hmm ..anladım sağol bilgecimm..beni şu oda konusunda da aydınlatır mısın..boya mı duvar kağıdı mmı daha sağlıklı sence
günaydıın kızlaar. dün doktor kontrolüm vardı herşey yolunda dedi doktorumuz. kızım 1500gr olmuş doktor normal dedi öyle çook tombul bir bebek olmayacak dedi. sağlıklı olsunda nasıl olursa olsun. az öncede kan verdim ve doktorumla çalışabilir raporunu konuştum. 20 si gibi falan veririz dedi. ya gebelik haftama göre geç oluyor kafam karıştııı. şimdi sonuçları almaya gidince tekrar konuşçam. kaçında almam gerekiyor kızlar bilgisi olan var mı? son adet tarihim 6 mart.
günaydıın kızlaar. dün doktor kontrolüm vardı herşey yolunda dedi doktorumuz. kızım 1500gr olmuş doktor normal dedi öyle çook tombul bir bebek olmayacak dedi. sağlıklı olsunda nasıl olursa olsun. az öncede kan verdim ve doktorumla çalışabilir raporunu konuştum. 20 si gibi falan veririz dedi. ya gebelik haftama göre geç oluyor kafam karıştııı. şimdi sonuçları almaya gidince tekrar konuşçam. kaçında almam gerekiyor kızlar bilgisi olan var mı? son adet tarihim 6 mart.
Arkadaşım normal sartlarda 16 ekimden önce alman gerekiyor . .32 haftan bu tarıhte doluyor çunku . .
valla güzelim boyaların da zehirsizi var duvar kağıdının da... sadece markanın güvenilir bir marka olması ve ürün özelliklerine dikkat edilmesi gerekiyor... ben duvar kağıdı yapıcam çünkü istediğim görüntüyü onunla elde edicem yoksa boya ya da duvar kağıdının daha sağlıklı olması gibi bir durum yok benim bildiğim kadarıyla
2 gündür pek sessiz buralar
bahar'la berna nerelerde
süt/yoğurt saati geçti kızlar içtiniz mi yediniz mi bakalım?
ben bugün süt ve bebe bisküvisinden oluşan mamamı akşama doğru yicem çünkü öğlen yemek yiyemiyorum..şakkıdı
tamam bakalım öyle olsun Şeniz
bu arada kendi doktorumla da dünkü doktorla da konuştum... 100lük yapılmadan direkt endokrinolojiye gidip diyete başlıycam zemuszemus
tamam bakalım öyle olsun Şeniz
bu arada kendi doktorumla da dünkü doktorla da konuştum... 100lük yapılmadan direkt endokrinolojiye gidip diyete başlıycam zemuszemus
öyle oluyomuymuş, iyi hadi bak çözüm buldun.. gerçekten 4 saat aç kalmak hele hele beklemek çok gıcık.. sen diyetle halledersin bu işi..kaydirigubbakcemile5
GUNAYDIN CANIKOLARR opuyorumnanaktan
istediğin olmuş bak sevindim bilgecim.
şunun şurası 2 ay zaten diyetini düzenli uygularsan bi sorunda çıkmaz allahın izniye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?