bu arada burcu sana bir şey soracağım. sen ikeadan sallanan koltuk aldın sanırım. o koltuğun süngeri biraz ince değil mi, resimden öyle görünüyor. çok alçak kalmasın. önerir misin bende alacağım.
Bana ince gelmedi cok rahat seviyorum ben o koltuklari .
Bugun kafam bi dunya. Gece saat 4 gibi filan yattim ya . Dun lise arkadasimin dugunu vardi. Baslangicta bayaa guzeldi sonrada gelinin enistesi kavga cikardi. Silah filan cikardi odum koptu tabi . Sonra disari cikinca otele ates ettiler. Polis geldi bizi birakmadilar filan . Tabi bu arada sinir krizi geciren gecirene berbat bi geceydi. Bu yuzden dugunlerde icki verilmemesi taraftari olmusumdur hep. Gelinle damada uzuldum cidden..
hani böyle emzirmek için oturunca içine gömülmeyelim kalkmak zor olmasın sonra kucağımızda bebekle diye sordum. ben gerçeğini görmedim resimden yorumluyorum. bugün odamız gelecek yer durumuna göre aynısından almayı düşünüyorum bende. olmazsa ince bi minder koyarız altımıza.
yazık olmuş gelinle damada gerçekten mahfetmişler en güzel günlerini.
bahar doğum iznine çıkmış galiba burcu sen nezaman çıkıyosun haftan dolmuş görünüyo
Biraz gomuluyorsun icine ama bi git dene derim once. Ben sevdigim icin de begeniyo olabilirim tabi
sağol canım odamız gelsinde eşyalar odayı çok boğmazsa bende alacağım. çok keyifli görünüyor. kucağımızda bebişlerle :)
KIZ BİR ARA BİR SOR ALLAH AŞKINAAAAAAAAAAAAAAAAA:1shok:bilmiyorummmmmmmmmmm :roflol:
arayayım da bir sorayım di mi ya bi zahmet :roflol: doktor o kadar rahatlattı ki hiiiiiç umrum değil valla meral sırnaşık şey
geçmişi okuyim dedim ucunu bulamıyorum yaaaaaaaa insafsızlar 1,5 günde kırk küsur sayfa yazılır mı :1shok:
Bugun kafam bi dunya. Gece saat 4 gibi filan yattim ya . Dun lise arkadasimin dugunu vardi. Baslangicta bayaa guzeldi sonrada gelinin enistesi kavga cikardi. Silah filan cikardi odum koptu tabi . Sonra disari cikinca otele ates ettiler. Polis geldi bizi birakmadilar filan . Tabi bu arada sinir krizi geciren gecirene berbat bi geceydi. Bu yuzden dugunlerde icki verilmemesi taraftari olmusumdur hep. Gelinle damada uzuldum cidden..
günaydın herkeseeee
maşallah bilge önemli bi sorun yomuş allahtan çok sevindim.
yoooo :) gecede gayet güzel uyuyorum dün 12 de yattım önceki gün 11 de. ama şuan çok uykum var. hafif bi kırıklık var üzerimde sanırım ondan oluyor.
bugün oğluşumun odası geliyor kızlar.
günaydın öznurcum
şimdi sonuçları fakslattım yüksek bu şeker bakalım doktorun aramasını bekliyorum o ne diycek :1no2:
KIZ BİR ARA BİR SOR ALLAH AŞKINAAAAAAAAAAAAAAAAA:1shok:
ee tosun hakkındaki genel bilgiler neler annesi?
günaydın öznurcum
şimdi sonuçları fakslattım yüksek bu şeker bakalım doktorun aramasını bekliyorum o ne diycek :1no2:
aaa negüzel benimkide gelse keşke hemen sabırsızlanıyorum.. güle güle kullanın canım
çokmu yüksek peki zaten bekliyodun yüksek çıkmasını.. sıkma canını biraz diyetle kontrol altına alınır herhalde
aa yüksek mi ne kadar yüksek ki? bilgee
üst sınır 140 benimki 203 öznurcum benneyaptımki
aynen bende bekliyorum sabırsızlıkla arzu ama bizim daha çok işimiz var bu hafta boyaya başlanacak kısmetse nerden baksan 15 gün sürer sonrada anca temizliğimi yaparım ve kızımın eşyalarını keyifle yerleştiririm inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?