hoşgeldin bahar
oyoyoyyy dur demek lazım acilen haklısın
hepimizin iştahı açıldı nedense bu ay
birdahakı doktor randevun na zaman bahar
yarın gidicem cnm. kasılmalarıma bakıcak raporu yazıcak. sonrada söler herhalde. artık 2 haftada bir gidicez die biliyorum. sen ne zaman gideceksin cnm
ben bu sabah mantar vardı onu kontrole ugradım ayın 30 una randevu verdi
bende 2 haftada bır dıye duymuştum ama sanırım ayın 30 undan sonra öyle dıyecek
gerçi ayın 30 unda gittiğimde 20 gun kalacak doguma
pelin geçmiş mi cnm mantar peki?
azalmış ama geçmemiş bol bol su içecegım ve daha kuvvetlı bir fitil verdi inşallah ii gelir
sende kasılma sancı durumları nasıl bahar
kızlar yarın 8 buçukta doktorum programında epidural sezeryanı göstericek.
ayrıca doğum şekilleri hakkında bilgi vereceklermiş. fırsatınız olursa mutlaka izleyin.
bahar berenın odası geldimi
canım nasılsın uzun zamandır görüşemedik. maşallah göbişler büyüdü galiba kaç kilo aldınki yüz kilo ile gidecen doğuma. minik kelebek özlem doğum yapmak zorunda kaldı suyu azalmıştı.o yüzden sezeryan oldu.
canım akşamları karnım davul gibi geriliyor. hastanede ebe bunun kasılma olduğunu sölemişti ayrıca gaz da olabilir dedi. gaz değil ama kasılmaysa bu oluyor akşamları. çok şükür ağrım falan yok. çok yormuyorum artık kendimi. oturarak yapmaya çalışıyorum çoğu şeyi. evde olmak zormuş elim kolum durmuyo ama bir sürü film aldım yatağa bağlamak için kendimi :)) dinleniyorum pelin sık sık.
sende durumlar nasıl?
iyiyim cnm. doğum iznine çıktım evdeyim artık. şuan 78 kiloyum tatlım. çok yiyiyorum ama doymuyorum
sen nasılsın?
merhaba kızlarrrr
napıyorsunuz?
bana evde oturmak yaramadı hergün yemekler tatlılar yapıyorum. birinin beni acilen durdurması lazım.
bide derler yemek pişirirken doyuyorum die anacım ben daha çok acıkıyorum. napcaz bilmiyorum. 100 kiloyla doğuma giderim ben bu gidişle :bbo:
evet pelin ya o bel ağrıları çok fena. geceleri beni mahfediyor.bende senın gibi akşamları eşim masaj yapmasa aglarım
belım sırtım çok agrıyo ozellıkle akşamları çogalıyor davul gibi şişiyor karnım
cumartesi geçen adet sancısı gibi sancım oldu gittim hastaneye bebek normal dogum pozisyonu almış ve çok hareketlymiş kafada yerleştiği için aşagıya hareket ettıçe rahatsız olmuşsundur dedi bakalım az kaldı bahar bugun şafak 43 benım
eşim artık yat ben bişey istemyrm evde toplama yemekte yapma agırlaştın artık son zamanların lutfen oyle davran diyor bende cumartesi minanın odası gelecek inş.onu yerleştireyım hiçbirşeye elımı surmeyecegım
hayırlısı olsun cnm.bende evde kalkmadan yatıyorum suyumuz azaldığı için 2 haftadır yatak istirahatindeyim.tahlil yaptırıp duruyoruz enfeksiyon ihtimali olmasın diye. sabırsızlıkla doğumu bekliyoruz.erken doğum olabilir
evet pelin ya o bel ağrıları çok fena. geceleri beni mahfediyor.
yat dinlen boşver işler bir şekilde oluyor. çok az kaldı pelin. son zamanlarını yatarak geçir. hayırlısıyla alıcaksın kızını kucağına inş.
hayırlısı olsun cnm.
ne kadar geç olursa o kadar ii olur tabi. ayakta kalma yat sürekli cnm.
selam bahar??? :1hug:dur bakalımyasakkelimebiraz frenle kendini.. kendinide eşinide dobi yapcaksın..cokacimcoookbugün ne var tatlılardan kııısss, bende yemiyorum artıkın kesmiştim..
ARZUUUUUU mafoldumben
EHÜÜ EHÜÜ
EE HAMILE KALMADAN ONCE NERDEYSE TEK BESINIM KAHVE VE SİGARAYDI
YOGUN CALISIYODUM
ŞİMDİ EVDEYIM,SİGARA YOK
HOMİNİ GIRTLAK YE OTUR NE OLACAKTI Kİ BASŞKA :çok üzgünüm:
tsk ederim canim. 68 ile hamile kaldim. su an 73 kiloyum...
1.70 boy ülkedeki kadın ortalamasının üzeri bu biiiiiiiir emzirirken çok kilo vereceksin bu ikiiiiiiiiiiii ayrıca adile naşit bizlerin gözündeki ideal anneydi bu da üççççççççç
doğurduktan sonra biz kesin 2009 aralık anneleri zayıflıyor diye bir topik açarız merak etme sen gırtlağını tutamayana çakarız falan napar eder veririz hiç bunlara takılıp da hamileliğinin keyfini kaçırma... şunun şurasında sefasını sürecek 2 ayın kaldı zaten başında sıkıntıların vardı son deminin keyfini çıkar bari yerimseniben
şekerin yüksek çıkmadığı sürece ye gitsinnnnnnnn kaydirigubbakcemile3
kızlar 37.haftaya kadar çalışır raporunu 31+ günlerdemi almak lazım 32+ günlerdemi almak lazım öğrendinizmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?