ben kullandım işime yaradı.çünkü ilk günlerde tutamazsa sinirleniyolar sonra hiç tutmuyolar zaten tek lüksleri anne sütüdoktora bi dahaki gittiğimde sorayım en iyisi bu krem olayını silikon göğüs uçları araştırdığım kadarıyla pek kullanışlı olmuyomuş
selam fatma sen nasılsın bebek napıyo üzüyomu annesini:ecrin_bebek:
yok cnm üzmüyor oğllum sağolsun beni bende biraz önce kontrolden geldim bebişimin maşallah sağlığı ii .işte bnm birazm şeker sorunum var yine rejim verdi 2 hafta sonra kontrole çağırdı.umarım busefer normal çıkar sağlık ocağında 2 günde birden tokluk şekeri ölçtğrcem onlarıda not alıp doktoruma göstereceğim.bebişim büyümüş teyzeleri 2364 olmuş maşallah.sanrım bana sezeryan yolları gözüküyor.bklm hayırlısı bugün çalışabilir raporuda aldım 36 hafta sonuna kadar diye.bebekle daha çok vakit geçirmek istiyorum çünkü.yarın gündüz yine giremem büyük ihtimal hepinizi çok öpüyorum önemli bişeyler olursa kızlar mutlaka msnden yazın bana çok özledim hepinizin sohbetini.bilgilerinizdende yararlanamıyorum oku oku bitmiyor geçmiş.berna listeyi tamamladımı acaba bende eskiliste var çok eksik daha msn teller.tamamsa bana msnden onuda atabilirmisiniz.kendinize çok ii bakın ben mutfağa geçiyorrum yemek saati malüm.afiyet olsun herkese .iyi akşamlar.bebişlere dikkat edinn.
mehtap senin tahmini doğum tarihin ayın kaçı?
cnm benim sezryan olcağı için doktorum 20 yada 25 aralık arası kısmetse cnm...
cnm senin doğum ne zman kısmetse....
hiç bilmiyorum cnm ama ben mevlüt okutmayı ddüşünmüyorum belki kendi ailemiz arasında olursa bilmiyorum ama istemiyorum kaç tane tanıdığımın başına geldi çocukları hep nazardanmı neyse o günden sonra huysuzluktan durmamış hastalanmış çok kötü yani herkesi çağırıyosun bebeğini rahatsız ediyosun valla biliyorum cnm sen bilirsin giyim konusunuda bilemem cnm kayınvalidem kesin inatla yapalım dicek ama ben istemiyorum pek herkesi çağırıp yapmak ama bu benim görüşüm cnm
:çok üzgünüm:
Maaşallah oğluşuna canım. İsim konusundaki sıkıntılarınızı aşmıssınızdır inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?