2009 Aralık Anneleri

canım bi ara doktorunu sor bence bakalım ne dicek bende merak ettim şimdi..
ama açlık şekerinin normal çıkması iyi bildiğim kadarıyla

evet açlık şekerinin yüksek çıkmamasına sevindim de bu hiç hoşuma gitmedi şimdi bi de hafif bi yükseklik falan değil ciddi ciddi yüksek bu yani :1no2:
diyeceği belli 1 hafta dikkat et bi de 100lük yapalım diyecek :1no2: direkt diyet verseler vallahi tercih ederim :umursamaz:

günaydın arkadaşlar....
bugün kendimi çok kötü hissediyorum. acayip bir ağırlık var üzerimde. gözlerimi zor açıyorum. yanaklarıma ateş bastı. kızardım sanırım.... utanmasam işyerinde uyuklayacağım...:çok üzgünüm:
üst sınır 140 benimki 203 öznurcum benneyaptımki

inşallah ikinci yüklemede sorun çıkmaz....
benim de 50 mg şeker yüklemesi yüksek çıkmıştı.... 100 mg normal çıktı şükür... yalnız ikinci yüklemede birer saat arayla 4 kez kan alıyorlar... beklemek bayağı sıkıcı oluyor....

evet arada baya bir fark var bilge, sıkma canını sakın diyetle filan düzeliyo biliyosun.. oğluş iyi ya çok şükür, biz diyete razıyız demi.:1hug:

cnm bnm benmikide 176 çıkmıştı diyet yap dedi tatlı yeme falan dedi.sonrada ara ara sağlık ocağında tokluk şekerine baktır dedi.açlık ta benimde sorunum yoktu.normal çıkıyordu.hala ara ara tokluk şekerime baktırıyorum

selam kızlar nasılsınız bklm bilgecim şekerin kaç çıkmışşş.

203 fatmacım ya :sinifsinif:

boyanın üzerine büyük boy sticker al hem bebek odası gibi cicili olsun hem tekrar boyaydı kağıttı uğraşma arzucum yerimseniben

Sordun mu doktora

dün gittiğim yerin sistemi şöyle dünürcüm... doktor geliyor sonuçları inceleyip müsait olduğunda hastayı arayıp bilgi veriyor ben illa ki sonuçları fakslayın diye tutturduğum için biliyorum yani yüksek olduğunu... kendi doktorumla da bununla konuştuktan sonra konuşayım dedim ama söyleyecekleri şey belli işte... 1 hafta dikkat et şekerli yeme 1 hafta sonunda 100gr yükleyelim onda da yüksekse diyet verelim... diyetten korkum yok da şu 100 gr işi sinirimi bozuyor çünkü dün 50 gramda bile yine tansiyonum yükseldi :1no2:

kuzu maşallah iyide annesinin kan şekeri yüksekkkkkkkkk
bakalım sanada diyet verecekmicadıarzu

üst sınır 140 benimki 203 öznurcum benneyaptımki
bilge dr görüş hemen ya merak ettim ne gibi önerilerde bulunacak

selam kızlar nasılsınız bklm bilgecim şekerin kaç çıkmışşş.

selam fatmaaaaaaaaaa
biz iyiyizde bilgenin şekeri yüksek çıkmaz

odası zaten çok güzel ve gösterişli arzucum kağıda gerek yok bence belki şu güzel sticker lardan filan bakabilirsin..
başka iş çıkarma kendine yeni boyanmış nasılsa

Canım içime su serptin inanki . .biliyomusun soyledıklreınde haklısın daha şimdiden ona neler yedirmem gerekır felan onları okuyorum Allahtan ilk 6 ay olursa inşallah anne sütü yeterliymiş bu içimi ferahlattı düşün yani ne çılgınca seyler dusunuyorum ..sonrasında artık ne yaparım bilmem umarım o dedıgın gıbı elımde tabakl gezınmem . .psikolojim fena bozuk anlatamam mesela eepeydir balık yemedim şimdi balık yemedimde sanki bişey ksık olcakmış gibi bunalımdayım . .anlatabılıyorumdur umarım ..:)))) laelaelaelaelae

tansiyonun yükselmesi kötü tabi ama neden şekerde yükseliyo onu anlayamadım ben

evet arada baya bir fark var bilge, sıkma canını sakın diyetle filan düzeliyo biliyosun.. oğluş iyi ya çok şükür, biz diyete razıyız demi.:1hug:

kuzu maşallah iyide annesinin kan şekeri yüksekkkkkkkkk
bakalım sanada diyet verecekmicadıarzu
bilge dr görüş hemen ya merak ettim ne gibi önerilerde bulunacak

valla kızlar ben bugün itibarıyla diyete başlamaya razıyım yeter ki şu 100 grlık işiyle uğraşmayayım ama dün kanı verdiğim ve ultrasona girdiğim yerdeki doktor peşinen söylemişti... yüksek çıkarsa bir hafta dikkat edeceksiniz 100 grlık yapıcaz o da yüksek çıkarsa diyet yapacaksınız demişti... yani şu an doktoru arasam da aramasam da duyacağım aynı şey olacak maalesef :sinifsinif:
fatmacım seninki hafif yüksek çıkmış 140-176 arası o kadar açık değil de benimkinde bayağı bir uçurum var... ha tabii akş normal çıkarken bu nasıl böyle oluyor onu da anlamış değilim... neyse bakalım tutalım gırtlağımızı bolca yürüyelim 100lüğe de psikolojik olarak hazırlanalım napalım çaresiz olacak bu :sinifsinif:

bu arada dünkü doktor önemli bir şey söyledi kızlar... bebeğin suyunun yüzde 15'ini bizim aldığımız sıvı oranı belirlermiş... yani bol sıvı aldığımızda suyuna yüzde 15 katkımız olurmuş onun için hadi bakalım alın bardaklarınızı ellerinize :içelim:

ben birşey merak ediyorum oda boyası mı daha sağlıklı yoksa duvar kağıdı mı?

günaydıın kızlaar. dün doktor kontrolüm vardı herşey yolunda dedi doktorumuz. kızım 1500gr olmuş doktor normal dedi öyle çook tombul bir bebek olmayacak dedi. sağlıklı olsunda nasıl olursa olsun. az öncede kan verdim ve doktorumla çalışabilir raporunu konuştum. 20 si gibi falan veririz dedi. ya gebelik haftama göre geç oluyor kafam karıştııı. şimdi sonuçları almaya gidince tekrar konuşçam. kaçında almam gerekiyor kızlar bilgisi olan var mı? son adet tarihim 6 mart.

GÖZÜN AYDIN CANIM

ÇALIŞABİLİR RAPORU 32 HAFTADA VERİLİYOR
BEN 31+2'DE ALDIM MESELAa.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…