2009 Aralık Anneleri

Arkadaşlar selam herkese . .bu hafta doktora gıtmem gerekıyodu ama ne yazıkki haftaya kaldı suan 29.haftadayım yani 28+6 bu haftada acil ögrenmem gereken bi bilgi varmı acaba . .

50grlık şeker yüklemen yapılmış mıydı?

bilmediğimden soruyorum bilge, gittiğin yerde hastanede yokmu , endokrinolog diyetisyenmi demek?? istediğin sorudan başlayabilirsin :kedi:kaydirigubbakcemile3

KIZLAR BU ARADA DOKTORA GITMISTIM YA
80 Lı KILOLARIN SON RAKAMLARINDA GEZINIYORUM
RESMEN ÖLMEK ıSTEDıM
ALLAH BILIR 100 KILOYLA DOGURUCAM :sinifsinif:
HAŞıMATO TROıDı HASTASIYIM AMA BU KADAR ETKISI OLACAGINI HıÇ DÜŞÜNMEMıŞTıM
KILO KONUSUNDA KESIN BAYAGI ONDE GOTURUYORUM
EMINIM REKOR BENDE YANıı KıMSE ÜZÜLMESıN mafoldumben

rahatsızlıktan dolayı mı kilo aldın canım?toplam kaç kilo oldu..ben 15-16 kilo falan aldım hala da almaya devam ediyorummm..sözde ekmek falan yemiyorummmm..bi de en çok kilo alınak aylar bunlarmış

canım boyun kesin uzundur senin..

gunaydın hatta tunaydın
herks iyidir inşallah son 2 sayfaya bakabildim anca geçmişe dalamayacagım şuan :)
duvar kagıdı peşinde koşmaktan yorgun düştüm neysekı artık oyle bir sorun kalmadı bulduk kagıt
yarın yapılacak duvar kagıdı cumarteside odası gelecek inşallah kızımın
yazlıklar kalktı kışlıklar dolaba yerleşti baya bir iş halloldu ama çıkarttıgım kışlıklar bu sene bana olmaz gibi geliyor bakalım artık.bilgeciğim geçmiş olsun Allah beterınden saklasın dıyetle çözulebilecek bişey sonuçta çok şükür.öznur sende h.geldın iyileştinmi

rahatsızlıktan dolayı mı kilo aldın canım?toplam kaç kilo oldu..ben 15-16 kilo falan aldım hala da almaya devam ediyorummm..sözde ekmek falan yemiyorummmm..bi de en çok kilo alınak aylar bunlarmış

20 YE YAKLASTI SECİLCİM.EVET SON 2 AY ALIOMUSSUN EN COK KILOYU
OFFF KESIN TOPALAK BI KADIN OLARAK DEVAM ETTIRIRIM BEN HAYATIMI mafoldumben

bilmediğimden soruyorum bilge, gittiğin yerde hastanede yokmu , endokrinolog diyetisyenmi demek?? istediğin sorudan başlayabilirsin :kedi:kaydirigubbakcemile3

canım ben hastaneye gitmiyorum kadın doğumcumun sadece muayenehanesi var o yüzden zaten bütün tahlillerimi vs dışarda yaptırıyorum, dün gittiğim yer de bir tüp bebek kliniği aslında, gebeliğimin başında gıda zehirlenmesi geçirdim pazar sabahın köründe ve eve çok yakın olduğu için bebeğin durumu nasıl diye baktırmaya herhangi bir hastaneye gidecekken kliniğin açık olduğunu görüp orada kontrol ettirdik... ve şansımıza muhteşem bir doktora düştük... ilerleyen günlerde doğum yaklaştığında hem bu doktorla olan irtibatımız kesilmesin bir de allah korusun acilen doğurmam gerekirse eve 1 dakika mesafeden faydalanalım diye son tahlillerimi ve ultrasonumu bu klinikte yaptırdım... yani endokrinoloji uzmanı bulabilmem için araştırmam gerekiyor...
İç salgı bezlerinin fonksiyonlarını, normal dışı çalışma sonucu oluşan hastalıklarını ve bunların tedavilerini inceleyen tıp dalıdır diye açıklanıyor endokrinoloji...iç hastalıkları gibi ama daha çok salgı sistemlerini inceliyor işte... diyetisyenlerden daha ağır bir ihtisasları var, şu durumda diyetisyen de diyet verebilir ama bu doktorlar aynı zamanda başka tahlillerle o güne özel bir durum muydu kalıcı mı olacak falan bakabiliyor bildiğim kadarıyla

