2009 Aralık Anneleri

Bugun kafam bi dunya. Gece saat 4 gibi filan yattim ya . Dun lise arkadasimin dugunu vardi. Baslangicta bayaa guzeldi sonrada gelinin enistesi kavga cikardi. Silah filan cikardi odum koptu tabi . Sonra disari cikinca otele ates ettiler. Polis geldi bizi birakmadilar filan . Tabi bu arada sinir krizi geciren gecirene berbat bi geceydi. Bu yuzden dugunlerde icki verilmemesi taraftari olmusumdur hep. Gelinle damada uzuldum cidden..

yazık hayatlarının en güzel günü berbat olmuş. neyseki kimseye bişey olmamış. insanlar niye kendilerini kaybedene kadar içer hiç anlamam.

Bana ince gelmedi cok rahat seviyorum ben o koltuklari .

hani böyle emzirmek için oturunca içine gömülmeyelim kalkmak zor olmasın sonra kucağımızda bebekle diye sordum. ben gerçeğini görmedim resimden yorumluyorum. bugün odamız gelecek yer durumuna göre aynısından almayı düşünüyorum bende. olmazsa ince bi minder koyarız altımıza.

yazık olmuş gelinle damada gerçekten mahfetmişler en güzel günlerini.

bahar doğum iznine çıkmış galiba burcu sen nezaman çıkıyosun haftan dolmuş görünüyo

Biraz gomuluyorsun icine ama bi git dene derim once. Ben sevdigim icin de begeniyo olabilirim tabi

yazık olmuş gelinle damada gerçekten mahfetmişler en güzel günlerini.

bahar doğum iznine çıkmış galiba burcu sen nezaman çıkıyosun haftan dolmuş görünüyo

Benimde doldu ama ben doguma kadar isteyim Oznur. Patronda sonuna kadar gidersen iyi olur bisey olursa burdan gotururuz seni diye ikide bir de laf soyluyor . Kasim 20 ye kadar calisiyorum zaten o arada dogurmam lazim :)

KIZ BİR ARA BİR SOR ALLAH AŞKINAAAAAAAAAAAAAAAAA:1shok:

ee tosun hakkındaki genel bilgiler neler annesi?

ah canım yaaa senin korkman ve öyle bir ortamda bulunman üzücü tabi
ama gelinle damadın durumuna üzüldüm:çok üzgünüm:

yoooo :) gecede gayet güzel uyuyorum dün 12 de yattım önceki gün 11 de. ama şuan çok uykum var. hafif bi kırıklık var üzerimde sanırım ondan oluyor.
bugün oğluşumun odası geliyor kızlar.

aaa negüzel benimkide gelse keşke hemen sabırsızlanıyorum.. güle güle kullanın canım

günaydın öznurcum
şimdi sonuçları fakslattım yüksek bu şeker bakalım doktorun aramasını bekliyorum o ne diycek :1no2:

çokmu yüksek peki zaten bekliyodun yüksek çıkmasını.. sıkma canını biraz diyetle kontrol altına alınır herhalde

KIZ BİR ARA BİR SOR ALLAH AŞKINAAAAAAAAAAAAAAAAA:1shok:

ee tosun hakkındaki genel bilgiler neler annesi?

açlık kan şekeri normal de yükleme yüksek meralcim doktoru bekliyom bakalım ne diycek bugün dün bebeğe bakarak sizin yüksek çıkma olasılığı zayıf demişti lmaz:

tosun kendi doktorumun dedikleriyle paralel güzelim 36 cm, 1426 gr (yaklaşık 1450 demişti benimki), birkaç gün önden gidiyor keyfi çok yerinde, kalp odacıkları, böbrekleri vs her şey yerli yerinde allaha bin şükür :Saruboceq:

aaa negüzel benimkide gelse keşke hemen sabırsızlanıyorum.. güle güle kullanın canım

aynen bende bekliyorum sabırsızlıkla arzu ama bizim daha çok işimiz var bu hafta boyaya başlanacak kısmetse nerden baksan 15 gün sürer sonrada anca temizliğimi yaparım ve kızımın eşyalarını keyifle yerleştiririm inşallah.

ay korkunç gerçekten yaaa.:sinifsinif:akannehir. Allah kimslere vermesin..

selam kızlar nasılsınız bklm bilgecim şekerin kaç çıkmışşş.

öznur ya bizim ev yeni boyandı biliyorsun 2- 2,5 ay oldu taşıdım ben, tüm odalar kum beji renginde bebeğin odasını görmüşsündğr albümümde, sen ce duvar kağıdı diye tutturayımmı yoksa böyle de olur mu?? ne diyosunuz?? tabi duvar kağıdı olması çok güzel olur uyumlu da olur ama olmasa da olursa tabi daha çok işime gelir :sinifsinif:kafam karıştı benim yaaakafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…