2009 Aralık Anneleri

hmm ..anladım sağol bilgecimm..beni şu oda konusunda da aydınlatır mısın..boya mı duvar kağıdı mmı daha sağlıklı sence

valla güzelim boyaların da zehirsizi var duvar kağıdının da... sadece markanın güvenilir bir marka olması ve ürün özelliklerine dikkat edilmesi gerekiyor... ben duvar kağıdı yapıcam çünkü istediğim görüntüyü onunla elde edicem yoksa boya ya da duvar kağıdının daha sağlıklı olması gibi bir durum yok benim bildiğim kadarıyla

herşeyin yolunda olmasına sevindim canım, ne güzel ne güzel,,,, o izin muhabbetlerinden ben hiç anlamıyorum aksine kafam çok karşık..:kedi:

ya bende 32. haftaya girince verileceğini biliyorum ama neden öyle dedi doktorum anlamadım. şimdi gidince tekrar konuşçam adam akıllı. ayın 20 sinde 32 bitiyor 33 e giriyorum zaten nasıl olcaksaa bir hafta daha fazladanmı çalışıcam yanii anlamadııım yaa.

Arkadaşım normal sartlarda 16 ekimden önce alman gerekiyor . .32 haftan bu tarıhte doluyor çunku . .

:içelim: afiyet olsun hepimizee.. evet bunu biliyordum . benim doktor da bana her gittiğim de meyveyi çok yiyorsun galiba suyu baya iyi diyor, su da içiyosun tabi dimi diyor evet diyoprum, meyve de çok etkiliyor diyor[/QUOTE]

kalktım 2 bardak suyumu içtim kızlar sayenizde . .bide yanında meyve biliyormusunuz 1 kivi günlük c vitaminini karşılıyormuş . .

süt/yoğurt saati geçti kızlar içtiniz mi yediniz mi bakalım?

teşekkür ederim canımm...

ben bugün süt ve bebe bisküvisinden oluşan mamamı akşama doğru yicem çünkü öğlen yemek yiyemiyorum..şakkıdı

tamam bakalım öyle olsun Şeniz

bu arada kendi doktorumla da dünkü doktorla da konuştum... 100lük yapılmadan direkt endokrinolojiye gidip diyete başlıycam zemuszemus

bu arada kendi doktorumla da dünkü doktorla da konuştum... 100lük yapılmadan direkt endokrinolojiye gidip diyete başlıycam zemuszemus

öyle oluyomuymuş, iyi hadi bak çözüm buldun.. gerçekten 4 saat aç kalmak hele hele beklemek çok gıcık.. sen diyetle halledersin bu işi..kaydirigubbakcemile5

istediğin olmuş bak sevindim bilgecim.
şunun şurası 2 ay zaten diyetini düzenli uygularsan bi sorunda çıkmaz allahın izniye

öyle oluyomuymuş, iyi hadi bak çözüm buldun.. gerçekten 4 saat aç kalmak hele hele beklemek çok gıcık.. sen diyetle halledersin bu işi..kaydirigubbakcemile5

valla tatlım 200ün üstü olduğu için kafadan gebelik diyabeti teşhisine giriyo zaten benim doktora dedim direkt diyet yapsam olmaz mı diye... öyle istiyorsanız olur dedi, dünkü doktor da ben sizi diyetisyene yönlendireyim dedi hiç yormayalım sizi 100lükle zaten istemiyordunuz dedi... açlık kan şekerinin normal olması, idrarda glukoz bulunmaması sadece o glukoza tepki verdiğimin göstergesiymiş, kalori sınırlamalı bir diyetle düzene girermiş... ben diyete alışığım ömrüm boyu zayıflama diyeti, şeker diyeti vs yaptım durdum 40 haftayı doldurana kadar bekleyeceksem bile 10 hafta dediğin zehir olsa yutulur yaparım diyetimi doğururum evladımı olur biter hiç stresse falan giremem valla şakkıdı o 100 grlık yüklemeye girsem benim şekerden önce sıkıntıdan tansiyon fırlayacak o daha zararlı...
neyyyyyyyyse çözdük bu mevzuyu da kaldı şimdi iyi bir endokrinolog bulmaaaaak sositososito

Arkadaşlar selam herkese . .bu hafta doktora gıtmem gerekıyodu ama ne yazıkki haftaya kaldı suan 29.haftadayım yani 28+6 bu haftada acil ögrenmem gereken bi bilgi varmı acaba . .

istediğin olmuş bak sevindim bilgecim.
şunun şurası 2 ay zaten diyetini düzenli uygularsan bi sorunda çıkmaz allahın izniye

çıkmayacak ben de inanıyorum öznurcum bir an bi sinirim bozuldu sonra dedim ki zaten bu sonucu bekliyordun. eeee 34 yaşına kadar yapmadığın diyet kalmadı oğlun için 10 haftaya mı dayanamayacaksın? peeeeeeeeeeee diyet köpeği olsun değil 10 hafta 10 yıl diyet desinler yine yaparım yavrucuğum sağlıklı olsun da opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…