akannehirsen 1.70 e kısa mı diyorsun şimdi, kusura bakma ama bi tane çakmam gerek sana:mymeka:al işte.. ben 1.50 yim cüceyim ben o zaman..mafoldumben daha ne olsun be gülüm ya.. o kilo da artık normal yani.. ben 1.50 ye 65 kiloyum sen ne diyosuuun.. he heeeeeyyyyytttt
gunaydın hatta tunaydın
herks iyidir inşallah son 2 sayfaya bakabildim anca geçmişe dalamayacagım şuan :)
duvar kagıdı peşinde koşmaktan yorgun düştüm neysekı artık oyle bir sorun kalmadı bulduk kagıt
yarın yapılacak duvar kagıdı cumarteside odası gelecek inşallah kızımın
yazlıklar kalktı kışlıklar dolaba yerleşti baya bir iş halloldu ama çıkarttıgım kışlıklar bu sene bana olmaz gibi geliyor bakalım artık.bilgeciğim geçmiş olsun Allah beterınden saklasın dıyetle çözulebilecek bişey sonuçta çok şükür.öznur sende h.geldın iyileştinmi
Dunur yazamiyorum sen bana ozet gecsene . Bizim firmada tadilat var ya duvarlari kirarken benim kablolarimi da baltalamislar felaket haldeyim o yuzden .
hayırlı olsun bebişin sen kaç kılo aldın de bakalım bende bebişimin kılosunu söyleyeyım :)
hayırlı olsun bebişin sen kaç kılo aldın de bakalım bende bebişimin kılosunu söyleyeyım :)
ben 18 kilo aldım hande ama hiç ölmek falan istemedim istemiyorum istemiycem... çocuktan önce nasıl normal kiloda idiysen çocuktan sonra da dönersin normale üzme çocuğunulmaz: rahatsızlıktan dolayı böyle bir şey olmuş napalım bebekle ikinizin canı sağolsun her şey düzelir
COK DOGRU SOYLUYOSUNDA BILGECIM
HAMILELIGE SIGINDIM HERSEYI CAMIŞ GIBI YUTTUM
ŞİMDİ TOSTOPARLAK ADILE NASIT GIBI BI ANNESI OLACAK OGLUMUN
mafoldumben
PEŞİNE KOSTURUYUM DERKEN TOP GIBI YUVARLANIR BULUCAM KENDIMI USTTEN AŞŞAĞI kafamçokkarıştı
HALA DA DOYMUYORUM NEYI TUKETECEGIMI SASIRDIM cokacimcoook
oh pelincim maşallah bütün işi bitirmişsin benim daha öyle çok işim varki gözümde büyüyo resmen..
nasıl kağıt aldın kaça ve nerden aldın:))) bende bakıyorum ama bulamadım bulduklarımda çok pahalı
1,61 benım boyum şükret :)
hiç merak etme bız kılolarımızla mutlu degiliz yanı önemsiyoruz o yuzden de verecegız inşallah dogumdan sonra 1 yıla kalmaz döneriz eskı halımıze
kıyamam yaaaaaaaa :sinifsinif:
valla dünürcüm açlık kan şekerimin normal olması ve idrarda glukoz olmaması ileri düzey bir şey olmadığını düşündürüyomuş, kesinlikle insülin falan gerekmiyor öneren olursa reddedin dediler... vücut yüklemeye tepki vermiş görünüyor (zaten oğlanın durumu da onu gösteriyor sürekli bir diyabet olsa tosuncuk boyutunda şişkolaşmış olurmuş) ama oldukça yüksek bir seviye olduğu ve ben de 100grlık yükleme yerine diyeti tercih ettiğim için endokrinolojiye gitcem ve diyete başlıycam temiz iş olcak şakkıdı
hiç bi fırsatı kaçırmıyosun he pelin :jeyyar:
tsk ederim canim. 68 ile hamile kaldim. su an 73 kiloyum...
