2009 Aralık Anneleri

doktora bi dahaki gittiğimde sorayım en iyisi bu krem olayını silikon göğüs uçları araştırdığım kadarıyla pek kullanışlı olmuyomuş
ben kullandım işime yaradı.çünkü ilk günlerde tutamazsa sinirleniyolar sonra hiç tutmuyolar zaten tek lüksleri anne sütü

selam fatma sen nasılsın bebek napıyo üzüyomu annesini:ecrin_bebek:

yok cnm üzmüyor oğllum sağolsun beni bende biraz önce kontrolden geldim bebişimin maşallah sağlığı ii .işte bnm birazm şeker sorunum var yine rejim verdi 2 hafta sonra kontrole çağırdı.umarım busefer normal çıkar sağlık ocağında 2 günde birden tokluk şekeri ölçtğrcem onlarıda not alıp doktoruma göstereceğim.bebişim büyümüş teyzeleri 2364 olmuş maşallah.sanrım bana sezeryan yolları gözüküyor.bklm hayırlısı bugün çalışabilir raporuda aldım 36 hafta sonuna kadar diye.bebekle daha çok vakit geçirmek istiyorum çünkü.yarın gündüz yine giremem büyük ihtimal hepinizi çok öpüyorum önemli bişeyler olursa kızlar mutlaka msnden yazın bana çok özledim hepinizin sohbetini.bilgilerinizdende yararlanamıyorum oku oku bitmiyor geçmiş.berna listeyi tamamladımı acaba bende eskiliste var çok eksik daha msn teller.tamamsa bana msnden onuda atabilirmisiniz.kendinize çok ii bakın ben mutfağa geçiyorrum yemek saati malüm.afiyet olsun herkese .iyi akşamlar.bebişlere dikkat edinn.

canım bebeşine inş herşey yolunda gider senin ve bebeğin için ben sana listeyi atayım istersen msn den eski mi yeni mi bilmiyorum ama

cnm senin doğum ne zman kısmetse....

benim 16 aralık kısmetse ben normal düşündüğün için ne zaman olur tam da bilmiyorum mevlütü doğumdan 10-20 gün sonra okutmayı düşünüyorum ama bizim ne giymemiz gerekir acaba?Çok mu aceleciyim ben ya daha doğmadan ne düşünüyorum sırnaşık şey

hiç bilmiyorum cnm ama ben mevlüt okutmayı ddüşünmüyorum belki kendi ailemiz arasında olursa bilmiyorum ama istemiyorum kaç tane tanıdığımın başına geldi çocukları hep nazardanmı neyse o günden sonra huysuzluktan durmamış hastalanmış çok kötü yani herkesi çağırıyosun bebeğini rahatsız ediyosun valla biliyorum cnm sen bilirsin giyim konusunuda bilemem cnm kayınvalidem kesin inatla yapalım dicek ama ben istemiyorum pek herkesi çağırıp yapmak ama bu benim görüşüm cnm

olabilir canım görüşüne saygı duyarım yerimseniben

mehtapcım ben çıkıyorum birazdan eşim gelir gece uyuyamzsam buralardayım yine ki uyuyamam çünkü geç kalkıyorum kendine ii bak canım öptümmm

tamam cnm sende kendine ii bak bende şimdilik buralardayım araştırms yapıyorum öptüm cnm:roflol:

merhaba arkadaşlar kısmetse bende aralık ta anne olucam benimde bir oğlum olcak şuan 29.haftadayım bu cumartesi kontrolüm var geçen ay gittiğimde bebeğim 960 gr.yani 25.haftada ama gelişim olarak 2 hafta öndeymiş inşallah sağ sağlim bebeklerimize kavuşruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…