hoşgeldin pelin.. çok işi halletmişsin, oda da geliyor, artık odayı yerleştirirsin yavaş yavaş.. darısı başımıza vallahi.. bizimkinin gelmesi heralde 15-20 günü bulur .

hımm:kedi:annadımmm

s; a hanimlar bende aralik annesi olacam ins. su an 31+3 haftalik hamileyim dr hesaplarina gore 5 aralik dogumun. bebegimin kilosu 1,755 gr doktorum normal dedi.sizlerin ne kadar?

YOK BE ARZUMMM NERDEE 1.70 mafoldumben

akannehirsen 1.70 e kısa mı diyorsun şimdi, kusura bakma ama bi tane çakmam gerek sana:mymeka:al işte.. ben 1.50 yim cüceyim ben o zaman..mafoldumben daha ne olsun be gülüm ya.. o kilo da artık normal yani.. ben 1.50 ye 65 kiloyum sen ne diyosuuun.. he heeeeeyyyyytttt

hoşgeldin pelin.. çok işi halletmişsin, oda da geliyor, artık odayı yerleştirirsin yavaş yavaş.. darısı başımıza vallahi.. bizimkinin gelmesi heralde 15-20 günü bulur .

sagol cnm senınde çok yok gelmesıne dediğin gibi gelsede yerleştirip işleri bitirip rahatlasak

YOK BE ARZUMMM NERDEE 1.70 mafoldumben

1,61 benım boyum şükret :)
hiç merak etme bız kılolarımızla mutlu degiliz yanı önemsiyoruz o yuzden de verecegız inşallah dogumdan sonra 1 yıla kalmaz döneriz eskı halımıze

ben 18 kilo aldım hande ama hiç ölmek falan istemedim istemiyorum istemiycem... çocuktan önce nasıl normal kiloda idiysen çocuktan sonra da dönersin normale üzme çocuğunu lmaz: rahatsızlıktan dolayı böyle bir şey olmuş napalım bebekle ikinizin canı sağolsun her şey düzelir

18 şakkıdı ama her şeyi de öküz gibi yedim bundan sonra yedirmeyecekler o ayrı

canım sağolasın hiç umrumda değil valla bebeğim çok iyi, şekere bağlı bir tosuncukluk durumu yok beni ilgilendiren de onun sağlığı sonuçta... 10 hafta tutarım boğazımı olur biter şakkıdı

Dunur yazamiyorum sen bana ozet gecsene . Bizim firmada tadilat var ya duvarlari kirarken benim kablolarimi da baltalamislar felaket haldeyim o yuzden .

gunaydın kızlar ya dun nıye kımsecıkler yoktu

dun çok işim vardı bugunde var aslında ögleden sonra yaparım artık

s; a hanimlar bende aralik annesi olacam ins. su an 31+3 haftalik hamileyim dr hesaplarina gore 5 aralik dogumun. bebegimin kilosu 1,755 gr doktorum normal dedi.sizlerin ne kadar?

hayırlı olsun bebişin sen kaç kılo aldın de bakalım bende bebişimin kılosunu söyleyeyım :)

gunaydın kızlar ya dun nıye kımsecıkler yoktu
günaydın canım,
selam canım, İnşallah sağlıklı doğumlar nasip eder Allah hepimize, normal evet bebişinin kilosu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…