COK DOGRU SOYLUYOSUNDA BILGECIM
HAMILELIGE SIGINDIM HERSEYI CAMIŞ GIBI YUTTUM
ŞİMDİ TOSTOPARLAK ADILE NASIT GIBI BI ANNESI OLACAK OGLUMUN
mafoldumben
PEŞİNE KOSTURUYUM DERKEN TOP GIBI YUVARLANIR BULUCAM KENDIMI USTTEN AŞŞAĞI kafamçokkarıştı
HALA DA DOYMUYORUM NEYI TUKETECEGIMI SASIRDIM cokacimcoook
bana mustaak ne soruyorsam aldıgı kıloları bananeyse
al kaçırmam dediğimin cevabına bak bilge kaçırma aman ha pelin
(sen bana bakma arkadasım ben biraz fazla kılo aldımda sana degil tepkim kendıme)
benım kızımın kılosu 2189
1.70 boy ülkedeki kadın ortalamasının üzeri bu biiiiiiiir emzirirken çok kilo vereceksin bu ikiiiiiiiiiiii ayrıca adile naşit bizlerin gözündeki ideal anneydi bu da üççççççççç
doğurduktan sonra biz kesin 2009 aralık anneleri zayıflıyor diye bir topik açarız merak etme sen gırtlağını tutamayana çakarız falan napar eder veririz hiç bunlara takılıp da hamileliğinin keyfini kaçırma... şunun şurasında sefasını sürecek 2 ayın kaldı zaten başında sıkıntıların vardı son deminin keyfini çıkar bari yerimseniben
şekerin yüksek çıkmadığı sürece ye gitsinnnnnnnn kaydirigubbakcemile3
bana mustaak ne soruyorsam aldıgı kıloları bananeyse
al kaçırmam dediğimin cevabına bak bilge kaçırma aman ha pelin
(sen bana bakma arkadasım ben biraz fazla kılo aldımda sana degil tepkim kendıme)
benım kızımın kılosu 2189
gunaydın hatta tunaydın
herks iyidir inşallah son 2 sayfaya bakabildim anca geçmişe dalamayacagım şuan :)
duvar kagıdı peşinde koşmaktan yorgun düştüm neysekı artık oyle bir sorun kalmadı bulduk kagıt
yarın yapılacak duvar kagıdı cumarteside odası gelecek inşallah kızımın
yazlıklar kalktı kışlıklar dolaba yerleşti baya bir iş halloldu ama çıkarttıgım kışlıklar bu sene bana olmaz gibi geliyor bakalım artık.bilgeciğim geçmiş olsun Allah beterınden saklasın dıyetle çözulebilecek bişey sonuçta çok şükür.öznur sende h.geldın iyileştinmi
20 YE YAKLASTI SECİLCİM.EVET SON 2 AY ALIOMUSSUN EN COK KILOYU
OFFF KESIN TOPALAK BI KADIN OLARAK DEVAM ETTIRIRIM BEN HAYATIMI mafoldumben
s; a hanimlar bende aralik annesi olacam ins. su an 31+3 haftalik hamileyim dr hesaplarina gore 5 aralik dogumun. bebegimin kilosu 1,755 gr doktorum normal dedi.sizlerin ne kadar?
hoşgeldin canımmm..hallettiğine sevindimm..başka birşey kalmadı herhalde..bi oda takımı ve eşyaları yerleşecek di mi?
canım benim arkadaşım da troid hastası doğumdan sonra diyetisyene gitti 2 ayda 8 kg verdi şimdilik devam ediyor..sakın moralimizi bozmayalım doğumdan sonra hepimiz kilolarımızı vereceğiz...
canım yakındır birbirine bir de kilo çok da baz alınması gereken bir durum değil sağlıklı olsunlarda...
merhaba kızlarrrr
napıyorsunuz?
bana evde oturmak yaramadı hergün yemekler tatlılar yapıyorum. birinin beni acilen durdurması lazım.
bide derler yemek pişirirken doyuyorum die anacım ben daha çok acıkıyorum. napcaz bilmiyorum. 100 kiloyla doğuma giderim ben bu gidişle :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?