saol cnm darısı hepimizin başına bu aradda fundacım sen çok ii almışsın gecelikle pijamanı:)
slm kızlar nasılsınız bklm ben nezamandır gündüzleri giremiyorum yoğunluktan ne var neyok varmı bir gelişme.bu arda bulut geceliği çok ucuza almışsınnn.bende bakym bi özdileğe olmazsa.lohusa geceliği dimi cnm emzirmek için düğmeli olanalrdan
göğüs uçları için hamleyken başlanması gerekiyomuş kreme.sağlık ocağında bile yazıyolar.bide silikon göğüs ucları var oğluma doğum yaptığımda bi kaç gün kullandım.bebekler ilk doğduğunda tutamıyolar hemen.ne olur ne olmaz onlardan al bence ben tekrar alıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?