2009 Aralık Anneleri

Tabi benden başka kimse yok :sinifsinif:
4buçukta uyandım yine rüyamda eşimle kavga ettim de kaç gündür ne bu böyle yaamafoldumben

gü-nay-dın kalkın artık ne gece uyku var ne sabah ,sabah sabah seda sayan oldumklava::hulya:kaydirigubbakcemilelaelaelaelaelaegamyoncuiremsu:icecream:zemuszemuslmaz::ecrin_bebek:alkisalkisalkiskaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
günaydın kızlar, ben çok zor uyanıyorum bu aralar. aslında 8 de kalksam sorun yok ama haftanın 3 günü 7:30da dersim var

günaydın bilge, nasılsın, şeker yüklemen nasıl geçti, haberler nasıl? inşallah herşey yolundadır..

iyiyim canım sen nasılsın?
her şey yolundaydı ultrason vs de kan sonuçlarımı bugün alıcam henüz bilmiyorum yani... ama doktor dedi ki eğer ileri düzey şeker durumu olsa bebek normalin üzerinde kiloda olurdu ama sizin bebeğinizde öyle bir durum yok. dolayısıyla çok büyük ihtimalle şekeriniz normal çıkacak. değilse bile ya yeni başlamış deli bir şeker olur ki kontrol altına almak yeni olduğu için kolay olur ya da çok hafif yüksektir ki az yüksek olduğu için yine kontrol altına almak kolay olur. onun için gayet içim rahat daha aramadım bile kliniği şakkıdı

günaydın bilge, nasılsın, şeker yüklemen nasıl geçti, haberler nasıl? inşallah herşey yolundadır..

TOMBİŞLEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRR
GÜNAYDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNN:dance::sm_cool:

KEYİFLER NASIL BAKALIM

BİLGE ŞEKER NASIL ÇIKTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

TOMBİŞLEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRR
GÜNAYDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNN:dance::sm_cool:

KEYİFLER NASIL BAKALIM

BİLGE ŞEKER NASIL ÇIKTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

bilmiyorummmmmmmmmmm :roflol:
arayayım da bir sorayım di mi ya bi zahmet :roflol: doktor o kadar rahatlattı ki hiiiiiç umrum değil valla meral sırnaşık şey
geçmişi okuyim dedim ucunu bulamıyorum yaaaaaaaa insafsızlar 1,5 günde kırk küsur sayfa yazılır mı :1shok:

bende iyiyim bilge. sevindim iyi olmana.kaydirigubbakcemile5

günaydınnnnnnnnn hihoyyyt

gece mi uyuyamıyorsun little princess sengözlerimebaksanab

yoooo :) gecede gayet güzel uyuyorum dün 12 de yattım önceki gün 11 de. ama şuan çok uykum var. hafif bi kırıklık var üzerimde sanırım ondan oluyor.
bugün oğluşumun odası geliyor kızlar.

günaydın herkeseeee

maşallah bilge önemli bi sorun yomuş allahtan çok sevindim.

bu arada burcu sana bir şey soracağım. sen ikeadan sallanan koltuk aldın sanırım. o koltuğun süngeri biraz ince değil mi, resimden öyle görünüyor. çok alçak kalmasın. önerir misin bende alacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…